2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
 چقدر خوب چیکار میکنی؟!من خودمو کشتم این هفته گفتم 76رو زدم...

کار خاصی نمیکنم خب

تو هم ک کاهشت خوب بود عزیزم

چای سبز و دمنوش زیره و دارچین عالیه🍵

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

@آسنات99  سلام‌عشقم

وزن‌این‌هفته‌باز‌۵۶/۸

‌باز‌زیاد‌شدم‌

فکرکنم‌چیزی‌برای‌کم‌کردن‌ندارم‌دیگه‌چون‌همه‌میگن‌خیلی‌لاغری

نمیدونم‌قدم‌۱۶۵

نظرشما‌چیه‌عزیزم

وزن‌اولیه‌۵۸‌😁قد‌❤۱۶۵وزن‌هدفم۵۰‌‌‌‌خواستن‌توانستن‌است‌بااراده‌قوی‌به‌ارزوهامون‌میرسیم‌بای‌خودمون‌رودوست‌داشته‌باشیم‌وهمیشه‌عاشق‌باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@بامدادخمار     سلام عزیزم. ترازوم خراب شده متاسفانه، صبح دادم تعمیر هنوز ارسال نکردن☹

سلام عزیزم اشکال نداره ❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام گلم  عالیه صبونت نوش جونت منم ک الان بیدار شدم😫😫😫😫😫دیگ سعی میکنم صبح بیدار شم زود

قربونت گلم😁😙

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
سلام سمیه جونی و الهه جونم من تقریبا 5 روز دیگه ب موعد پریودیم هس غرض اینکه دیروز 200 تا طناب زدم طن ...

سلام گلم..

طناب زدنای بقیه سوع تفاهم بوده کسگم😆

نزدیک‌پری‌ نباید ورزش های خیلی پرشی زد...از طناب زدن هم هست... یهووو رفتی ۲۰۰ زدی🥴

چیزای سنگین بلند کردن، چیزای سرد زیاد خوردن و ورزش زیاد ‌‌سنگین پسر پا زیاد ایستادن...

به شوهرت بگو‌کمر‌و‌دلت را با زیتون چرب‌کنه ‌بیشتر جهتش به سمت بالا ماساژ بده...(یعنی به سمت بالا هل بده دستش را)

بعدش کمرت را ملایم‌ببند و این دو حرکت را انجام بده..

به پشت دارز بکش و کمرت را بیار بالا( ۲ بار برو.. هر‌بار‌ ۱۵ ثانیه ای استپ‌کن اون بالا)( اسمش ورزش پل باسن)

https://ranjoganj.ir/how-to-hips-bridge/ 

بعدش حرکت یوگایی بچه را برو

https://www.beytoote.com/sport/darman/yoga3-menstruation2-photos.html?m=1 

بعدشم برو استراحت کن و بخواب و زیر پات یه جیزی بزار که بلند باشه..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام خوشگلم افرین عالیه اومدی دهه ی ۶۰ 😍😍👏🏼  سرگروهت آسنات جونه @آسنات99    

وای ببخشید هول هولکی نوشتم سه نشده وزنمو داده باشم اخطار نگیرم

ممنونم عزیزممممممممممم بلههههه خیلی خوشحالممممم ممنوووونم از شما  

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
از تمام مایعات بدم میاد😝😝😝😝😝😝😂😂😂😂😂😂😂😂 از بس این مدت سووووپ و مایعات خوردم🤒🤒🤒🤒 دی ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

نوشه جانت😋😋😋😋😋

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
قربونت برم 😘😘😘😘😘😘 کاری نکردم ۱۰۰ گرم ناقابل تقدیم جامعه رژیم کردم فقط😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤❤❤

توبینظیری.رژیمی.نمونه# 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

@آسنات99  

سلام سرگروه قشنگ و جدید و آبیه منننننن  

وزن#  

وزن اولیه 80

کاهش اول 73

کاهش دوم 72.5

کاهش سوم 70.5

کاهش چهارم 70

وزن امروز 69.800

وزن هدف 60

قد 165

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
تو دوران شیر دهی چی؟ من شیر میدم

گلم اشکالی نداره میتونی بخوری

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خب خداروشکر  اره گلم منم خوبم ولی خیلی کمتر میام بخاطر بچم اما رژیم و ورزش سرجاشه لامصب ول کن ...

خدا راشکر که خوبی

ذیگه ماهایی  که استعداد چاقیمون بالاس.. باید همیشه مواظب باشیم😉