2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526083 بازدید | 68299 پست
قرررررربانت😎😎😎❤💛❤💛

😁🍊🐥🌈

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
قربونت عزیزم  پیاده روی نمیخواد همون دوچرخه رو برو اگه حلقه و طناب بزنی هم عالیه رقص هم خوبه ر ...

مرسی عشقم از حرفات😍😘

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عخشم اره دیگه از امروز نیم ساعت پیاده روی و حلقه و چوب و طناب رو حتما انجام میدم میگم من قسمت ...

جانا سخن از زبان ما میگویی.... دوسی منم تو بارداریم ویار نون داشتم بدبخت کرد منو .وزنم که رفت بالا بماند الان دو تا دستگیره عین دستگیره قابلمه از پهلوهام زده بیرون .گرچه میگم بچم ارزششو داشت الحمدلله ... من دارم چالش پهلو نرم افزار رو میرم .یه دو تا لینک میذارم یکیش نرم افزاره. بقیش یه خانمه به اسم کیته که خیلی کازش درسته ورزش میده .تو هر چقدر تونستی باهاش برو .قبلش گرم کن.اینا رو بری کل بدن کم میشه که پهلوهم جزوشه. پلانک پهلو هم خیلی خوبه .زانو صربدری .ضربه پاشنه به باس.ن .کرانچ از پهلو .... اینا همه خوبن .به نظرم یه نرم افزار هست اونم نصب کن چالش هر قسمت بدن رو جدا داره انجام بده .👍👍👍

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
زینک بخور سبوس برنج بخور مغزیجات استفاده کن آب بیشتر بخور اگر دیدی رفع نشد یه آزمایش بده ببین عل ...

باشه عشقم ممنون از کمکت. 

کاش تیرماه با اینجا آشنا میشدم اون موقع ۸1 بودم توی تابستون موندم خونه خوردمو خوابیدم شده بودم ۸5 اگه اون موقع آشنا میشدم الان جلوتر افتاده بودم. ولی همین که شماها کمک میکنین کلی انرژیه. ممنون که هستین.امیدوارم کنفرانسای درسی که توی این یکی دو هفته دارم بذاره ورزشمو انجام بدم.تلاشمو میکنم💪

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
سلام الهه جونم.از خوشحالی دلم میخواد گریه کنم .اصلا اینکه رقم دهگان وزنم هفت بشه جزو فانتزیام بودا.. ...

سلام خوشگلم افرین خیلییی عااالیه از دهه ی نود اومدی دهه ی هفتاااااد بااراده_جون#  😍😍😍😍😍😍👍🏼 

قربونت عزیزم خدارو شکرررر 😘🤲🏻❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@آسنات99 ‍ ‍   سلام عزیزم  هفته قبل ۷۶۸۰۰بودم الان ۷۶ وزن هدفم هم ۷۰

@آسنات99  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@شب_بیدارم       سلام عزیزم هفته پیش 🎈 وزن هفته قبل تر ۶۷ وزن این هفته ۶۵/ ...

اسم کاربریت ینی چیییی دوستم ؟؟؟؟

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
باشه عشقم ممنون از کمکت.  کاش تیرماه با اینجا آشنا میشدم اون موقع ۸1 بودم توی تابستون موندم خو ...

خواهش قشنگم🐥💛😍

ایرادی نداره،ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست👌🏻

مهم اراده و پشتکاره ادامه بده ب امید خدا تا عید یه مانکن ناناز میشی😍😍

مهم هدفته و تلاشی ک براش انجام میدی و خواهی داد💛🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿

@آسنات99  

سلام عزیزم

وزن قبلی ۷۱۵۰۰

جدید ۷۱ 

هدف ۶۵

این هفته نمیدونم چرا فقط نیم کیلو کم کردم.

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
سلام خوشگلم کاهشت مبارکککک وپایدارررررباشه عزیزم🎉🎆🎊💃💃💃💃👏👏👏👏👏😍😍😍😍🌼🌼🌼🌼. کارت حرف ...

قربونت برم ممنون که بهم انگیزه دادی دو هفته قبل که یک کیلو زیاد شده بودم قشنگ نا امید بودم🥰😊

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
شاید باورت نشه ولی من حافظم صفره صفره...از وقتی تیروئیدم کم کار شده هیچی یادم نمیمونه...🥺🥺🥺بعضی م ...

عیبی نداره عزیزم  راستش منم تیروییدم کم کاره گاهی اینجوری میشم ولی فراموشی بهترین نعمته😄😄