2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526652 بازدید | 68299 پست
@گل_گلاب4859     @مرمرگلیa     @mami_sadra   ...

عزیز دلم .اونجا خب هنوز تازه هست واسه همون تبلیغ نداره .از لحاظ گرافیک هم خیلی شلوغه و چشمو اذیت میکنه .بقیه چیزاس شبیه همینجاست .اگه بازم بقیه بخوان بریم منم تابع نظر جمع هستم🙏🙏🙏

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

@بامدادخمار    @فندق_فسقلی     

عزیزای دل یک ایرادی که الان دیدم تو سایت جدید اینه که امکان رفتن به صفحه خاصی توش نیست .فقط میشه جلو و عقب رفت . تگ هم نمیدونم میشه کرد یا نه . از لحاط محیط کاربری من اینجا رو بیشتر میپسندم .کلا شلوغی چشمم رو اذیت میکنه... بازم هرچی صلاح بدونید.🌹🌹🌹❤❤❤

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه ثابت کرده این مدلی تا ی مدت خوشکل وزن کم میکنی ولی بعد چند وقت وزنت ثابت میمونه و استپ میشی عز ...

اره عزیزم می‌دونم آجیل حساسیت دارم بدنم می‌ریزه بیرون میوه میخورم فوقش باید ناهار و صبحانه مفصل تربخورم دیگه حس میکنم معدم کوچیک شده آب قبل وعده غذاییم میخورم اشتهام کم میشه 

روزایی ک برنج و خورشت کالریم پر میشه 😂⁦❤️⁩

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
👏🏼👏🏼👏🏼 دوستم با سرگروه های دیگه  در مورد این حرف‌بزن ولی به نظر من سعی کن روزه ...

باشه عزیزم ازاین ب بعد صبحانه و ناهار مفصل تر میخورم⁦❤️⁩

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
دستورشو بگو

خودم درست کردم ۵ قاشق لوبیا قرمز پخته ،۳قذرت پخته خودم درست کردم ،کاهو ،کلم ،هویج گوجه با نمک و فلفل.  یه 

صبح یه تخم مرغ آبپز با سه برگ کاهو و۲ورق گوجه    

نهار سالاد لوبیا نصف بشقاب نهار ،نصف برا شام خوردم لایه لیمو و سیب میان وعده یعنی سیر سیر بودم تا شب و ۳۰۰ تا بیشتر هم نیست کالریش

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
كالري مصرفي ٨١٣ مقدار مجاز ١٤٨٥ خرما صبح پلو بدون روغن و خورشت مرغ كرانچي ٣٠ گرم

منم مثل شما معدم داره ب کم کالری عادت میکنه

گزارش_راهنما#

🌸🌸🌸🌸🌸

کالری مجاز و‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۷۰۰

————————-

🌸به نام خدا🌸

🌸چهارشنبه ۱۲  آذر  🌸

• ۱۵ مین پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️
  • ۱۵ مین رقص💃
  • درازنشست  ۲*۵۰
  • زیر شکمی ۲*۳۰
  • چرخش پا  ۲*۳۰🦵
  • چالش شنای دیوار ۲*۶۰🏊‍♀️
  • چالش چوب  ۲*  ۴ دقیقه 🥢
  • چالش روسی ۲*۵۰
  • چالش شکم🤰
  • طناب ۱۵۰ تا
  • پروانه ۱۰۰🦋
  • چالش تنفس عمیق🗣
  • صبحانه: شیرچای🥛☕️🍯
  • میان وعده: تخم مرغ  اب پز+ سبزیجات🥗🥚
  • ناهار:  برنج+ قیمه+ سالاد🍛🥗
  • میان وعده: اسموتی میوه🥤
  • شام: پوره جو پرک🥣
  • ۸ لیوان اب 💦
  • دمنوش زیره🍸
  • چالش وعده سبک⛔️🍚
—————————————
@sepiiiiiideh  سلام گلم.. دیشب‌ هر کاری کردم، گزارشم فرستاده نمیشد... 
استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عالی هستی یلدا گلی 

فداتشم من خوشگلم

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
سلام من یکم ناپرهیزی کردم فست فوت خودم پز خوردم ولی از کالریم بالا نزدم مستحق دعوام ولی دعوام نکنین ...

ایول دختر عالی بودی

اتفاقا نوووش جووونت 

آدم که نباید کلا بره تو تحریم،آخه مگه گیشه از پیتزا گذشت؟؟؟

خوبه بخوری ولی زیاده روی نکنی تو خوردن 

ای خدا نکشت دلم پبتزا خاست🥺🥺🥺

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
وای خوش بحالتون چطورتونستین توچه مدت کم شدین کاش منم بتونم

سلام گلم وزن سلامت ما ۵۵و وزن زیبایی ما ۴۵ هست منم با شما هم قد هستم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
والا من ک امروز فست فود خوردم😑😑😑😑

نوش جونت 

فقط بیشتر از کالریت انشاالله که نخوردی

مگر نه دعوات کنم😡😠

@hedima       @هانااااااااااااااا   ‍    سلام عزیزای دل شما۵کی ...

سلام عزیزم خیلی خوشحالم بابت این صعود الهی خیرببینی

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

آفریییین گلم 

همینجور با اراده پیش برو 

که ازت یه جوجه ی خوشگل از یه مامان خوش اندام میخوامااااا😍😍😍

از همین الان دلم ضعف رف واسه جوجت🥺🥰

نشد ریپلای کنمت ،تگت کردم در پاسخ به گزارش دیروزت

@dozhtarebabaei  

@زیتونپرورده  

سلام عزیزم نمیدونی نازی جون کی برمیگردن؟؟

از حالش خبر داری؟؟🥺