2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525788 بازدید | 68299 پست
ماشالله ...دخترمون چه کرده ... همه رو دیونه کرده ... موهاشو عروسکی شونه کرده😂😂😂 افرین دختر ... ح ...

قربوتت عزیزم😅😅😅

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
منم امروز ۸۶۰ تا سوزوندم وااای خدا سرم درد میکنه ضعف کردم ینی هااااا.... @137422    

آفرین ب تو💃💃💃💃💃هوراااااااااا پهلوان 😅💪

تومیتونی#  

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام امروز فست با حالی داشتم😁

ناهار↔️ سیب زمینی ابپز، گوجه، خیارشور، هندونه

شام ↔️ جوجه کباب، گوجه، ماست

میان وعده↔️ دمنوش رازیانه

ورزش↔️20 دقیقه پیاده روی

اب فراوون+ 1 لیوان اب برنج

با 350 بستم

@شب_بیدارم  

@دختره_بخندون  

@violoonist  

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

چه جالب،دور صورت😀😀😀تا حالا نشنیده بودم.

😅😅😅اخه صورتم تپله دوست دارم لاغربشه اززیرگوش اندازه میزنم 😅

مرسی قشنگم ممنون فقط یه سوال شیر و روغن نداره کیکه دیگه؟ 

نه گلم نداره..

این مواد واسه  همه کیک های ساده به غیر از شکلاتی ها،، برابر و یکی هست..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سميه جان من سايز نميدم مشكلي كه نداره؟

نه گلم.  اعلام سایز اختیاری هست.. ولی پیش خودت سایزات را داشته باش که دستت باشه که هر ماه چقدر کم میشی😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه گلم نداره.. این مواد واسه  همه کیک های ساده به غیر از شکلاتی ها،، برابر و یکی هست..

چه جالبه حتما امتحان میکنم ممنون که وقت گذاشتی عزیز دلم😘😘

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
عفو کن از امروز شروع کردم ولی حالشا ندارم گزارش اینا بدم 😐

گزارش بدی خیلیی مقید تر میشیااا.. مخصوصا اگه هم رقیب وزنی داشته باشی..

کیک::: کیکم بزرگ بود.. دو تا سینی شد..( ۲۰ نفر)  اگه کیکت کوچیکتر باشه.. ۱ بار درست کنی، کافی ...

روغن رو کیکت نیست یا وانیل چه باحاله👏👏 7 اذر تولد پسرمه بدرستم😁

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام‌گلم از من میشنوی حالا که افتادی تو دور لاغری و‌کاهش.. ول نکن تا برسی به هدفت...

اخه امروز رو هم خراب کردم سمیه 

دلم میخواد گریه کنم

اصلا انگار انگیزه ام رو از دست دادم ناجور 

بعد اینکه میخورم عین ...پشیمون میشم

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
روغن رو کیکت نیست یا وانیل چه باحاله👏👏 7 اذر تولد پسرمه بدرستم😁

گلم این دستور‌واسه کیک های مخصوص تولد هست که برش میخورن و بینشون خامه کشی میشه..

این مقدارا که گفتم واسه ۲۰ نفر هست..

برای یه کیک کوچیکه مثلا ۵  نفره باید اون مقداری که نوشتم را نصف کنی.. و داخل یه فرم کوچیک دایره ای درست کنی...

گزارش_سرگروه#  

صبحانه : خرما + چای ☕☕

ناهار: ی ورق ژامبون گوشت+ ۳ کف دست نان سبوسدار+ گوجه+ خیارشور🍪

میانوعده: خرما+ انار+ نسکافه

شام : املت

۵۰۰ کالری✔✔

🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭

ورزش: نیم ساعت حلقه+ چالش شکم+ چالش جدید

چرخش روسی

🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓

@سمیه1396   سلام گلم شبت بخیر❤

اخه امروز رو هم خراب کردم سمیه  دلم میخواد گریه کنم اصلا انگار انگیزه ام رو از دست دادم ناجور ...

گلم از رژیم و تاپیک فاصله بگیری بدتره..

رقیب وزنی داشته باش و‌ هر روز بیا گزارش بده و رقیبت را تک‌کن..

تا اینجا را اومدی ، حیف اینهمه زحمت نیست که نصفه نیمه ول‌کنی.. 

نه گلم نداره.. این مواد واسه  همه کیک های ساده به غیر از شکلاتی ها،، برابر و یکی هست..

سمیه جون من حواسم نبود همه قدرتی هامو رفتم😭😭😭😭😭فردا وزن کشیه چقد کمبود نشون میده تو وزنم اصن حواسم نبوددددددددد

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁