2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525796 بازدید | 68299 پست
😂😂😂😂😂بزرگش میکنم خو😜 کاهش ودهه ۵۰شدنت مبارککککک وپایدار🎊🎉🎉🎆👏👏👏💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃😍 ...

نه نه خودم یکیا دارم😌😌😂

مرسییییی وای اره بخدا بزنم اصلا نحسه لین۵۹😂😐

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزمممم 😔😔😔😔😔😔 انشاءالله سبک باشه وزودی خوب بشی استراحت کن غذای مقوی بخورخوب شدی ادامه میدی🙏 ...

چه حسی داری اعضای گروهت تک تک دارن کرونا میگیرن😯😂

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
😂😂😂 سایت خرابه وگرنه پیله میشدم بذارین😜

درست شد بگو ‍بزارم منو_از_چی_میترسونی# 😂 

من_ازون_بیدا_نبیدم#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@آسنات99

سلام

وزن 67🙋🏻‍♀️😒

تغییر نکرده

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
الههییی .... عاشق شدین ... منم قبل ازدواج عاشق همسرم شدم ... اگه داستان ازدواجمو بنویسم خودش کتاب می ...

اره عاشق گودی 😍البته اون عاشق من شد😂😬 

چه عالی تعریف کن یبار 😍 خوشبخت باشید عزیزم ❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قربونت برم ممنون که بهم انگیزه دادی دو هفته قبل که یک کیلو زیاد شده بودم قشنگ نا امید بودم🥰😊

خدانکنه عزیزدلمی😘نههههه ناامیدی نداریم باتلاش همچیزدرست میشه ناامیدی ونشستن راحترین کاره آفرین که تلاش کردی😍😍😍😍😍

سلاممممم خوشگل خانم عالیههه کاهشت مبارکککک وپایدار👏🎉🎆🎆🎊💃💃💃💃💃💃💃👏👏👏👏👏یدونه ایی کاهشت ...

فدات بشم من عشق دلم 😘 😘 😍 سرگروه نمونه#  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
🤕🤕🤕🤕 بعضی وقتا اونقدر میخاره.. روی مبل میشینم، هی خودمو تکون میدم😂😂😂😂 مثلا دست نزنم بهش...

خودتو تو مبل میپلکونی 😂😂

اره عاشق شوهرم 😍 چه عالی تعریف کن یبار 😍 خوشبخت باشید عزیزم ❤️❤️

میشه برای منم تعریف کنید؟😯

@آسنات99     سلام عزیزم وزن قبلی ۷۱۵۰۰ جدید ۷۱  هدف ۶۵ این هفته نمیدونم چرا فقط ...

سلام خوشگلم ۵۰۰گرم کاهش عالیههههه مبارک وپایدارررباشههههه👏👏👏👏👏👏🎆🎉🎉🎊💃💃💃💃💃💃💃💃🎊🎉🎆🎆🎆کاهش وزن همیشه یکسان نیست که گلم💙

عالیه 💪🏻💪🏻فکر میکنم وزن کاذب باشه بیشتر میشه نه کمتر. پس کاذب نیست گلی وزن کم کردی عااالیه❤️🌹

ممنون قشنگم 😘 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰