2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529150 بازدید | 68299 پست
وااای چقدر ورزشات حیف شده.گلم کالری شیرینی رو حساب کن از امروز و فردات کم کن.امروزم فست رو خوب رعایت ...

اسم شیرینی و نمدونم

ولی امروز سعی میکنم با سیصد یا چهارصد ببندم

کلی ام ورزش کنم

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقطچالش جدید لطفا منو تگ کن

خب همین الانم میتونی تو تاپیک باشی دیگه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم اشکالی نداره نوش جونت حالا که خوردی به لذتش فکر کن.عوضش امروز ببین اون ۳تا چقد کالری داره ...

اسم شیرینی و نمدونم

ولی سعی میکنم کلی ورزش کنم

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                

گزارش#  

سلام گل گلیای خودم در چه حالید؟

من امروزو روزه ام

افطار شیرو خرما میخورم

شام کتلت میخورم با ۳کف لواش

میان وعده پرتقال.نارنگی.انار

سعی میکنم ۵۰۰ ببندم اگه نشد ۶۰۰😁

ورزشم بعد از افطار انشاءالله نیم ساعت پیاده روی .جالش شکم و کپل.حلقه ۱۰مین.شنا دیوار ۵۰ تا.

@آینازخانوووووووووم  

@نازنین_دخترم___  

@violoonist  

@zzzzzx  

@جید  

چه گزارشی سمیه تو مگه به هدفت نرسیدی؟ چرا کالریت هنوز برای کاهشه؟؟؟؟؟

😁😁😁

هر چی‌کمتر بهتر..

با این کالری راحتم.. ولی ورزشام را‌کمتر کردم.. مثلا هر روز نیست،،، یا روزای فستم بعضی وقتا تا ۷۰۰ میارم...یا کالری معمولی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه بابا مثل سنگ شده بود😭😭

🥴🥴🥴🥴 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه بچم تا الان تو خونه جیش نکرده دختر گلم😘

خوبه...👌👌👌

فقط این بامدا_خمار بیچاره چی میکشه هی اشتباهی تگ میشه بنده خدا😂😂😂من خودمم یه بار اشتباهی تگش کردم ...

😂😂 بنده خدا صداشم در نمیاد 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
این قیمه چقدر کالری داره😕😵همش دو ق خوردم 105 کالری😑

نه عزیزم هر قاشقش ۲۸ کالریه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز