2777
2789
عنوان

هنوز هیچی نشده

108 بازدید | 8 پست

ویروس گرفتمicon معلمم روز سه شنبه یکی از بچه ها گفت گلوم درد میکنه مادرش اوند بردش دیروز منم یکم خسته بودم خوابیدم آنروز صبح با درد شدیددددد بیدار شدم رفتم دکتر یه تومن هزینه کردم و گفت کرونا گرفتی خدا کنه پسرم نگیره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

منم ۴ روز رفتم دانشگاه ویروس گرفتم اصلا نفهیمدم از کی گرفتم 😂 بازم شانس آوردم آخر هفته مریض شدم

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سیستم ایمنیم ذره ای مقاومت از خودش نشون نداد یعنی ویروس رو دید تعارف کرد گفت بفرما داخل

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

زودی خوب شو

مهمونم دارم بنده خدا مامان بابام از شهرستان اومدن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
منم ۴ روز رفتم دانشگاه ویروس گرفتم اصلا نفهیمدم از کی گرفتم 😂 بازم شانس آوردم آخر هفته مریض شدم

دقیقا خداروشکر آخر هفته ست

سیستم ایمنیم ذره ای مقاومت از خودش نشون نداد یعنی ویروس رو دید تعارف کرد گفت بفرما داخل

همیشه اینجوریم بدنم ضعیفه چون الان ۷ ماهه جایی نرفتم و تومعرض ویروس نبودم یه دفعه تا دیدم رو هوا زدم

پس مدرسه رو چیکار میکنی

از شنبه باید برم دیگه دکتر گفت ماسک بزنی کسی ازت نمیگیره تو ه ته هم ماسک میزنم پسرم نگیره