2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526652 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم آفرین من شدم 70.5نیم کیلو اضاف کردم😭😭😭😭😭ببین من رعایت نمیکنم توروخدا بهم انگیزه بده ...

عزیزممممم

ما میتونیممممممممم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
چیت دی😄😄😄😄😄 منم برسم ب اون روزا اوووف البته فک کنم ی وعده میشه ازاد خورد درسته

یه وعده یا یه روز...

اینکه خورد کنی تو‌کل روز...از هر چی یه کمی بخوری و یا اینکه یه وعده را هرچقدر که دوست داری بخوری! دست خودته... هر چی مرامت😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه وعده یا یه روز... اینکه خورد کنی تو‌کل روز...از هر چی یه کمی بخوری و یا اینکه یه وعده را هرچق ...

ای وایییی من از الان برم برا اون روز رژیممو تنظیم کنم😂😂😂😂😂😂😂

حتما ی وعدش سالاد الویه خواهد بود 😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

حیف شد دو روزه انقد حرفیدم پستام شده۳۰۱۶😔😔😔ایده الش اینه که با صفحه ی۳۰۰۰تعداد پستام بشه۳۳۳۳ خدا ...

مگه‌میخای تناسب  اندام واسه پستات بگیری  که میگی ایده آلش😂😂😂

من چی بگم پس.... از الان باید روزه سکوت بگیرم😂 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ای وایییی من از الان برم برا اون روز رژیممو تنظیم کنم😂😂😂😂😂😂😂 حتما ی وعدش سالاد الویه خواهد ب ...

😂😂😂😂😂😂

از الان بگم‌من مسولیت روز چیت را قبول نمیکنم...🤣🤣🤣🤣 خودتونید و‌خداتون و شکمتون.... 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂 از الان بگم‌من مسولیت روز چیت را قبول نمیکنم...🤣🤣🤣🤣 خودتونید و‌خداتون و شکمتون. ...

ن دیگه ی چی گفتی  پاش وایسا 😂😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

انشاالله شبت بخیر عزیزم

😅😅😅😅

شب بخیر رفتی لالا؟!!

گزارش_راهنما#  

🌸🌸🌸🌸🌸🌸

کالری مجاز ‌مصرفی ۱۰۰۰

کالریسوزی ۷۵۰

🌸به نام خدا🌸

🌸دوشنبه ۱۷  آذر  🌸

• ۱۵ مین پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️
  • ۱۵ مین رقص💃
  • درازنشست  ۲*۵۰
  • زیر شکمی ۲*۳۰
  • چرخش پا  ۲*۳۰🦵
  • چالش شنای دیوار ۲*۶۰🏊‍♀️
  • چالش چوب  ۲*  ۴ دقیقه 🥢
  • چالش روسی ۲*۵۰
  • چالش شکم🤰
  • طناب ۱۵۰ تا
  • پروانه ۱۰۰🦋
  • چالش تنفس عمیق🗣
  • صبحانه: شیرچای🥛☕️🍯
  • میان وعده: تخم مرغ  اب پز+ سبزیجات🥗🥚
  • میان وعده: اسموتی🥤
  • ناهار: ماکارانی+ سبزیجات🍝🥗
  • میان وعده: میوه🍊
  • شام: ماست+ کشمش🥣
  • ۸ لیوان اب 💦
  • دمنوش زیره🍸
  • چالش وعده سبک⛔️🍚🍞

————————————————-

@sepiiiiiideh    سلام‌گلم... چه خبرا ؟!! پرژه ات چه خبر مهندس 😂

@زیتونپرورده    کجایی الهه دقیقا؟😈😈😈😈😈😈

جان همینجااام😘😘😘😘😘😂😂😂😂

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
الهه بیا میخوام ازت انتقام بگیرم @زیتونپرورده   😂😂😂😂😂😂

انتقام .......تونستی بگیر😂😂😂😂😂😄😄

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
میشه یکی دو هفته  دیگه هم منو به فرزندی قبول کنی بعد برم تثبیت؟😘

باشه گلم مشکلی نیس وزن هدفتو مشخص کن پس.....💋💋💋💋

ن دیگه ی چی گفتی  پاش وایسا 😂😂😂😂😂

چند تا تبصره لازمه که واسه چیت بزاریم که بچه ها پهن نشن روی سفره😂😂😂