2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم فکر نکنم هیشکی اندازه من متابولیسم پایین داشت و دلم خون میشد چون تنبلی تخمدان دارم....اما یبارم ...

سلام عزیزم من این هفته یکی از اقوام درجه یکم فوت شده بود اصلا مراعات نکردم

وزن اولیه          هفته قبل            الان          هدف

87                   77.3                79.2        56

@سمیه1396     شرمنده سمیه جون ببین برنامه ورزش قدرتیم خوبه یا نع یکبار در هفته  ب ...

سلام گلم

راحت باش،، بپرس😉

ببین به نظر من روی دو قسمت بدن کار کن،، اونا‌که بهتر شد،،، شدت را از روی اون ۲ قسمت کمتر کن و روی قسمت دیگه کار کن

مثلا

ببین کدوم قسمت بدنت را‌ می خواهی زودتر اب کنی

شکم+ ران... اینا را روش‌کار کن.. بعدش میبینی رانت و شکمت بهتر شده... از ورزش اینا کمتر و بعدش ورزش های قسمت های دیگه را اضافه کن.. هم تنوع میشه و هم تمرکزت بیشتر‌میشه

اون شنای دیوار  و چالش چوب هم هر روز بری خودش واسه بازو  و سینه و و‌زیر‌بغل‌عالیه ...

هفته ای ۱ بار کمه واسه یه قسمت. حداقل ۲ الی ۳ بار باشه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
برزخي ام 😂😂😂😂 نه بهشتي  نه جهنمي فردا معلوم ميشه

😂😂😂👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام مدیر جون خوبی.عزیزم من اینهفته🎈وزن نکردم وزن هفته قبلم ۷۷ تمام بود.😘

سلام عزیزم قربونت ❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عاقا من امدم باورم نمیشه وزن دو هفته قبل👈👈۵۷/۹۵۰ وزن امروز🤗🤗🤗🤗👈۵۶/۸۰۰🤓🤓🤓🤓🤓🤓 بسی خوشح ...

واوووو🤩🤩🤩🤩🤩🤩

عحب کاهشی 💃💃💃💃💃💃 عالیه👏👏👏👏👏

تا کجا میخواهیی کم‌کنی؟!!!

راز کم کردنت  جی بود؟!!

وزن#  

@بامدادخمار  

سلام عزیزم خوبی مهربون ما

وزن قبل چالش 80

وزن اول 73

وزن دوم   

وزن سوم72.5

وزن چهارم 72.5

وزن پنجم 70.5

وزن ششم   

وزن هفتم 70

وزن هشتم 71

وزن امروز 69.800

وزن هدف 60

قد 165

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
با سلام به همگی ان شاءالله که سالم وخوش باشید همتون😗😘 وزن هفته پیش۶۸/۶۰۰ امروز۶۸/۴۰۰ @sanaz71 ...

سلام گلم.. خوبی 🌸

اهااا... اینجوری خوبه👌👌👌👌

@بامدادخمار     سلام وزن اولیه ۸۱/۴۰۰وزن امروز ۷۲/۵۰۰😍😍😍😍😍تا ۹/۹میخوام بشم ۷۰ بنظرت ...

سلام عزیزم 

۹/۹ یکهفته دیگه ست یک کیلو کم میشی دیگه  

هدف های دور از دسترس تعیین نکنید 

البته یک کیلو اینور اونور خیلی فرقی نداره ۷۱ هم داداش هفتاده 😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار