2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529904 بازدید | 68299 پست
سلام گلم.. مرسی خوبم...🌸 عزیزم برای عضو داخل لیست های سرگروه ها ، باید وزنتون را هفته ای به ...

نههه من سرگروه میخوام من واقعا اصلا نمیتونستم بیام به خاطرهمین اون موقع گفتم اسممو بنویس تا موقعی که بیام.

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
سلام عزیزم ممنونم..تو خوبی دو صفحه اول رو بخون و خاموش دنبال کن امضای الهه جان رو هم بخون سوالیم د ...

خداراشکر.باشه.نمیشه یعنی سرگروه داشته باشممم

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#

صبحانه=چای سبز با کشمش،، بادام 10 تا،، پسته 10 گرم،، بادام هندی 4تا

ناهار=برنج 5قاشق ،،قیمه 5قاشق،، کاهو 100 گرم،، گوجه 40 گرم،، ته دیگ یه تیکه 10در10

میان وعده =دمنوش زیره،،، آب انار نصف لیوان 

شام =سیب زمینی ابپز 200گرم،، تخم مرغ ابپز یکی کامل یکی سفیده تنها،، خیار شور وزیتون وگوجه،، نصف لیوان ماست 

ورزش =1ساعت ونیم ترکیبی از انواع ورزش ها 🤭

کالری مجاز 1200 تا مصرفی 1120تا 

@زیتونپرورده  

@کچر  

@sefid_barfiiii  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
@stayesh     سلام گلم. خوبی؟ دو هفته است تو تاپیک نمیبینمت رفتی گروه آبی بی وفا شدی 😍 چ ...

سلام خوبی همش تو گوشیم درگیر درس بچه ها اصلا نمیرسم هیچ کار بکنم این هفته ۳۰۰ گرم همش کم کردم شما چی

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
اخه اب گوشت مرغ و غاز یکیه؟!؟!

بعضی وقتا که  کالری بعضی از مواد را نداریم با کالری موادی که بهشون نزدیک هست، جایگزین میکنیم.😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نههه من سرگروه میخوام من واقعا اصلا نمیتونستم بیام به خاطرهمین اون موقع گفتم اسممو بنویس تا موقعی که ...

گلم منظورت را متوجه شدم... ولی از شرایط داخل لیست بودن این هست که هر هفته اعلام وزن بشه..

اگه فقط ۱ هفته تاخیر داشتید، میشد کاریش کرد، ولی تقریبا از شروع‌جالش ۱ ماه و‌نیم‌ گذشته!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چرا گروه نمیزنید تو تل

خیلیا تلگرام ندارن .. 😉

آره خر روزم ورزش کردم یا حلقه زدم یا پیاده روی😉

من شوهرم از سرکار میاد خستس زورش میاد منو ببره پیاده روی .تنهایی ام نمیتونم 

امروز رفتیم 500 کالری سوزوندم ولی هرروز پایه نیست

ع
اخه تلگرام راحته . برا ماها بزن 

اره راحته، ولی فقط همین جا را داریم 🌸

خود استاتر هم زیاد وقت نداره که همیشههه تاپیک باشه ، من  راهنمای تاپیکم😉

چش دکتر ک میره  حتما عزیزم

از احوالش ما را در حریان بزار حتما💝