2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529159 بازدید | 68299 پست
@سمیه1396    عزیزم فلافل  مثلا یکم کمتراز کف دست ۴ در ۴ یا ۳ در ۳ چندکالری داره ت ...

عددی یعنی هر یه دونش   اندازه های نرمال که تو‌ فلافلی هست.. ....

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂😂😂😂

سلام خوبین میگما من بخاطر چاقی پوست شکم و بازو هام ترک خورده( ترک های قرمز) باید چیکار کنم از بین برن‌؟ کرمی روغنی چیزی دارع ؟ یا با کاهش  وزن خودشون از بین میرن؟

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
سلام عزیزم بلا دور باشه  مواظب باش مایعات زیاد بخور منم گرفتم خوب شدم ولی به توصیه دکتر مایعات ...

راستی چخبر از نازی؟؟؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
سلام عزیزم بهتری ؟! واقعا صورت درست میشه گونه هام ازبین رفتن پای چشمامم گود شده 

سلام گلم الحمدلله

آره بهتر میشه اما مث قبل چاق نمیشه،،،طبیعیه مثل بدن لاغر شده تو تثبیت یکم جون میاد

به حکمتش دل بسپار 🌿
عزیزم خوبی!؟ میگم تو مانکن فلافل عددی بزنم عدد همون منظورش یک کف دست خودمونه ؟° میخام ۲ یا ۳تا فلا ...

مررسی عزیزم

نمیدونم گلم،،،من همیشه گرمی میزنم

کلا اهل فلافل هم نیستم بخاطر معدم🙈

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام‌گلم.. خوبی عزیزم؟! چه خبرا😍😍😍 خوش برگشتی... از وزن الان تا هدفت چند کیلو‌فاصله هست؟!

فداااات 

سلامتی عشقم

6کیلو تاهدفم دارم

گروه نارنجی💛وزن شروع۶۹💛وزن هدف ۵۷💛تاعید میترکونمو به وزن هدفم میرسم 
@mhds12   @nel800   @اتنا72   @به_نام_خالق_زیباییها     گزارش رو ...

گزارش#  

صبحونه حلوا ارده نون  چای یه لیوان

ظهر فسنجون دو کفگیر برنج😐با سالاد کاهو و خیار

چایی یه لیوان

شامم هنو هیچی

تولدم بود امروز کیکم نپختم هه

برم یه چایی بریزم:/

پیاده روی هم ۴۵ دقیقه

بچه ها کیا یه روز قبل وزن کشی ورزش میکنن؟؟؟درسته که میگن خوب نیس قبل وزن کشی ورزش کنیم؟؟؟؟

نشنیدم همچین چیزی رو اصلا ولی کلا وزن بدن خیلی بالا پایین مسشه و یه مقدار خطارو باید توی محاسباتمون درنظر بگیریم، وزن کشی مسابقات جام جهانی که نیست حساس باشه، مهم اینه تو‌روند رو طولانی مدت ببینی...

مثلا من شب قبل از وزن کشیم شام نخورده بودم وزنم شد ۶۲.۲ ولی فرداش و‌پسفرداش صبح وزن کردم ۶۲.۴ بودم ولی به هرحال از ۱۰ روز قبلش که میانگین‌وزنم ۶۳.۳ بود کمتر شده بودم‌و این یعنی خبر خوب

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز