2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526061 بازدید | 68299 پست
سلام میشه عضو این گروه شد

سلام

بله

اول امضای استاتر و بعدش ۲ صفحه اول تاپیک را بخون و شروع کن💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام ممنون عزیزم😘باشه گلم موفق باشی🌼🌼🌼

ممنون عزیزم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مااااشااالله دختررررر دمت گرررررم😍😍😍

ممنون🌹 خوبی؟ چه خبر؟ خونریزیت بهتر شده ؟امروز وزن دادی؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چیزی نمونده یه کوچولومونده💪💪💪💪💪۷۳هم میشی😍

انشالله ۷۲_۷۳خوبه کمتر از اون زشت بنظر میام

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
سلام دوستان چرا من نمی تونم  رژیم بگیرم همش میگم از فردا  کی میتونه به من تپل انگیزه بده& ...

از اینکه لباس تو تنت زشته اذیت نمیشی؟ من خودم وقتی میشینم شکمم لایه لایه میشه یا تو عکسا که همش چاق هستم حالم بد میشه دیگه انگیزه از این بیشتر

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
ممنون🌹 خوبی؟ چه خبر؟ خونریزیت بهتر شده ؟امروز وزن دادی؟

سلام عزیزم فداتشم 

نه همچنان در جریانه

نه یادم بود ولی اصلا وقت نکردم😣

وزنم ۹۷،۸۰۰ شده بود😬😪

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

@زیتونپرورده سلام سرگروه جدید، شبتون خوش باشه عزیزم من از گروه آبی به سبز اومدم و4__5کیلو اا رسیدن به هدفم مونده. نمیدونم چرا جدیدا خیلی خیلی بیشتر از قبل ضعف میکنم و چندان با ذوق و اشتیاق اولیه ادامه نمیدم.

لطفا بهم انگیزه بدید. 

امروز 490تا کالری سوزوندم و 1089تا مصرف کردم مجازم هم1100تاست

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
من از اپلیکیشن MyFitnessPal  استغاده میکنم‌و اطلاعات روز بسته بندی ها در مورد کالریشون ولی تو‌ ...

عزیزمم این اپلیکیشن جامع؟ چطوریه 

انگلیسبه یافارسی

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
آفرین خوبه.. کالریتوباچند بستی؟!

مجاز ۱۵۸۰ مصرفی ۱۵۷۰

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

@sepiiiiiideh     @137422     @zzzzzx     @صدف_20 &nbs ...

سلام عزیزم منم امروز 280 تا سوزوندم... حلقه و پیاده روی داشتم... ورزش چوب پهلو و طناب هم انجام دادم ❤️❤️❤️

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلام دوستان چرا من نمی تونم  رژیم بگیرم همش میگم از فردا  کی میتونه به من تپل انگیزه بده& ...

سلام عزیزم به این فکر کن که همه دارن برای رضایت از خودشون (علاوه بر اندام ایده آل) یه کاری برا دل خودشون میکنن و خودشون رو به خودشون تثبیت میکنن. حالا به خودت بگو همه میتونن چرا من نتونم، وقتی همه این راه رو رفتن و تونستن به خودشون ثابت کنن که خواستن توانسته خیلی زشته که من جا بمونم 

(خیلی واج آرایی (خود) تو جمله هام بود🤣🤣🤣🤣🤣) 

منکه اینجوری تونستم به خودم انگیزه بدم یجور خاستم از خودم راضی باشم که برا خودم یه کاری کردم که خودم رو خوشحال کنم اونم فقط نفعش به خودمه و از اراده و قدرت خودم نشأت گرفته احساس قدرت میکنن💪💪💪😎

امیدوارم تا الان بهتون انگیزه داده باشم😁

انگیزه#  

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐