2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529163 بازدید | 68299 پست
عزیزم اپ شکم ندارم. ممکنه از کلیت حرکتها یا اسمشون اسکرین شات واسم بفرستید؟ با کلی تمرین مختلف ...

از ورزش ها برات عکس گرفتم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
عزیزم اپ شکم ندارم. ممکنه از کلیت حرکتها یا اسمشون اسکرین شات واسم بفرستید؟ با کلی تمرین مختلف ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@شب_بیدارم سلام سرگروه جونی 🧡🧡🧡

گزارش# ۹۹/۰۸/۰۷:

کالری مجاز ۱۲۴۰

کالری دریافتی ۱۱۴۷

۸ لیوان آب خوردم

۵۰ دقیقه ورزش کردم 💪🏻 

سرگروه جونی بابت کرانچی دعوام نکنید 😅 یک بسته خریدم هر روز کمی میخورم متاسفانه همسرم هم تندی دوست نداره همکاری نمیکنه زودی تموم شه 🥴 دیگه اخرشه قول میدم دیگه تا پایان چالش نخرم😎 

@madartanha سلام رقیب جونی گزارش امشب من 👆🏻👆🏻👆🏻

شما در چه حالید؟

Null
منم با خودتون ببرین گناه دارم😪😪😪😁

چشم.شمام بفرمایین

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
اینودانلود کن متوسط روانتخاب کن ازتوش 😁💪

چشم استاد ورزشکار...

رقیب جونم ازت جلو میزنم ... از امشب گزارش میزارم.گلم اگر ورزش دیگه ای کردی هم کالری سوزانده شده رو طبق مانکن بنویس مثلا رقص نیم ساعت فلان قدر کالری .اینجوری اونام حساب میشن.از امشب شروع ...

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
وااای انگیزه دادن عالیه😍😍😍😘😘😘😘

منم وقتی با دوستم هر شب گزارش میدم شما رو تگ میکنم.شمام گزارش بزار ورزشتم بگو تگ کنم منو

چاق دوس داره؟😳😳😳

نه میگه اندامتو دوست دارم فقط درشتی شکم نداری همین برام کافیه 😐😐😐😐رژیم میگیری باسنت اب میشه خوشم نمیاد 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
در ضمن عزيزم كالري سوزيده هاتو از مصرفي هات كم نكن ورزش ها رو در راه رضاي خدا و مفتكي انجام ميديم😍

من تو مانکن میزنم فقط برای خودم که ببینم توی روز فعالیتم چقدره از کالری مصرفیم کم نمیکنم منم رضای خدا رو در نظر میگیرم😅