2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530045 بازدید | 68299 پست
@فندق_فسقلی     فاطمه میگم ی سوال داشتم ازت😆 من اوایل پریودم ک میشه روز اول خیلی تیرس ...

سلام بر استاد خودم... ببخشید جواب میدم .رازیانه خیلی خوبه واسه تنظیم قاعدگی

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
بچه ها جووون...😍😍😍 یه ناهار اوووچمزه و کم کالری بگین من مخم هنگیده .🤔🤔🤔 هم اکنون نیازمند یار ...

سوپ جو هم مقوی هم خوشمزه،،ناهار امروز خودمه

خوراک لوبیا با قارچ

ماهی گریل

مرغ آبپز

جگر

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@فندق_فسقلی     فاطمه میگم ی سوال داشتم ازت😆 من اوایل پریودم ک میشه روز اول خیلی تیرس ...

سلام عشقم🐥❤

دمنوش چیزی نمیخوری؟

الان پری هستی روز چندم؟

امکان داره رحمت سرد شده باشه،،،هر وقت پری میشی دمنوش زعفرون گلاب دارچین هل زیره درست کن تا پانزدهم پریودیت،،برای من عالی بود و حتی بموقع پری شدم

تو دوران پری اصلا سردیجات نخور لبنیات  ترشی خبار گوجه کاهو اصلا نخور،،،خرما و توت و انجیر خشک بخور

تو این چند روز حتما جوراب بپوش تا پاهات و رحمت گرم بمونه،،،حمومم نکن...شکمت رو با روغن ماساژ بده

ماه قبل اینارو رعایت کردم بعدش بموقع پری شدم و خونریزی درست و ب موقع هم تمام شد،،خیلی از درد پریودیمم کم کرد گلم

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عشقم🐥❤ دمنوش چیزی نمیخوری؟ الان پری هستی روز چندم؟ امکان داره رحمت سرد شده باشه،،،هر وقت ...

نه گلم فقط چای دارچینی خوردم 

از دیروز مثلا شدم ولی تیرس و لکه😬😬😬

ماه قبل ۲۴ شدم این ماه ۲۶ هردفعه همینجوریه اعصابم بهم ریخته😞

تا حالا یادم نمیاد جلو انداخته باشم

نه گلم فقط چای دارچینی خوردم  از دیروز مثلا شدم ولی تیرس و لکه😬😬😬 ماه قبل ۲۴ شدم این ماه ۲ ...

دو روز اشکالی نداره،،اما اینا همش بخاطر خوردن سردیجاته ک متاسفانه تاثیر مستقیم رو رحم داره

این دمنوش رو بخور عالیت میکنه

پست بالتر درمورد رازیانه گفتین....رازیانه عالیه اما رو همه جواب نمیده مثلا من خودم چندماه پیش رازیانه خوردم عقب انداختم همون ماهی ک هممون دیگه باورمون شده بود شاید باردارم...تا دکتر رفتم و آمپول داد پری شدم

این دمنوشی ک گفتم هم رحمت رو گرم میکنه هم خونریزیت رو متعادل هم دوره بعد درست پری میشی

تو دوران پری زیاد ورزش هم نکن

به حکمتش دل بسپار 🌿
دو روز اشکالی نداره،،اما اینا همش بخاطر خوردن سردیجاته ک متاسفانه تاثیر مستقیم رو رحم داره این دمنو ...

من سعی میکنم گرمی هم بخورم ولی باز بالاخره بیشتر غذاها سرده 😬

طرزتهیه اش رو هم بگو عسلم😍

من سعی میکنم گرمی هم بخورم ولی باز بالاخره بیشتر غذاها سرده 😬 طرزتهیه اش رو هم بگو عسلم😍

باید مصلحش رو بخوری عشقم

مثل چایی درست کردن آبجوش درست کن،،،یذره هل یذره زیره یذره دارچین یذره زعفرون یکچهارم استکان گلاب بریز تو قوری بعد آبجوش بریز روش بذار دم بکشه نوش جان کن😍 من خودم بدون نبات میخورمش،،واسه شیرین شدنش دوسداشتی یذره نبات یا عسل بهش بزن

به حکمتش دل بسپار 🌿

سلام دوستان گلم

@آسنات99        

@stayesh        

@madartanha        

بچه ها وضعیتم بهم ریخته 😔

پریودم عجیب غریب شده به موقع شروع شد یعنی چهار روز پیش اما فقط روز اول خون ریزی داشتم😭

چهار روزه برنامه رژیمم رو هواست سعی کردم کم بخورم اما کالری شماری نکردم ورزشم نکردم دریغ از پنج دقیقه پیاده روی😭هر روزم فقط اب در حد دو یا سه لیوان خوردم😭

چهار روزه یبوستم😭 سردرد و درد حدقه چشم وحشتناک دارم😭 کارام همه مونده حس و حال کار کردن ندارم 

امروزم که گل کاشتم یادم نبود فستم صبحانه تپل زدم بر بدن 🤭الان تا شب فقط میتونم هویج و خیار گاز بزنم😂😅

Null
باید مصلحش رو بخوری عشقم مثل چایی درست کردن آبجوش درست کن،،،یذره هل یذره زیره یذره دارچین یذره ز ...

عزیزم سلام این ماه که پریود شدم سر وقتش بود اما فقط روز اول خونریزی داشتم بنظرتون علت چی میتونه باشه؟چهار روزه یبوستم هستم🤭 

Null

@گل_ایل    

@سایه_71    

@پیش_پیشی    

@mhds12    

گزااااارش# فست 

صبحانه هیچی نخوردم متاسفانه خیلی کارداشتم 

نهار تخم مرغ ابپز با گوجه

میلن وعده پرتقال

شام چای با دوتا خرما 

ورزش«حلقه ۸۰دقیقه...پیاده روی یکساعت و ربع..»

پیش بسوی خوشتیپی،⁦❤️⁩💪گزارش فستمو دادم ک انگیزه بشه شما هم بیاین بگین عشقولیا

چرا دور رانش زیاد شده حالا  من دلم میخواد باستنم زیاد شه نزنم جای دیگه رو خراب کنم🤭

چون ورزشا عضلات باستن و ران رو درگیر میکنن و حجم میده.برا رانت دیدی زیاد شد یه روز هم چربی سوزی ران برو.

به به چه بانوی منظمی افرین انشالله بزودی هدفو بزنیم   بچه ها من نمیتونم امضامو ویرایش کنم،موضو ...

متاسفانه چند روزیه خراب شده سایت منم نمیتونم وارد امضا بشم ، ولی گفتن چهارشنبه درست میکنن .

سلام چطوری؟🌷❤

سلام‌گلم🌸

ممنون خوبم... خودت خوبی عزیزم؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸