2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526736 بازدید | 68299 پست

گزارش_راهنما#  

🌸🌸🌸🌸🌸

وضعیت 🎈🎈🎈

کالری مجاز و‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی: در راه لاغری😄

ورزش:

پیاده روی ترکیبی ۱۵ مین

رقص ۱۵ مین

چالش چوب ۲ *۴ دقیقه ای

شنای دیوار ۲* ۶۰ تایی

✓صبحانه: شیرچای🥛☕️🍯
✓میان وعده: تخم مرغ اب پز+ سبزیجات🥗🥚
✓ناهار: سینه مرغ+ سبزیجات🍗🥗
✓میان وعده: اسموتی میوه+ اجیل🥤
✓شام: ماست+ کشمش🥜🥣
✓۸ لیوان اب 💦
✓دمنوش زیره🍸
✓چالش وعده سبک⛔️🍚🍞

————————————-

@sepiiiiiideh  گزارشت را برام بفلس... 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم فکر میکنم جمله انگیزشی چی بنویسم🤭🤭❤❤

😂😂😂😂😂

فکر الهه چاق شده... یه جیزی بگو‌که درجا بلند بشه و‌  ورزش‌کنه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😂😂😂😂😂 فکر الهه چاق شده... یه جیزی بگو‌که درجا بلند بشه و‌  ورزش‌کنه...

😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بچه هااا تاپیک انگیزشی جدید بامداد خمار ❤️🧡💛💚💙💛🧡💜❤️💙💙💛❤️💜 برید بنویسید هر‌چی دلت ...

فکر کنم باید از رگ خباثتم استفاده کنم لینک بزارم تاپیک و قفل کنم 😈😈😈

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نوشتم 😂😂😂

سایت درست شد... زودی بده... 😂

@sepiiiiiideh   تو‌هم بده 

فکر کنم باید از رگ خباثتم استفاده کنم لینک بزارم تاپیک و قفل کنم 😈😈😈

😂😂😂😂😂 

لابد  چیزی تو ذهنشون نیست...  نیس که گفتی از خودشون باشه...😆

@nel800   @mhds12   @اتنا72     سلام اقا من اومدم  اونم چه‌اومدنی ...

صبحونه

یدونه تخم مرغ ابپز ۴ تا انجیر خشکو چایی

ناهارم یه دو کفگیر قورمه سبزی:/

میان وعده انار یدونه

شامم سیب سرخ کرده و نان🙄🤐

سلام خانوم گل....اوووف ترکوندی ک،🤭🙄😅خدانکشتت میگی تو رو دربایسی گیر کردی... منم ب اندازه مجازم خ ...

من اینجور موقع ها میگم به قول پسر عمه ضا " نوش جونم گوشت بشه به رونم"🤣🤣🤣

جدا از شوخی من طرفدار یه فلسفه هستم که فکر کنم‌ترجمش بشه " خوردن به روش حسی " ‌که‌میگه به صدای بدنت گوش کن، اگه‌چیزی دلش میخواد بهش برسون در اون صورت جلوی ‌بالا پایین شدن های زیاد رو‌میگیری...میگه اگه بدن یه روز‌شیرینی بخواد ممکنه با ۱ تیکه شکلات راضی بشه، ولی اگه‌ بهش نرسونی و ۱ هفته‌جلوی اون رو‌بگیری بعدا  یکدفعه تو اولین‌موقعیت لغزش با ۱ بسته شکلات‌هم دیگه خوشحال نمیشه

دلیل اینکه خیلی ها نمیتونن بعد رژیم سخت وزن رو‌ثابت نگه دارن‌همینه، یه مدت سرکوب شدید خواسته ها بعد حس رهایی از قفس و‌بیپروا خوردن

راستی خانم سبز شدن مبارکککک... به سلامتی، ایشالا کی شیرینیشو‌میدی🤭🤭🤭😎😎😎