2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529144 بازدید | 68299 پست
اره من میخوام‌وزنم کم بشه ولی بیشتر دلم میخواد عادت کنم  سالم غذا بخورم و ورزش کنم...الان تقریب ...

چند بودی ۵۹؟

تۅ ݦݦلکتی زندڱێ ݦێڪنیم کہ ݦࢪدݦٵنݜ بعد از دࢪێٵڢٺ ݐۅݪ ٵز ڂۅدݐردٵز ݦیشمارنش👺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@سمیه1396     سلام سمیه جون. من سوپ درست کردم توش جو پرک و مرغ ریش ریش شده ، سیب زمینی ن ...

سلام‌گلم، بزن سوپ مرغ+ مقدار جو پرکی که  استفاده ‌کردی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه ۶۲ و نیم ام ولی در حسرت ۵۹ هستم.🤣🤣..قدمم ۱۷۰ 

خب قدت بلنده خوبی دیگه..۵۹ خیلی لاغر میشی😜😁

تۅ ݦݦلکتی زندڱێ ݦێڪنیم کہ ݦࢪدݦٵنݜ بعد از دࢪێٵڢٺ ݐۅݪ ٵز ڂۅدݐردٵز ݦیشمارنش👺
خب قدت بلنده خوبی دیگه..۵۹ خیلی لاغر میشی😜😁

ادم هر قدر لاغر میشه بیشتر حساس میشه به بدنش و حس میکنه چاقه🤣🤣

دیروز تو‌حموم هر میگفتم از این سایز رون ها خجالت بکش‌چرا چاقی🤣🤣🤣🤣

سلام دوست جونا یه چیزی می خوام بپرسم دعوام نکنین🙈🥺🥺 راستش من با بابام سر کاهش وزن یه شرطی بستم ک ...

اول بگو سر چی شرط بستی اگه نصف نصفیم بگم بهت 😄

رژیم پروتیین بگیر ولی باید حتما کامل رعایت کنی بزار برات میذارم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اول بگو سر چی شرط بستی اگه نصف نصفیم بگم بهت 😄 رژیم پروتیین بگیر ولی باید حتما کامل رعایت کنی بزار ...

۱۰ میلیون بوسسسس به کلت عشق منی❤❤❤

مشاور کنکورم 👩‍⚕️گروه ابی💙وزن اولیه ۷۲💙وزن الان ۶۲/2۰۰💙وزن هدف اول ۶۸✔💙وزن هدف دوم ۶۴✔💙وزن هدف سوم۶۰💙زن هدف نهایی ۵۶ 💙 من می تونم 💪
۱۰ میلیون بوسسسس به کلت عشق منی❤❤❤

صبحانه :دوعددتخم مرغ ابپز + یک عدد سیب 

ناهار :مرغ یا ماهی یا گوشت ابپز یا کبابی +یک فنجان اب کرفس +سالاد بدون سس 

شام :مرغ ماهی یا گوشت ابپز یا کبابی *سالاد و ابلیمو 

میانوعده نصف موز 

ورزش حتما باید یکساعت هوازی تند یا نیم ساعت هوازی و نیم ساعت قدرتی بری 

هیچ وعده ای رو حذف نکن و جایگزین نداره 

هیچکدوم ازین وعده ها برنج یا نان و .. نداره 

بجز این مواد اصلا هیچ چیز دیگه ای مصرف نکن 

سالاد بدون سس و ماست و .. فقط میتونی ابلیمو بریزی روش 

گوشت ها کم چرب باشه مرغ سینه باشه و سرخ کرده نباشه 

ورزش هاش اجباریه 

رژیم_پروتیین#  

هر چی دادفیفتی فیفتی 🔫

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
صبحانه :دوعددتخم مرغ ابپز + یک عدد سیب  ناهار :مرغ یا ماهی یا گوشت ابپز یا کبابی +یک فنجان اب ...

قربونت برم❤❤ این کاهشش حدودا چقدره و چند وقت باید انجامش بدم؟

مشاور کنکورم 👩‍⚕️گروه ابی💙وزن اولیه ۷۲💙وزن الان ۶۲/2۰۰💙وزن هدف اول ۶۸✔💙وزن هدف دوم ۶۴✔💙وزن هدف سوم۶۰💙زن هدف نهایی ۵۶ 💙 من می تونم 💪
قربونت برم❤❤ این کاهشش حدودا چقدره و چند وقت باید انجامش بدم؟

بیشتر از ده روز نشه 

بستگی به بدنت داره روزی نیم تا یک کیلو کاهش داره 

بعدش باید کم کم کربوهیدرات رو وارد رژیمت کنی 

شیر گیاهیه ؟ شیر از کجا میاد ؟از گاو ، آیا گاو درخته ؟  خام گیاااااه خواری

فدات شم خیلی باحال جواب دادی

امیدوارم خنده از لبت هیچ وقت محو نشه با این تاپیکت منکه یازده روزه دارم باهات میام ولی ورزش که میکنم زانوم درد میگیرم انگیزه ای هم واسه ورزش ندارم حالا میگید چیکار کنم

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   
بیشتر از ده روز نشه  بستگی به بدنت داره روزی نیم تا یک کیلو کاهش داره  بعدش باید کم کم ک ...

ای به چشم فرمانده 

خیلی خوبی🥺❤❤

فدات شم خیلی باحال جواب دادی امیدوارم خنده از لبت هیچ وقت محو نشه با این تاپیکت منکه یازده روزه دار ...

😅😅قربونت خوشگلم 😘😘❤️

زانوت چرا درد میگیره مشکلی داره یا بخاطر ورزش 

اگه بخاطر ورزشه ممکنه حرکت رو اشتباه بری و ممکنه بدنت چون عادت نداره 

اگه مشکل داره زانوت ورزش هایی که به زانو فشار نمیاره برو 

چرا انگیزه نداری عزیزم ورزشو واسه لاغری نرو اصلا واسه روحیه برو برای شروع  رقص خیلی خوبه هم راحته هم شاده اصلا نمیخواد یهو ورزش سنگین و تایم زیاد بری با ده دقیقه رقص و بیست تا دراز نشست شروع کن 

2790
2778
2791
2779
2792