2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529163 بازدید | 68299 پست
سپیددددددددد😢😢😢😢😢😢😢😢😢 من از بیمارستان تازه اومدم خونه😭😭😭😭 با ابجوش سوختم. ...

واي خدا بد نده چي شده سميه جان ؟الان بهتري؟

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نه بابا من خیلی لاکپشتی کم میشم دوروزه علائم پریود دارم احتمالا همین امروز پریود میشم وزنم زیاد کم ن ...

پس وزنت کاذبه عزیزم..من علامت پریود میزنم برات

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوش اومدی نازگلم ....محکم و با اراده پیش ب سمت جلووووووووووووووو قدمم روووووو😁😁😁😁

ممنون عزیزممم 

1

2

3

4

1

2

3

4

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
@عروسترکم     سلام عزیزم  وزن اولیه      وزن هفته قبل     ...

تبریک میگم عزبزم کاهشت خوبه👏👏👏❤❤😍😍

ببین باید غذات جدا بشه..مثلن‌من تو رژیمم هفته دوبار برنج میخوردم اونم ۶ ق غ خوری

بعد فردا اگه برنج داشتیم من عدسی یا خوراک لوبیا یا یتیمچه‌میخوردم یا سوپ

باید مدیریت کنی

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم     سلام سرگروه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من زیاد شدم این هفته 😭 وزن اولیه : ۱۱۱ وزن ه ...

حتما رعایت نکردی😒😒😒

هفته دیگه کاهش خوبی ازت میخوام

سلام عزیزم افرین کاهشت  مبارک باشه👏👏👏👏❤❤❤❤❤❤اره عزیزم ببین گروه بنفش باید چندکیلو اضافه داش ...

مرسی عزیز دلم 

هدف من از 70 اومده 65

الان هم 89 هستم. 

گروه بنفش هم اضافه وزن تا 25 کیلو هست 

ینی من الان 24 کیلو اضافه وزن دارم و اگه شما اجازه بدین ک من برم ب گروه بنفش

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

گزارش#

صبحونه =پنیر یک قوطی کبریت،، نان گندم 40 گرم،، گوجه 40 گرم،، گردویک عدد

ناهار=ماکارونی یک لیوان،، با کاهو وگوجه 

میان وعده=بادام 10تا،، پسته 10 گرم،، آب انار یک لیوان 

شام =یک لیوان عدسی 

کالری مجاز 1200 تا مصرفی 1170تا 

ورزش هم نکردم. 😔تنبل شدم بچه ها  

@زیتونپرورده  

@کچر  

@sefid_barfiiii  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
پس منم میرم کیک و شکلات میخورم😣

تومنی یا من توم 

منم کم نکردم نشستم به هله خوله غذا انتحاری زدم بدا 

عذاب وجدان گرفتم 

دخترمم دائم کانال جم فود مبگه بزا. فک کن صبح تاشب غذا ببینی انتحاری نمیزنی 

صبح حالم گرفته شد میفهممت

@شب_بیدارم    سلام عزیرم فرزندانمو بهت میسپارم😍😍😍😍 گلهای من صعودتون ب گروه نا ...

الان یعنی باید تو گروه نارنجی عضو بشیم؟ و @شب_بیدارم   سرگروهش هستن؟

صعود به گروه نارنجی  ۹۹/۹/۱۰،مطمئنم به چیزی که میخوام میرسم  قد۱۷۰ 👈 وزن شروع ۸۵👈 وزن هدف ۶۵👈 وزن فعلی ۸۰. شروع چالش پاییزی از۹۹/۷/۱ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم، موجیم که آسودگیه ما عدم ماست
فداتشم سرگروه خوبم😍 من الان وزنمو به سرگروه بنفش اعلام کنم؟؟

اره عزیزم..وزن این هفتت رو اعلام‌کردی؟

سلام خانومای گل و گلاب

شبتون قشنگ و نازنازی

امروز من شکر خدا خوب گذشت کالری مجاز و این حرفا خوب بود

شماها چه کردین؟

کیا ورزش میکنن دستاشونو ببرن بالا

میخوام روز دانش آموز بهشون پاک کن جایزه بدم 😁😁😁

@بهاربانووو2  

@dozhtarebabaei  

@yalda818  

@mahdiye_bano  

@mary2772  

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
@عروسترکم     سلام‌مینا جون من‌روز ۵ پری بودم.وزن‌نکردم. هفته قبل ک ۱۰۷.۷۰۰ بودم فک کنم

سلام عزیزم..روز ۵ ک دیگه کاذب نیس مریم😒🤣

تومنی یا من توم  منم کم نکردم نشستم به هله خوله غذا انتحاری زدم بدا  عذاب وجدان گرفتم&nb ...

وای منم همش تو کار کیک و غذام😅

اخ اخ پس من تنها نیستم😁 عزیییزم منم این هفته بچمو از شیر گرفتم کلی تنقلات و هله هوله گرفته شوهرم براش،انگار منو از شیر گرفتن😂😂😂😂همه رو خودم خوردم😐 قشنگ در شرف انفجار بودم😰

بیا این هفته بترکونیم،پایه ای؟؟؟ 

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.