2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525763 بازدید | 68299 پست
@آسنات99   سلام سرگروه نازم. خوبی عشقم؟ من این هفته وقت گزارش دادن نداشتم. اما حسابی رعایت کر ...

سلام عزیزم ممنونم خوشگلم😘عالیهههههه💪کاهشت مبارک وپایداررررررر🎆🎉🎊🎇💪💪👏👏👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃😍.  تو.بینظیری# انشاءالله زودی سبزوطلایی بشی😚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@شب_بیدارم  

سلام

🦋وزن اولیه : ۷۹.۳

🧡وزن هفته قبل : ۷۴.۵

🦋وزن این هفته : 🎈

🧡وزن هدف : ۶۳

هفته قبل تو تایپیک وزن، وزن فعلی و وزن شروع منو ۷۱.۵ و ۷۶.۴ وارد کردین ولی وزن فعلی من ۷۴.۵ و وزن شروع من ۷۹.۳ بود و خودتون گفتین روز اعلام وزن بهتون یادآوری کنم😘🧡

به جای اینکه جا بزنی به این فکر کن اگه ادامه بدی سال دیگه همین موقع کجایی🌿
@بهاربانووو2       @dozhtarebabaei       @mahdiye_ban ...

سلام عزیزم مهم اینه که تلاش میکنی و ادامه میدی همیشه که یکسان نیست 😘

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
نشی گلم عزیزی

خانومی خدا عمر با عزت بده بهت جواب منو میدی.

من الان دو هفته است خودم کالری شماری با کرفس شروع کردم، خداروشکر دو کیلو هم کم کردم، اما اما اما یک سوال مهم دارم، وقتی میخام میزان مواد غذایی که خوردم رو وارد کنم نمیدونم به عدد بزنم دقیق تره یا گرم؟ 

اخه من امتحان میکنم وقتی وزن میکنم به گرم میزنم کالری اش کمتره، تا به عدد، 

مثلا یک عدد موز کالریش 105. بعد همون موز رو وزن میکنم به گرم میزنم میشه 90کالری، 

یا نون لواش میخورم، چهار کف دست، کالریش بالاس، ولی همون رو وزن میکنم میشه 12گرم نون لواش، کالریش کمتر میشه، 

بالاخره گرم یا عدد یا قاشق غذاخوری؟ 

@آلاهیدا       @بهاربانووو2       @mahdiye_ ...

سلام دوست پر تلاش من😍😍😍 افررررین بهت . با سرعت داری میرسی ب هدف👏👏👏👏👏

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
یاداشت کن نگه دار حتما  ماه بعد مقایسه کن🥰🥰🥰

سلام عزیزم چشم حتما وزن#  

@شب_بیدارم  

@سمیه۱۳۹۶ 

وزن شروع چالش ۸۶۴۰۰

وزن هفته قبل ۸۳۴۰۰

وزن این هفته ۸۲۲۰۰

خوش حالم بعد از دو سه هفته بالاخره کم کردم 😄😄😄

@آینازخانوووووووووم سلام عزیزم تگم کن تو اعلام وزنت  وزنت 

سمیه جونم تگ نشد نمیدونم چه کنم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
اره منم از همون اول راضی به رژیم نبود اما مثلا یه لباس میپوشیدم شکمم میزد بیرون میگفت چه خبره داری ب ...

😂😂😂😂😂خیلی حسودن بخدا حالا خودمونیم منم یه کمی حسودم هی به شوهرم میگم اون بخور اینو بخور 

یه کمی از ریخت بیوفته ولی چون قدش خیلی بلنده نشون نمیده (۱۸۳) 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
سلام عزیزم چشم حتما وزن#   @شب_بیدارم     @سمیه۱۳۹۶  وزن شروع چالش ۸۶۴ ...

@سمیه1396 👆👆👆👆

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
@سمیه1396   👆👆👆👆

ممنونم از لطفت 😘😘😘

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام خوب شدی عشقم؟😍😍😍

خانومی خدا عمر با عزت بده بهت جواب منو میدی.

من الان دو هفته است خودم کالری شماری با کرفس شروع کردم، خداروشکر دو کیلو هم کم کردم، اما اما اما یک سوال مهم دارم، وقتی میخام میزان مواد غذایی که خوردم رو وارد کنم نمیدونم به عدد بزنم دقیق تره یا گرم؟ 

اخه من امتحان میکنم وقتی وزن میکنم به گرم میزنم کالری اش کمتره، تا به عدد، 

مثلا یک عدد موز کالریش 105. بعد همون موز رو وزن میکنم به گرم میزنم میشه 90کالری، 

یا نون لواش میخورم، چهار کف دست، کالریش بالاس، ولی همون رو وزن میکنم میشه 12گرم نون لواش، کالریش کمتر میشه، 

بالاخره گرم یا عدد یا قاشق غذاخوری؟