2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526652 بازدید | 68299 پست
شکم و پهلوم  با این ورزشا خوب شد..در کل لاغر که شدم کل بدنم لاغرتر شد..  درازنشست چر ...

سمیه جون چطوری؟؟؟

چالش چوب و چرخش روسی برای زیر بغل و کنار سی نه خوبن؟؟؟؟

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
خوش خوشان اوشون میشه 🙈🙈🙈

😂😂

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزدلم خیلی ممنونم از راهنماییت🌷 ولی متاسفانه پسرمن اصلا شیشه نمیگیره از همون اول نگرفت 😞 ...

اوا خاک عالم من فک کردم دختر داری😱😅😅 .... ببخشید عزیزم سوتی دادم😁😁😁.خوب گلم الان دوباره امتحان کن چون میتونه مک بزنه شاید خوشش اومد.اگه نخواست با فنجان بده

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
ای جان تو فقط بخند خواهری😍❤😘

فدای تو

برو بخواب دیگه 

منو حرف گرفتی عملیات خواب زیر پتو عقب افتاد!

مگه بچه نداری؟ پاشو برو بذار منم برم 😂😂😂😂😂

.

.

.

.

.

.

.

شبت خوش گل قشنگم 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
عه اثر داره منم بخورم؟؟ آخه ویتامین دیم به شدت پایینه

آره بخور اصلا احساس افسردگی و اینات میپره. من اصلا حال و حوصله بچه ها رو نداشتم الان خیلی بهترشدم. دو هفته اول سه روزی یکی بخور بعدش هفته ای یکی عاااااالیه بخدا. 

شکم و پهلوم  با این ورزشا خوب شد..در کل لاغر که شدم کل بدنم لاغرتر شد..  درازنشست چر ...

منم شکم حیییلی دارم هوارتا با مقادیری پهلو 

چرخش روسی و این ورزشایی که گفتیو 

از کجا مدلشونو پیدا کنم و روزی چندتا کار کنم که تاثیر گذار باشه روی کوچیک شدن شکم؟؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
به به  قشنگم برااینکه زودتر ب هدفت برسی وعده ها رو سبک کن بیشتر میانوعده نوش جان کن شامت‌سنگین ...

اخه شام‌رو‌ساعت  ۴ و‌نیم‌خوردم یه وعده وسط نهار و شام‌بود

بعد من چون عاشق غذا هستم ترجیم‌میدم میانوعده حذف کنم و کالریشو بذارم برای غذا🤣🤣🤣

آره بخور اصلا احساس افسردگی و اینات میپره. من اصلا حال و حوصله بچه ها رو نداشتم الان خیلی بهترشدم. د ...

باشه حتما میخورم مرسی بابت راهنماییت عزیزم😍

سلام به همگی ...🎉🎉🎉🎉🎉

عید همتون مبارک🌈🌈🌈🌈🌈

خوشگلای من ... هم چالشی های گل گلاب ❤❤❤

💋💋💋💋 این ماااااچ هم به لپای همتون ...

دوس جونا من خیلی دوس دارم بدونم سرگروهای گلمون و تثبیتی های عزیز داستان کاهش وزنشون چی بوده و اول اولش چند بوده وزنشون....

اخه این خیلی انگیزه میده بهمون و میتونیم همزادپنداری کنیم ...

اگه لطف کنین و داستان کاهش وزنتون رو بفرمایید ما رو خوشحال میکتین😍😍😍

@بامدادخمار       @sepiiiiiideh     @فندق_فسقلی     @آسنات99     @زیتونپرورده    

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

گزارش_راهنما#  

کالری مجاز ‌مصرفی  ۱۰۰۰

کالری سوزی ۷۴۰

🌸به نام خدا🌸

🌸دوشنبه ۳ آذر  🌸

۱۵ مین پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️

۱۵ مین رقص💃

درازنشست  ۲*۵۰

زیر شکمی ۲*۳۰

چرخش پا  ۲*۳۰🦵

چالش شنای دیوار ۲*۶۰🏊‍♀️

چالش چوب  ۲*  ۴ دقیقه 🥢

چالش روسی ۲*۵۰

چالش شکم🤰

طناب ۱۵۰ تا

پروانه ۱۰۰🦋

چالش تنفس عمیق🗣

صبحانه: شیرچای🥛☕️🍯

میان وعده: تخم مرغ اب پز+ سبزیجات🥚🥗

ناهار: خوراک‌گوشت+ سیب زمینی اب پز+ سبزیجات🍗🥗🥔

میان وعده:  اسموتی میوه+ اجیل+کشمش🍑🥤

شام: یه کف دست نان+ کره+ عسل🍞🍯🧈

۸ لیوان اب 💦

دمنوش زیره🍸

چالش وعده سبک⛔️🍚🍞

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام به همگی ...🎉🎉🎉🎉🎉 عید همتون مبارک🌈🌈🌈🌈🌈 خوشگلای من ... هم چالشی های گل گلاب ❤❤❤ 💋💋 ...

@سمیه1396     @دیانا24    ☝️☝️☝️🙏🙏🙏🙏

گزارش_راهنما#   کالری مجاز ‌مصرفی  ۱۰۰۰ کالری سوزی ۷۴۰ 🌸به نام خدا🌸 🌸دوشنب ...

☝️☝️☝️☝️

@sepiiiiiideh  سلام‌گلم..گزارشت را بفرست..

چرا سایت اینجوری شده؟! نوشته ها از چپ‌میاد

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه جون چطوری؟؟؟ چالش چوب و چرخش روسی برای زیر بغل و کنار سی نه خوبن؟؟؟؟

مرسی خوبم..

اره‌خوبه... شنای دیوار‌هم‌ خوبه