2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
من فیزیو رو اول سال رفتم. ورزش تو آبم بهم گفت ولی چون قبلا که استخر میرفتم پوستم دچار لک قهوه ای و ز ...

ممنون عزیزم 

بله حق با شماست به آب استخر که اعتمادی نیست ولی معجزه میکنه 

پیلاتس عالیه اگه تونستی حتمآ انجام بده ضرر نمیکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکل بخدا،براشون ۷۰ بار سوره حمد بخون.برای شفا

حتما حتما از دیشب هر چی یادم میاد میخونم ممنونم🙏🏻

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
تو سایزم یادم رفت تگت کنم نمیدونم ص چند بود حالا 😑😑😑

عزیزم اشکال نداره همین جور پر انرژی پیش برو کاهشای بعدیو با هم جشن بگیریم💪💓👏

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سمیه کدوم تاپیک بوده اون قضایا

یکی از عضو ها که به خاطر بی نظمی خذف شده بود، رفته بود تاپیک زده بود... 

لینکش اینجاست...ولی بهشون جیزی نگید.، در شان بچه های تاپیکمون نیست که باهاشون دهن به دهن بشیم.😘💝

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5314692/منو-الکی-از-تاپیک-بامداد-خمار-انداختن-بیرون?page=1 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
جواب منم یادت نره😅❤مرسی

دادم گلم😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

وزن#  

@شب_بیدارم      

وزن اولیه ۸۰ 

هفته اول ۷۳

هفته دوم 🎈

هفته سوم ۷۳

هفته چهارم ۷۲.۵

هفته پنجم ۷۰.۵

هفته ششم ۷۰.۵

وزن هدف ۶۰

قد ۱۶۵

سلام @شب_بیدارم گلم کاهش نداشتم😑😐😭

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
@آسنات99     @رهام97     سلام،بالاخره از دهه هفتادی به دهه شصتی رسیدم.فدای ...

سلام قشنگم کاهش ودهه ۶۰شدنت خیلیییییی مبارکککککه🎇🎆🎉🎉🎊💃💃💃💃💃👏👏👏👏🌼🌼🌼🌼هفته بعدسبزمیشی😍😍😍

کارت.بیسته# 💪

کوووووووووووووووووووووووووووووو

دیر اومدی 😫

هر وقت بودی میزارم برات🌸

راستی عزیزم

ببخشید دیروز سایزم رو اعلام نکردم دیروز کلا دکتر بودیم دخترم یه مشکلی براش پیش اومده دکتر و آزمایشگاه و سونوگرافی و ... بودیم

سایز#  

دور بازو 31

دور سینه 95

دور شکم 110

دور کمر  87

دور ناف 100

دور باس ن 117

دور ران 70

دور ساق پا 36

دور مچ پا 24

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

عزیزم من همون ۸۰ بزن 

@شب_بیدارم  

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم