گلم کالای شمار تا کنی با هم فرق میکنه میتونی کرفس را دانلود کنی،، و با اون فقط کار ...
کرفس بهتره سمیه جون ؟
من چون گفتن مانکن جامع تر و اینا
با مانکن کار میکنم ولی خب بعضی چیزا زیاد زده
عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵ هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید.
بزاریمم توموزه😆😆😆😆😆😆😆 نه خداییش حس خوبی نیست؟! منکه دستم به هر یک از استخونا ...
منم کیف میکنم وقتی دستمو میکشم ب دنده هام قشنگ احساس میکنم .یا استخون ترقوه مو تو اینه میبینم لذت میبرم🤣🤣🤣🤣اخه قبلا ها هیچ وقت لمس نمیشد و دیده نمیشد.ولی پاهام لاغر نمیش پیاده رویم خیلی زیاد هااا .ناراحتم واس این موضوع
وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
57/600بودم هفته بعدش پریود شدم و هفته قبلم ترازو دسترسی به ترازو نداشتم.....تا امروز که رفتم وزن کردم55/900💪حالا باید دوباره وزنمو ضرب کنم و کالری رو کم کنم؟
Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage