سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
سلام خوبی عالیه عالی دیروز هرکار کردم نتونستم تگت کنم سایزم رو ببینی من همه اضافه وزنم پهلوهام من ه ...
عالیه به امیدخدا تا اخرماه میرسیم ب 70😅💪اره دوست دارم سایزتوببینم صفحه چنده بگوبرم ببینم💃
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
سلام عشقم ممنونم❤🙏عجب کاهش سایزی داشتی افرین دمت گرم😍😍😍
ممنون سرگروه جونم ولی من با دیدن سایزهایم ناراحت شدم 😔انتظار داشتم بیشتر از این سایز کم کنم یه لباس هایی رو که بخاطر تنگی گذاشته بودم کنار الآن میتونم بپوشم فکر کردم ۵ ۶ سانت کم کردم🤔😓