2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست
لعنت بر بدنهای پفکی🤣🤣

های اینوو‌خوب گفتی.. شانس نداریم که😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عب نداره چیزی از دست ندادی 😂😂😅

😂😂😂

سایت خرابه وگرنه پیله میشدم بذارین😜

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرفس بهتره سمیه جون ؟ من چون گفتن مانکن جامع تر و اینا  با مانکن کار میکنم ولی خب بعضی چیزا ز ...

باید ببینی با کدومش راحت تری... وگرنه جفتش کالری شمار هست... و هر کالری شماری ام مقدارش با بقیه فرق میکنه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@زیتونپرورده  

سلام عزیزم خوبی؟ گلم من این هفته کاهش وزن نداشتم همان ۷۳ موندم ۲ ماهه اینجوری شدم یه هفته هیچی کاهش ندارم هفته بعد ۲۰۰ گرم کاهش

وزن#  

وزن اول چالش ۷۴

وزن هفته قبل ۷۳

وزن این هفته ۷۳

وزن هدف ۶۸

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
منم کیف میکنم وقتی دستمو میکشم ب دنده هام قشنگ احساس میکنم .یا استخون ترقوه مو تو اینه میبینم لذت می ...

پس از بالا تنه، حالشوو میبری حسابی😂

گلم پروانه و‌چالش ران عالیه 

بدار اره

نمیااد🙁

انگاری سایت خرابه

@عروسترکم     چرا عزیزم انگیزه نداری  برو دوباره روش تقویت اراده  رو ...

وای عزیزم ممنون از انرژی و انگیزه ای که میدی نمیدونم من پرخوریم بیشتر عصبیه وقتی حال ندارم و اذیتم همش میخورم شوهرمم انتظار داره من یماهه کل وزنم بیاد پایین منم اینجوری عصبی میشم 🤦‍♀️

بازم سعیمو میکنم حتما 😍🤩من باید لاغر شم و گرنه اگه برسم به صد کیلو میترکم 🤣😭

خارش به صورت نامحسوس😂😂😂

😂😂😂😂 خارش بدون دست زدن

@عروسترکم ‍  سلام سرگروه جون  وزن اولیه 112     وزن هفته پیش 109.900   &n ...

سلام عزیزم خوبی بهتر شدی آفرین کاهش خوبیه برای شروع هفته بعد اگه کامل خوب شده باشی کاهش بیشتر خواهی داشت 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

سلام فندق فسقلی جونم خوبی خسته نباشی وزن هفته پیش ۷۵ وزن این هفته ۷۵ 😭😭😭😭من نمیدونم چرا استپ کردم 🥺🥺🥺

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎
عجب کاهشی.. باریکلا👏👏👏👏👏👏 چرا معده درد شدی؟!!!! و اینکه سعی کن که ورزش داشته ب ...

سلام عشقممممم😘😌

برات توضیح دادم که معده ام یکم خالی میمونه درد میگیرررره بسیااار شدید 

جوری که واقعا ناجوره 

بخاطر همون ریزه خواری دارم 

ولی از کالریم بالا نمیزنم 

ورزشم‌چون ناراحت بودم از خودم که چرا همه بچه ها انقدر خوب کم میکنن و من هنوز دو کیلو تو یک ماه و نیم کم کردم خودمو تحریم کردم 😕😕😕

ولی از فردا حتما ورزش و شروع میکنم 🙄

ایشالله🤲

سلام‌گلم دلایل کم نشدن وزن را بخون و بیا برام‌بگو🌸

عشقم همه چی رعایته

۳هفته رو۶۸۵۰۰ قفل بودم.بعد دوباره کم شد الان رو ۶۷ استپ شد مجددا

شوک هم نمیتونم بگیرم، شیردهی دارم.

اکثر ورزشها رو هم نمیتونم، دیسک دارم🤦‍♀️

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍