2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529141 بازدید | 68299 پست
سلام سمیه جون  خوبی عزیزم .یک سوال دارم اگه شیرینی بخوریم و از کالری مصرفی بالا نزنه بازم مشکل ...

سلام‌گلم... مرسی‌خوبم💝

عزیزم هر از چند گاهی بخوری، اشکالی نداره...اینجوری طمع‌هم‌نمیکنی.... ولی نه هر روز! 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام‌گلم... مرسی‌خوبم💝 عزیزم هر از چند گاهی بخوری، اشکالی نداره...اینجوری طمع‌هم‌نمیکنی.... ...

نه هر روز که نمیخورم شاید ماهی یکبار .ممنونم .راستی از نازنین خبر جدیدی هست خوب شده؟

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گزارش#  

سلام جیگرا🤗🤗🤗

امروز روزه بودم

افطار لواش.پنیر.خرما.گردو.چای

میان وعده بادام زمینی.کشمش.پرتقال.موز.کیوی.شیر کم چرب

شام کوکو سبزی.زیتون.ماست.لواش.سالاد

ورزش نکردم امروز

@آینازخانوووووووووم  

@جید  

@violoonist  

@zzzzzx  

@دهم  

گزارش#  

سلام جیگرا🤗🤗🤗

امروز روزه بودم

افطار لواش.پنیر.خرما.گردو.چای

میان وعده بادام زمینی.کشمش.پرتقال.موز.کیوی.شیر کم چرب

شام کوکو سبزی.زیتون.ماست.لواش.سالاد

ورزش نکردم امروز

@آینازخانوووووووووم  

@جید  

@violoonist  

@zzzzzx  

@دهم  

گزارش#   سلام جیگرا🤗🤗🤗 امروز روزه بودم افطار لواش.پنیر.خرما.گردو.چای میان وعده بادام زم ...

سلام عزیزم 

قبول باشه 

کوکو سبزی کالریش زیاد نیست؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نه هر روز که نمیخورم شاید ماهی یکبار .ممنونم .راستی از نازنین خبر جدیدی هست خوب شده؟

پس بیخیال😁 

والا اخرین خبر‌همینکه به هوش اومدن... دیگه‌ اطلاع جدیدی ندادن!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مررسی گلم.کوچولو میخورم دیگه😉 بهتر شدی؟

آره خداروشکر 

پودر جلبک و بلوبری که گرفته بود بهم نساخته 

دیروز نخوردم بهترم.

راستی صورتم لک جای جوش و لک بارداری داشتم 

یه کرم ضد لک گرفتم انگار ان شاءالله میخواد جواب بده

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
آره خداروشکر  پودر جلبک و بلوبری که گرفته بود بهم نساخته  دیروز نخوردم بهترم. راستی صور ...

خداروشکر 

خیلی عالیه ادم حس خوبی میگیره پوستش صاف میشه ادامه بده انشاالله جواب بده در کنار لاغری جیگری میشی واسه خودت😊😊🤗😍😘

خداروشکر  خیلی عالیه ادم حس خوبی میگیره پوستش صاف میشه ادامه بده انشاالله جواب بده در کنار لاغ ...

ممنون عزیزم 

من شهر غریبم تا عید اینجاییم 

قسمت بشه 

ان شاءالله عید میریم شهرمون 

میخوام قشنگ تغییر کنم