2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم کالای شمار تا کنی با هم فرق  میکنه میتونی کرفس را دانلود کنی،، و با اون فقط کار ...

کرفس بهتره سمیه جون ؟

من چون گفتن مانکن جامع تر و اینا 

با مانکن کار میکنم ولی خب بعضی چیزا زیاد زده

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
بزاریمم تو‌موزه😆😆😆😆😆😆😆 نه خداییش حس خوبی نیست؟! منکه دستم به  هر یک از استخونا ...

منم کیف میکنم وقتی دستمو میکشم ب دنده هام قشنگ احساس میکنم .یا استخون ترقوه مو تو اینه میبینم لذت میبرم🤣🤣🤣🤣اخه قبلا ها هیچ وقت لمس نمیشد و دیده نمیشد.ولی پاهام لاغر نمیش پیاده رویم خیلی زیاد هااا .ناراحتم واس این موضوع

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
سمیه عکس سوختگیتو بده ببینم خیلی بد شنیدم ازش

هستی الان.. چون میخام پاکش‌کنم.. دل کسیی ریش نشه....😫

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
به به چه کردی 😃 افرین ترکوندی 😉

ممنون😅

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
جاش می مونه دست نزن بچه 🔫

سلام بامداد جون سرگروه ما چند وقته نیست

ما چیکار کنیم وزنمونو به کی بگیم؟

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر
چقدر دیشب گریه کردم 😭😅 خداروشکر واقعا 😘❤️

الهیی... 😔

بازم خدا را شکر. خدا حفظشون کنه..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 گلم، ۳ هفته قبل چند بودی؟!! استپ بودی؟!

57/600بودم هفته بعدش پریود شدم و هفته قبلم ترازو دسترسی به ترازو نداشتم.....تا امروز که رفتم وزن کردم55/900💪حالا باید دوباره وزنمو ضرب کنم و کالری رو کم کنم؟

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
جاش می مونه دست نزن بچه 🔫

🤕🤕🤕🤕 بعضی وقتا اونقدر میخاره.. روی مبل میشینم، هی خودمو تکون میدم😂😂😂😂 مثلا دست نزنم بهش...

تقریبا اره خودمم وقتی عاشق شدم خیلی میخوندمش😅😅😂 

الههییی .... عاشق شدین ... منم قبل ازدواج عاشق همسرم شدم ... اگه داستان ازدواجمو بنویسم خودش کتاب میشه 😂😂😂

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
🤕🤕🤕🤕 بعضی وقتا اونقدر میخاره.. روی مبل میشینم، هی خودمو تکون میدم😂😂😂😂 مثلا دست نزنم بهش...

خارش به صورت نامحسوس😂😂😂

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵