2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526736 بازدید | 68299 پست
وای دیانا جون من فردا مامانم دعوتم کرده برم خونشون (کلانه)درست کنیم خیلی اینو دوستدارم یه نوع نون مح ...

اشكال نداره ي شب هزار شب نميشه بخور 

يا اگه ميتوني بيار واسه يكشنبه بخورررر

🥰

سلام عزیزم.....حدودا 76یا 77بودم...متاسفانه نه ندارم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آفرین به ارادتون 💋💋💋🌹🌹🌹🌹

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم فست خوبی بگیرم

انشالله مریم جونم.شب بخیر💋🌹🌹

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
اشكال نداره ي شب هزار شب نميشه بخور  يا اگه ميتوني بيار واسه يكشنبه بخورررر 🥰

مرسی عزیزم ترسیدم آخه هر یدونه اش ۴۱۰ تا کالری داره همونجوری تازه وداغ کنار ساج خیلی خوشمزه اس

البته که برای فردا هم میارم چون خیلی دردسر داره فوقش سالی ۳،۴ بار درست کنیم

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
 مرسی عزیزم ترسیدم آخه هر یدونه اش ۴۱۰ تا کالری داره همونجوری تازه وداغ کنار ساج خیلی خوشمزه اس ...

بخوووور نوش جونت 

فست بعدي جبران كن 

ورزش هم داشته باش حتما

فقط قول بده به جاي منم بخوري 😋😋😋

سلام گلم خوبی؟🌷 سمیه میگم کیک اسفنجی ساده رو چجوری درست میکنی؟

سلام‌‌گلم

مرسی‌خوبم..

خودت خوبی؟!❤️

میخای برش بزنی و خامه کشی کنی؟!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام خوبین میگما من بخاطر چاقی پوست شکم و بازو هام ترک خورده( ترک های قرمز) باید چیکار کنم از بین بر ...

سلام گلم

مرسی خوبم

جای ترک که دیگه خوب نمیشه.. فقط جاش کم‌رنگ‌میشه و سفید میشه...😉 دقیقا مث ترک شکم موقع بارداری

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بخوووور نوش جونت  فست بعدي جبران كن  ورزش هم داشته باش حتما فقط قول بده به جاي منم بخور ...

مرسی عزیزم واقعا جات خالی چشم 😘😘😘😘

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
فداااات  سلامتی عشقم 6کیلو تاهدفم دارم

پس میشی گروه ابی..💙

فقط جزو لیست وزنی سرگروه ها نمیشی.. ولی فعال باش تو‌تاپیک‌مث‌همیشه💪💪💪

پروفایل و امضات تغییربده😉

@سمیه1396     سلام عشقولی،،، این دخترمون فردا میتونه خگخ بگیره؟

سلام عزیزم..

نه گلم.. فردا فست هست..🌸 فست و خگخ نمیشه که همزمان بشه یا جایگزین.

منم میوفتم تو گروه قرمز منم عضوکنید.. لطفا😣

از فردا تو‌تا‌پیک  فعال باش💪 عضوی .

. امضا  و‌پروفایلت را تغییر بده... رقیب  وزنی پیدا کن و تو‌ گزارشاتت همدیگر را تک‌ کنید.. (فقط جزو لیست وزنی سرگروه ها نیستی)

گزارش_راهنما#  

🌸🌸🌸🌸🌸

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۷۰۰

————————

🌸به نام خدا🌸
🌸جمعه ۳۰ آبان 🌸

✓۱۵ مین پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️
✓۱۵ مین رقص💃
✓درازنشست  ۲*۵۰
✓زیر شکمی ۲*۳۰
✓چرخش پا  ۲*۳۰🦵
✓چالش شنای دیوار ۲*۶۰🏊‍♀️
✓چالش چوب  ۲*  ۴ دقیقه 🥢
✓چالش روسی ۲*۵۰
✓چالش شکم🤰
✓طناب ۱۵۰ تا
✓پروانه ۱۰۰🦋
✓چالش تنفس عمیق🗣
✓صبحانه: شیرچای🥛☕️🍯
✓میان وعده: اسموتی میوه🥤
✓ناهار: یه کف دست نان+ خوراک لوبیا+سبزیجات 🥗🥣🍞
✓میان وعده:  میوه خشک+ اجیل🍑🥜
✓شام: ماست+ کشمش🥜🥣
✓۸ لیوان اب 💦
✓دمنوش زیره🍸
✓چالش وعده سبک⛔️🍚🍞

—————————————————

@sepiiiiiideh  سلام‌گلم.. گزارشت را رد کن بده😊