2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526680 بازدید | 68299 پست
 ان شاالله که زودی خوب میشی.. هفته بعدی دهه ۷۰ میشی💃💃💃💃

انشالله

الهي خسته شدم از ٨٠

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
عزبزم چند سانت بود پولیپت کورتاژ کردی؟ باردارشدی بعدش 

سلام عزیزم.سایزشو نمیدونم وای دکتر گفت که همین مانع بارداریم بوده،۴تا عمل همزمان انجام دادم یکی کورتاژ،یکی هیستروسکپی ،یکی لاپاراسکوپی و یکیش توش اسم پولیب بود فک کنم با همون عمل برداشتنش

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم خسته مهمونداری نباشی 🌼🌼۲۰۰گرم کاهش داشتی مبارکککک وپایدار👏👏👏👏💃💃💃💃هفته قبل ۷۱.۲۰۰گ ...

اره عزیزم گفتم بعدش برات فرستادم ک من پریودم بازم وزن کردم اومده 71.200 یعنی درسته شما جواب ندادی گلم دیگ منم گفتم حتما درست نیست. اره چون پرخوری کردم وورزشم نکردم 200 کم کردم😖😘😘

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
وای الهه امروز چه طلایی بارون بود😘😘😘😘

آره عزیزم خداروشکر کی بشه خودم بیام طلایی بیام بغلت😉😉😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام.الهه جون.ممنون ازت😘😘

😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@زیتونپرورده     سلام وایییی من الان یادم اومد که امروز وزن کشی بوده من وزن نکردم  ...

اگ اخطارات بیشتر از سه تا باشه حذف میشی گلم باید لیستم و چک کنم....اگرم حذف شدی فقط از گروه حذف میشی میتونی تاپیک بمونی و خاموش دنبال کنی

همش قهوه می خورم دیگه چکار کنم متابولیسم بره بالا گلم؟

دو صفحه ی اول و بخون روش های بالا بردن متابولیسم بدن

قربونت بشم 

خدانکنه 

رژیمی# _نمونه

👌👌👌👌

@شب_بیدارم  سلام نازنین قشنگم دوتا دختر مانکن برات آوردم مواظب بچه هام باش😘😘😘

خوشکلای من صعودتون به گروه نارنجی رو تبریک میگم ایشالا همیشه موفق و پیروز باشین😘😘🐥🐥🐥💛💛💛

@golta_dokhtbihamta  

@پانیذ75  

به حکمتش دل بسپار 🌿
@شب_بیدارم    سلام نازنین قشنگم دوتا دختر مانکن برات آوردم مواظب بچه هام باش😘😘😘 خ ...

وای فندق جوووونم واقعا صعود کردم ، اول چالش فکر نمیکردم رنگ گروه نارنجی رو به خودم ببینم   عزیزدلم بابت تمام زحمات و این یک ماهی که کمک کردی انگیزه دادی متشکرم   امیدوارم هر چی از خدا میخوای نصیبت بشه       

مبارک باشه رفتی هفتااااد 😃😃😃

ممنون عزیزم تو هم زیر ابیو تقلبو تعطیل کن عه جیییییغ 

هفته بعد عالی باشی صلبات

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

😂😂😂😂 ماها باید کلا سبک زندگیمون را سالم و ورزشی کنیم تا همیشه وزنمون کنترل شده باشه...

واقعا منم همیشه رژیمم😐مرسی مدیر جون😘😘

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
ورزشتوانجام دادی؟!

ن هنو😭😭😭

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

وای فندق جوووونم واقعا صعود کردم ، اول چالش فکر نمیکردم رنگ گروه نارنجی رو به خودم ببینم   عز ...

آرررررررره عشقم😘😘😘😘😘مبارک باشه🎉🎉🎉🎉🎉🎉

اختیارداری ب زودی طلایی میشی گلم🐥🐥🐥🐥

فدات کاری نکردم💛💛😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿