2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530278 بازدید | 68299 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

راحت باش پاتم بنداز رو پات😂 فدااااات😍😘 امیدوارم بارداری برای من هم اتفاق بیفته😪

ایشالا که میفته عزیزم... من خودم 5سال منتظر بودم تا با کاشت باردار شدم الانم 8 ساله باز منتظر دومی هستم که بالاخره باز باید برم سراغ کاشت😕😕😕

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ سلام عزیزای من خوبید عیدتون مبااارک امیدوارم روز خیلی خوبی د ...

سلام الهه ناز... عزیزم تو کل نینی سایت یه تاپیک اگه مفید باشه و واقعا نتیجه بده تاپیک شماس .

من قبل اینکه بیام اینجا رژیم اینترنتی دکتر .... رو گرفتم چند ماه .باور کنین اونهمه پول دادم اصلا رسیدگی شون مناسب نبود و منم دیگه شرکت نکردم .

ولی اینجا کلی انگیزه و انرژی دارم و واقعا مفیده ...

شما تنهایی داری رکورد خیلی دکترای تغذیه رو میزنی .

حرفای بقیه برات مهم نباشه ...

در حدیث معتبر هست که هر صاحب نعمتی مورد حسادت قرار میگیره...

من خودم واقعا از شما و سرگروهای گل ممنونم و هیچوقت زحماتتون یادم نمیره.

بامداد.خمار.متشکریم#  

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
ایشالا که میفته عزیزم... من خودم 5سال منتظر بودم تا با کاشت باردار شدم الانم 8 ساله باز منتظر دومی ه ...

خوشگله با ورزش روزانه لاغر کل مطمئن باش باردار میشی.

ورزش تو فعال سازی تخمدان معجزه میکنه

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلام خوشکل من😍😍😘😘😘 عیدت مبارک❤❤❤ #حسودای_پلاستیکی ‍  ☠️☠️☠️☠️ فدات بشم محل نده.. ...

سلام باربی قشنگم 

قربونت عزیزم لطف داری ممنون 😘😘💐💐💐

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عسلم خوبی؟؟ عید شماهم مبارک🌷❤😘 قابل نداشت😂😂

سلام قشنگ من 😘😘😍

مرسی بازم دعوا شد صداتون میکنم 😂 خلاصه ببخشید و ممنون 😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ایشالا که میفته عزیزم... من خودم 5سال منتظر بودم تا با کاشت باردار شدم الانم 8 ساله باز منتظر دومی ه ...

عزیزدلم دعا میکنم ک خیلی زود نتیجه بگیری همین رژیم خیلی کمک میکنه😘😘😘😘

مررررررسی ممنونم❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام الهه ناز... عزیزم تو کل نینی سایت یه تاپیک اگه مفید باشه و واقعا نتیجه بده تاپیک شماس . من قبل ...

سلام عزیزدلم 

ممنون خوشگلم خیلی لطف داری😘😘💐 

خدارو شکر خدا کنه مفید باشم و شماها هم به هدفتون برسید همین برام کافیه 😘😘🤲🏻

سلام سلام بچه هاااای گل تاپیک عیده همگی هوووووراااااااااااااااا باشه🎉🎀🎊🎊🎀🎉🎉🎀🎀🎊🎊🎊🎀🎀🎀🎊 ...

سلام خوشگلم عیدت مبارک 😘😘💐❤️❤️