2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529162 بازدید | 68299 پست

گزارش#  

صبحانه: نان گردویی🍪🍪🍪

میانوعده: سیب + تخمه آفتابگردون🍎

ناهار: پلوکته + قیمه + دوغ🍛🍛

میانوعده: خرما+ چای ☕☕

شام: ۱ لیوان شیر🍶

۱۱۰۰ کالری✔

🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓

ورزش : نیم ساعت حلقه+ چالش شکم+ چالش جدید+چرخش روسی 💪💪

@سمیه1396   سلام عسلم چطوری؟😍🌷❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گزارش#   صبحانه: نان گردویی🍪🍪🍪 میانوعده: سیب + تخمه آفتابگردون🍎 ناهار: پلوکته + قیمه + ...

علیک سلام

به به عالییی هستی دختر👏👏👏👏👏

فقط سعی کن با غذات سبزیجات بخوری😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام دوستان ، یکی پیدا میشه رقیب من بشه انگیزه بگیرم   

تازه امروز شروع کردم به کالری شماری 

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
 گزارش# صبحانه =نان گندم 40 گرم،، پنير نصف قوطی کبریت،، خیار یک عدد ناهار =سینه مرغ 110 گر ...

سلام عزیزم 💪🏻💪🏻 منم امروز نتونستم کالری مجازمو پر کنم  

از کرفس اسکرین گرفتم اما ارسال نمیشه سایت مشکل داره

کالری مجاز ۱۱۴۰

کالری مصرفی ۹۲۷

۵ لیوان آب

مولتی خوردم

ورزش نکردم 🤭

امروز در کل اینرسی بالایی نسبت به تغییر حالت و تحرک داشتم و خیلی هم اشتها نداشتم 😅

Null
سلام دوستان ، یکی پیدا میشه رقیب من بشه انگیزه بگیرم     تازه امروز شروع کردم به کالری ش ...

من پایه ام فکر کنم وزنامونم به هم می خوره😉

عضو گروه نارنجی وزن اولیه 66کیلو وزن الان62وزن هدف 50کیلو  من می تونم به هدفم برسم😉😁
الآن خوبه خوب شدی؟

اره امروز انگار ادم قبلی شدم😁😁❤

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
سلام عزیزم 😘😘😘😘چیشده؟چرا مریض شدی خدا بد نده

سلام عزیزم.نمیدونم سرماخوردم .خیلی علائمم شدید بود.واکسن انفولانزا زدم چند وقت قبلش .میگفتن احتمالا ب خاطر اون سرماخوردی اون واکسن با سرماخوردگی با هم تشدید شدن

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

بچه ها امروز اشتباه کردم رفتم رو وزنه دیدم یک کیلو اضافه کردم خیلی حالم خراب شد با اینکه طبق اصول پیش رفتم انگیزمو از دست دادم  

تا حالا کسی اشتباه منو انجام داده؟

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر
نان جو نیست نون روگنه من اینجا جو پیدا نکردم 

چاودار هم خوبه

یه چیزی بین گندم و جو هست😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عضوجدید قبول نمیکنید

سلام

بله اول امضای استاتر و بعدش ۲ صفحه اول تاپیک را بخونید و شروع کنید

بچه ها امروز اشتباه کردم رفتم رو وزنه دیدم یک کیلو اضافه کردم خیلی حالم خراب شد با اینکه طبق اصول پی ...

خودت هم میدونی اشتباهه.. پس بهش فکر نکن 

یه دلیلی که  قانون تاپیک هست که فقط یکشنبه ها فقط وزن  بشه هم به خاطر همین ضد حال نخوردنه😉

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز