2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525772 بازدید | 68299 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بگیر خودش کلی انگیزه میشه واسه لاغری نوش جونت هوااا سرد شده ای میچسبه دو ملاقه بخوری میشه ۵۰۰ ...

اره بدون ترازو سخته باید از روی سایز بفهمم کاهشمو 

اره ۲ملاقه همش خوردم ولی چشمم هنوز توشه😕 شام سبک میخورم شایدم فقط شیر عسل بخورم ورزشم میکنم . به به شیرینی 

چ خوب جلو خودت و گرفتی هانی

من ک بودم حمله میکردم ب شیرینی😂

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
اگه‌ علت های کم نشدن وزن صفحه اول را خوندی و مشکلت از اونا نیست،،، میتونی رژیم‌شوک‌را بگیری ولی نه ۳ ...

کم کاری تیروئید دارم...کالری مصرفیم تغییر نکرده و موردای دیگه هم نبود...رژیم شوک مگه چند روزست؟

گزارش_سرگروه#  

🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋

🍞🍯🍵صبحانه: نان چاودار+ عسل+ کره بادام زمینی+کنجد+ گردو + دمنوش = ۳۳۷ کالری🌸

🥬🍗ناهار: سینه مرغ + کلم+ کنجد + کشمش= ۳۰۷ کالری🌸

🥣شام:سوپ جو = ۲۱۰ کالری🌸

🍎🍊🍵میانوعده: خرما خشک + چای سبز+ سیب + نارنگی+ پرتقال = ۱۷۱ کالری🌸

🌿 مجاز  و مصرفی ۱۰۳۰ کالری🌿

🌸پیاده روی🌿

🌸شنای دیوار🌿

🌸چرخش روسی🌿

🌸لمس پاشنه پا🌿

🌸حرکت چوب🌿

🌸حرکات مخصوص شکم و پهلو از اپ ورزشی🌿

🌸حذف قند و شکر مصنوعی🌿

🌸آب ۸ لیوان 🌿

🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋🐥🦋

به حکمتش دل بسپار 🌿

@شب_بیدارم  

عزیز وزن من ندیدید

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام عزیزان روز قشنگتون بخیررر میخاستم بپرسم یک ملاقه آش ک بیشترش سبزی و رشتس حبوبات زیاد ندارع واقع ...

اتفاقي ديدم عزيزم ديانا ٧٢ كيه؟🤪🤪

اره ب خاطر رشته هستش

رشته كالري بالايي داره

اره چرا جانشه مگ باید برنج و نون زیاد بخوری خب چیزای سیر کننده کم کالری بخور😉

😅من اصلا اشتبا کردم. نمیدونم چرا ذهنم همچین اشتباهی کرد🙄 کالری روزانه من طبق فرمول بامداد،  ۱۲۴۰ هست. و همه ش دودوتا میکردم ک سه هفته دیگه میره زیر ۱۲۰۰ و من چی کنم. کالری شما رو دیدم، ذهنم چون درگیر مساله خودم بود، عدد رو ۱۱۵۰ نقش بست. و خیلی سخت اومد برنظرم. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
چی بگم. الان اینایی ک گفتی میشه ۱۳۰۰ و درسته. میشه همچین برنامه ای داشت.  اابته با در نظر گرفت ...

گلم من رژیم خیلی از دکترا رو گرفتم حتی رژیم اینترنتی یه دکتر معروف ولی هیچکدوم اینایی که گفتی رو رعایت نمیکردن.شما اگه بخوای فقط پروتئین بخوری میشه کتوژنیک. اگه بخوای همه چی بخوری ولی در حجم زیاد خب دیگه اسمش رژیم نیس و باید فقط با روزی ۳ یا ۴ ساعت ورزش کالری بسوزونی تا لاغر بشی.موفق باشی

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵