2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526060 بازدید | 68299 پست
اهان من دیشب و الان کلی ترشی خوردم شاید دو تا کاسه گنده فدات بشم

اشکال نداره 

ولی دیگه روز قبل وزنکشی ترشی و شور و غذای نمکی نخور 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@بامدادخمار     سلام عزیزم.وزن شروع ۹۰ هفته قبل ۸۵والانم ۸۵ استپ کردم.واینکه من کالری ط ...

سلام عزیزم اشکال نداره اینهفته فرمول رو با وزن ۸۵ حساب کن و رژیم و ورزشتو کامل رعایت کن کم میشی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
چراهیچکی راهنماییم نمیکنه😥من وضعیتم ازهمتون بدتره وچاقترم هم افسرده ترر

عزیزم توضیح صفحه اول و دوم رو با دقت بخون و بعد هر سوالی داشتی بپرس 

منم میخوام عضو شم چیکار کنم؟؟؟

عزیزم توضیح دوصفحه اول رو بخون 

افرین عزیز دلم خیلییی عالیه بااراده_جون# 😍😍👏🏼❤️❤️❤️❤️ قربونت خدارو شکر 🤲🏻❤️ منو اشتباه تگ ...

ای وای حواسم نبوده ببخشید قشنگم اینارو از تو وبچه های تاپیک دارم واقعا خیلی برام عزیزین ممنون از همتون

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
@زیتونپرورده   سلا عزیزم تا الان نت نداشتم بارون بود وای فای ما قطع شده بود وزن شروع.   ...

اشکال نداره عزبزم.....کاهشتم مبارک و پایدار👏👏👏

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام صبح تون بخیر عزیز دلم  وزن اولیه      وزن هفته پیش       وز ...

سلام عزیزم صبح وظهرت بخیروشادی😘ایرادنداره عشقم کمتراز۱,کیلوبالارفتی سریع پایین میاد،💪💪گلم تایکسال تثبیت بایدباشیم تابدنمون عادت کنه🌼🌼🌼

@زیتونپرورده   سلام عزیزم خسته نباشی  وزن شروع65  وزن هفته قبل 60و500 وزن این ه ...

اشکال نداره این هفته جبران کن قشنگم😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@بامدادخمار   . سلام الهه جون. من تقریبا از اول پاییز شروع کردم 2هفته وسطا بخاطر مشکلاتی نتونس ...

سلام عزیزم 

باید روی انگیزه ت کار کنی یه هدفی تعیین کن برای خودت که انقدر قوی باشه و بهت انگیزه بده که وقتی خوشمزه ترین غذاهارم بزارن جلوت اون هدف جلوی چشمت باشه و باعث بشه به رژیمت پایبند بمونی 

صفحه دوم راهکار لاغر نشدن صورت رو نوشتم 

انگیزه# رو هم بخون ‍ 

انشالله😍ماهی چندکیلو کم میکنید در حالت نرمال؟

سه تا چهار کیلووووو

عزیزم من کم خونی شدید دارم هم دیشب بیرون رفتم شام و تنقلات خوردم 

خب دیگه روز قبل وزنکشی رعایت نکردی خیلی تاثیر داره اینهفته حسابی رعایت کن عزیزم