2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529904 بازدید | 68299 پست
حتما 😉 مرسی از انگیزه آخه این هفته ناخوش بودم در حد تثبیت میخوردم کشش رژیمو نداشتم  ولی حال ...

آره ولی ترازو من غوغا کرده خودم هم غافلگیر شدم منتظر فردا باش من ذوق لاغری دارم ترازوم بیشتر از من به نظرم زیادی سنگینم نمیتونه وطنم تحمل کنه برای همین زود میخواد از دستم خلاص شه🤔

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂می خوای مچمو بگیری😂😂😂😂 نمیگم این ماه 😆😆😆😆😆

سایز اجباری نیست هر جور راحتی ماه بعد با کاهشت بگو اینجوری بهترم هست☺

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

سلام عزیزای دل،من روزه بودم الان افطارکردم جاتون خالی ابگوشتوسرکشیدم.گوشت کوبیدشم یانون وسبزی خوردن لقمه گرفتم وخوردم.وووای خیلی خوشمزه بود.

و صبر عادت ماست.... 🦋

دور سينه  ١٠٧     دور كمر  ٩٨    دور شكم  ١١٣    دور باسن١٢٤

دور مچ   ١٥        دور ران ٦٤     دور بازو   ٦٤      ساق پا٣٧/٥

@فندق_فسقلی    

دور از جونتون يك عدد چاق با سايزهاي زياد

🥴🥴

ميشه كمك كنين من پهلو دارم چيكار كنم زودتر از دستش خلاص بشم

ك ب ا س نم خوشگلتر باشه

اينطوري خيلي پهنه با پهلوهام يكي شده

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
منم تگ کردم😂😂😂😂

خخخخخخخ 😂😂😂😂😂

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
الهی خیر ببینی ممنونم

قربونت 😉😉

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سایز اجباری نیست هر جور راحتی ماه بعد با کاهشت بگو اینجوری بهترم هست☺

راستش حوصلشو نداشتم بزارم 😳 ولی به عشق خودت میزارم 

🙈

دور سینه 113

شگم 😨 بزرگترین قسمتو اندازه زدم  137 😠

بازو 40 

ران 80 

ساق پا  44 

مچ دست  18  

😨😨😨😨 

آره ولی ترازو من غوغا کرده خودم هم غافلگیر شدم منتظر فردا باش من ذوق لاغری دارم ترازوم بیشتر از من ب ...

نگووووووو

میکشمت

من تا فردا چطور صبر کنم خب؟؟؟

درگوشی بهم میگفتی

عزیزم من از شما چاق ترم ولی دور کمرم 79 هست چجور میشه؟  کجا رو باید به عنوان دور کمر اندازه بگ ...

سلام عزیزم جای که آرنج دستت رو به بدنت میچسبونی این میشه کمرت 

فکر کنم شما درست زیر سینه رو گرفته باشی 

شاید هم واقعا کمر باریک باشی 

آخه اندام ها متفاوت هست منکه دور کمرم زیاد لاغر نیست 🤪🤪🤪

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
من هشتادم.ورزش میکنیم بدون توجه به وزن ... رقابت مون تو ورزشمون باشه

باشه عزیزم 

منم امروز یه رب حلقه و یه نیم تردمیل کار کردم 

منم فست نمیگیرم چون کالری بدنم ۲۰۰کمتر میبندم 

@صدف_20  

@شب_بیدارم  

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام عزیزم جای که آرنج دستت رو به بدنت میچسبونی این میشه کمرت  فکر کنم شما درست زیر سینه رو گر ...

جایی که آرنجم رو میچسبمونم در راستای نافم هست اونجا میشه‌؟ 

یعنی متر روی نافم میوفته اونجا میشه؟ 

من گودی کمرم و گرفتم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔