2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
پس من چي؟؟؟؟😒 😆😆😆😆😂

وااای قشنگم تو که عشقی عسل بانو 

@دیانا24

@سمیه1396  عزیزای دلم ممنون ازتون که هر وقت هر سوالی داریم با صبر وحوصله جواب میدین عاشقتونم

مرررررسی که هستین 😍😍😘😘😘😘💖💖❤️❤️

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم کاهشت مبارک. نی نی به داشتن مادری مثل تو به خودش میباله. انشالله که اول به هدفت برسی وخداهم یه ...

ممنون انشاالله دعای خوبی برای کردی انشاالله تو هم به آرزوی قلبیت برسی عزیزم🌹

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ازش تشکر کن بگو واااااای واقعا اینقد لاغر و خوش انداااام شدم؟؟؟؟ ممنون از توجهت عززززیزم اگه بفهمه ...

وااای اره راست میگی چرا به عقل خودم نرسید 😍بزار ظهر بیاد دارم براش 😉ممنون خانم با سیاست عشق خودمی 😘😘ایشالله رو قله ی موفقیت ببینمت 😍

من متابولیسمم خیلی پایینه هفته ای نیم کیلو بیشتر کم نمیکنم هر کارم میکنم 

ایشالله به سلامتی کم کنی این مهمه عزیز دلم 😘 😘 😘 

سلام دوست پر تلاش من😍😍😍 افررررین بهت . با سرعت داری میرسی ب هدف👏👏👏👏👏

ممنون عزیزم چیکار کنم وقتی رقبایی مثل تو دارم که با سرعت نور لاغر میکنند منم باید به دویدن بیوفتم دیگه😆 ببینم شما چیکار کردی خانمی 

سلام خوبی عالیه عالی دیروز هرکار کردم نتونستم تگت کنم سایزم رو ببینی من همه اضافه وزنم پهلوهام من ه ...

عالیه  به امیدخدا تا اخرماه میرسیم ب 70😅💪اره دوست دارم سایزتوببینم صفحه چنده بگوبرم ببینم💃

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
سلام عزیزم..فدات تو خوبی؟ ن اجبار نیست اما داشته باشی خوبه چرا گلم...مگه انگیزت رو برای کاهش فرامو ...

قربونت گلم

نه فراموش نکردم ولی من حدود 3ماه درجا میزنم به غیر این هفته که یه کم رعایت نکردم 1 کیلو افزایش داشتم

وزن#  

وزن اولیه       هفته قبل            این هفته               هدف

87               76.4                  77.5                    56

سلام عزیزدلم😍😍😍 عالیه کاهشتتتتتتتت مباااارک🐤💛🐥🐥🐥🐥

ممنونم عزیزم ایشالله که هفته دیگه بیشترکم کنم😅💪

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
سلام عشقم ممنونم❤🙏عجب کاهش سایزی داشتی افرین دمت گرم😍😍😍

ممنون سرگروه جونم ولی من با دیدن سایزهایم ناراحت شدم 😔انتظار داشتم بیشتر از این سایز کم کنم یه لباس هایی رو که بخاطر تنگی گذاشته بودم کنار الآن میتونم بپوشم فکر کردم ۵  ۶ سانت کم کردم🤔😓

عه خوشوقتم❤❤ ببینم چیکارش میکنم مرسی گلم😍

سلام عزیزم میشه از الان وارد چالش شد ؟من تازه با چالش آشنا شدم و اضافه وزنم 22 کیلو هست میتونم از الان باهاتون همراه بشم؟

وزن اولیه 77 وزن فعلی 76.9 وزن هدف 55 شروع از 10 آبان