2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526763 بازدید | 68299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحت باش پاتم بنداز رو پات😂 فدااااات😍😘 امیدوارم بارداری برای من هم اتفاق بیفته😪

ایشالا که میفته عزیزم... من خودم 5سال منتظر بودم تا با کاشت باردار شدم الانم 8 ساله باز منتظر دومی هستم که بالاخره باز باید برم سراغ کاشت😕😕😕

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ سلام عزیزای من خوبید عیدتون مبااارک امیدوارم روز خیلی خوبی د ...

سلام الهه ناز... عزیزم تو کل نینی سایت یه تاپیک اگه مفید باشه و واقعا نتیجه بده تاپیک شماس .

من قبل اینکه بیام اینجا رژیم اینترنتی دکتر .... رو گرفتم چند ماه .باور کنین اونهمه پول دادم اصلا رسیدگی شون مناسب نبود و منم دیگه شرکت نکردم .

ولی اینجا کلی انگیزه و انرژی دارم و واقعا مفیده ...

شما تنهایی داری رکورد خیلی دکترای تغذیه رو میزنی .

حرفای بقیه برات مهم نباشه ...

در حدیث معتبر هست که هر صاحب نعمتی مورد حسادت قرار میگیره...

من خودم واقعا از شما و سرگروهای گل ممنونم و هیچوقت زحماتتون یادم نمیره.

بامداد.خمار.متشکریم#  

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
ایشالا که میفته عزیزم... من خودم 5سال منتظر بودم تا با کاشت باردار شدم الانم 8 ساله باز منتظر دومی ه ...

خوشگله با ورزش روزانه لاغر کل مطمئن باش باردار میشی.

ورزش تو فعال سازی تخمدان معجزه میکنه

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلام خوشکل من😍😍😘😘😘 عیدت مبارک❤❤❤ #حسودای_پلاستیکی ‍  ☠️☠️☠️☠️ فدات بشم محل نده.. ...

سلام باربی قشنگم 

قربونت عزیزم لطف داری ممنون 😘😘💐💐💐

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عسلم خوبی؟؟ عید شماهم مبارک🌷❤😘 قابل نداشت😂😂

سلام قشنگ من 😘😘😍

مرسی بازم دعوا شد صداتون میکنم 😂 خلاصه ببخشید و ممنون 😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ایشالا که میفته عزیزم... من خودم 5سال منتظر بودم تا با کاشت باردار شدم الانم 8 ساله باز منتظر دومی ه ...

عزیزدلم دعا میکنم ک خیلی زود نتیجه بگیری همین رژیم خیلی کمک میکنه😘😘😘😘

مررررررسی ممنونم❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام الهه ناز... عزیزم تو کل نینی سایت یه تاپیک اگه مفید باشه و واقعا نتیجه بده تاپیک شماس . من قبل ...

سلام عزیزدلم 

ممنون خوشگلم خیلی لطف داری😘😘💐 

خدارو شکر خدا کنه مفید باشم و شماها هم به هدفتون برسید همین برام کافیه 😘😘🤲🏻

سلام سلام بچه هاااای گل تاپیک عیده همگی هوووووراااااااااااااااا باشه🎉🎀🎊🎊🎀🎉🎉🎀🎀🎊🎊🎊🎀🎀🎀🎊 ...

سلام خوشگلم عیدت مبارک 😘😘💐❤️❤️