بامدادخمار مدیر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30302 عنوان 🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار) | مشاهده متن کامل بحث + 529150 بازدید | 68299 پست 🍂سلام خیلی خوش اومدید 🍂لطفا و حتما قبل از شروع رژیم و برای عضویت توضیحاتی که در ادامه مینویسم رو بخونید 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 1399/06/25 | 22:45 447 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقولکی عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6114 عزیزم عضو گیری گروه ها که تموم شده همون توضیحاتو که بخونی میتونی شروع کنی رژیمو و سوالی هم داشتی از ... فقطچالش جدید لطفا منو تگ کن زندگی کمی مهربان باش😫
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 وااای چقدر ورزشات حیف شده.گلم کالری شیرینی رو حساب کن از امروز و فردات کم کن.امروزم فست رو خوب رعایت ... اسم شیرینی و نمدونمولی امروز سعی میکنم با سیصد یا چهارصد ببندمکلی ام ورزش کنم و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30302 فقطچالش جدید لطفا منو تگ کن خب همین الانم میتونی تو تاپیک باشی دیگه برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 سلام عزیزم اشکالی نداره نوش جونت حالا که خوردی به لذتش فکر کن.عوضش امروز ببین اون ۳تا چقد کالری داره ... اسم شیرینی و نمدونمولی سعی میکنم کلی ورزش کنم و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36289 @بامداد_خمار فقط این بامدا_خمار بیچاره چی میکشه هی اشتباهی تگ میشه بنده خدا😂😂😂من خودمم یه بار اشتباهی تگش کردم.بامدادخمار خط فاصله نداره عزیزم
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36289 گزارش# سلام گل گلیای خودم در چه حالید؟من امروزو روزه امافطار شیرو خرما میخورمشام کتلت میخورم با ۳کف لواشمیان وعده پرتقال.نارنگی.انارسعی میکنم ۵۰۰ ببندم اگه نشد ۶۰۰😁ورزشم بعد از افطار انشاءالله نیم ساعت پیاده روی .جالش شکم و کپل.حلقه ۱۰مین.شنا دیوار ۵۰ تا.@آینازخانوووووووووم @نازنین_دخترم___ @violoonist @zzzzzx @جید
shaparakشرقی عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 18167 موفق باشي گلم سلام گلی هستی عکس هیکلمو بزارم؟؟ قبلنمو یادته؟؟رفتم یه لباس خریدم یلدا بپوشمش یک سایز کوچیکترشو خریدم امیدوارم اخره آذر اندازه ام بشه😌
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 چه گزارشی سمیه تو مگه به هدفت نرسیدی؟ چرا کالریت هنوز برای کاهشه؟؟؟؟؟ 😁😁😁هر چیکمتر بهتر..با این کالری راحتم.. ولی ورزشام راکمتر کردم.. مثلا هر روز نیست،،، یا روزای فستم بعضی وقتا تا ۷۰۰ میارم...یا کالری معمولی استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 نه بابا مثل سنگ شده بود😭😭 🥴🥴🥴🥴 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 نه بچم تا الان تو خونه جیش نکرده دختر گلم😘 خوبه...👌👌👌 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30302 فقط این بامدا_خمار بیچاره چی میکشه هی اشتباهی تگ میشه بنده خدا😂😂😂من خودمم یه بار اشتباهی تگش کردم ... 😂😂 بنده خدا صداشم در نمیاد برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30302 این قیمه چقدر کالری داره😕😵همش دو ق خوردم 105 کالری😑 نه عزیزم هر قاشقش ۲۸ کالریه برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار