2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526887 بازدید | 68299 پست
روز فستتون پر ارامش🌹🌹🌹💙💙 گزارش صبونه↔️ قارچ خام، انجیر خشک، سیب ناهار↔️سینه مرغ ابپز، سبزی خ ...

به به چه فست پروپیمونه ایی👌👌ورزشاتم که یکی ازیکی عالیتر💪💪💪.  کارت حرف نداره# 😍به الویه اوناهم بگو😒منتظربمونه فردابخوریش😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم موافقم 😉 منم انگیزم کم شده 😯 امروز فست گرفتم تا الان فقط تخم مرغ ابپز خوردم شما در ...

منم تا الان ۱۱۸ کالری مصرف کردم 

دارم با خودم میجنگم که حمله نکنم به غذا😬

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

بچه ها برای چاقی چطوری باید کالری روزانه رو حساب کرد؟ 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
ای واااااای جدی من و خالم خسته بودیم نشسته بودیم رو ی نیمکت وسط بازاار...گودزیلا و پسرم رفته بودن بگ ...

😂😂😂😂😂😂

من و شوهرم قبلا برای خرید عقد با هم رفته بودیم بازار،،،تو بازار منو از شوهرم ک هنوز عقد نکرده بودیم خواستگاری کردن😂😂 کارد میزدی خونش در نمیومد🤣🤣 خلاصه کنسل کرد بازارو رفتیم ک مثلا من رو برسونه خونه،،نمیرسوندم 😂😂 هی با ماشین دور خورد هی دور خورد تا آرامششو بدست آورد😁😁

تو مراسم بله برونم یکی زنگ زد خواستگاری کرد،،همه هم نشسته بودن 😁😁 طرف پشت تلفن میگفت تو رو خدا اینارو رد کنید ما بیایم😱😱😂😂😂😂😂😂.....

صبح عروسیم ما رسمه خونه عروس حلوا و کباب درست میکنن میفرستن پشت سر عروس،، یکی زنگ زده بود خواستگاری😂

رفته بودیم با شوهرم کارت عروسی رو بدیم،،رسیدیم دم خونه دختر عموی بابام،،کارت رو مامانم و شوهرم بهش دادن درآورد گفت چرا ما اومدیم خواستگاری قبول نکردین🤨🤨🤣🤣🤣

سرت رو درد نیارم از این داستانا زیاد دارم 😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
افرین عزیزم عالی ۵۰۰ میبندی؟

سلام عزیزم

ببخشید اگی میتونین راھنماییم کنین

من پستھای اول رو خوندم

میخام لاغر بشم از شنبہ شروع کردم ب رژیمو ورزش ولللی

وزن من۸۵ کیلوئہ باید برسم ۶۰ کیلو

۱۵۰۰کالرے روزانہ باید مصرف کنم ب غیر از روز فست

درستہ؟

ولی من قبل از شروع ب رژیم صبحونہ نمیخوردم شام ھم کم پیش میومد کامل بخورم ولی ناھار از خجالت شکم درمیومدم

حالا مشکلم اینجاس با اینکہ الان صبحونہ و شام میخورم وظھر ھم ۶قاشق برنج میخورم و میان وعدہ ھم میخورم و سیر ھم میشم ولی کالرے حدود ۷۰۰میشہ ب غیر از روزای ففست کہ زیر۵۰۰ ھست

یعنی باید بیشتر بخورم ؟

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
سلام بچه ها یه سوال؟🤔 میگم من قدم ۱۷۸ هدفمو زدم ۶۹ به نظرتون خوبه یا زیادی لاغر میشم دیگه؟؟🤔🤔🤔 ...

عشقم ببین خودت توپر دوسداری یا لاغر

الان هدفت ۹ کیلو زیر قدت هستش،،،در دوره تثبیت امکان یک الی دو کیلو افزایش هست،،،،ایده آل هم برای هر کسی ده کیلو زیر قده....بازم با این وجود ببین کدومو دوسداری،،،بعضیام هستن تا پنج کیلو زیر قد راضین

من قدم ۱۶۸ هستش الان ۵۴/۶۰۰ هستم هدفم۵۴...۱۴ کیلو زیر قد

اگر جونشو داشته باشم تا ۵۲ هم دوسدارم برم کلا استخوونی دوسدارم

هر کدوم ک راضی نگهت میداره همون رو انتخاب کن🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم ببخشید اگی میتونین راھنماییم کنین من پستھای اول رو خوندم میخام لاغر بشم از شنبہ شروع ک ...

سلام عزیزم اره باید کالریتو کامل پر کنی وگرنه بعد از یه مدت بدنت استپ میکنه دیگه وزنت پایین نمیاد .

کالریتو با میان وعده پر کن میوه سبزیجات مغز لبنیات کم چرب.

عشقم ببین خودت توپر دوسداری یا لاغر الان هدفت ۹ کیلو زیر قدت هستش،،،در دوره تثبیت امکان یک الی دو ک ...

مرررسی عزیزدلم  زیادی لاغر دوست ندارم زیادیم توپر نه.فک کنم همون ۶۹ ۷۰ خوبه چون به قول شما تو تثبیتم میاد بالا ۲ یا ۳ کیلو.

پس همون خوبه فدایت با اون جوجه هایت😁😁💛💛💛