2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529166 بازدید | 68299 پست
تثبیتی قهرمان دستت روسرم😂😂😂😂

منم دقیقا هم وزن شما بودم ها😂

با اراده وتلاش انشالله به اندام دلخواهت میرسی😊🌹

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

@آسنات99     

@سمیه1396    

س‍لام سرگروه جونم😘😘😘💜💙💚

سلام سمیه جون 😘😘😘💜💙💚

بچه ها من کل بدنم درد میکنه ینی لِه لِهم 😦😱😨😨😨

خیلی حالم بده... 

سرم داره میترکه.... 

پاهامو اصلا نمیتونم تکون بدم😑

فعلا رژیم بی رژیم... 😩

وای خدااااااااا 😧

(ینی کروناس؟؟؟!) 

همه مون هم همینجوری شدیم😱😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با مشت بزن تو دماغشون! من جدیدا به این نتیجه رسیدم بهترین راه برای خنک شدن دلم اینه که با مشت بزنم ...

کی رو بزنم دلت میاد خودش کم غصه داره😭تو هم امتحان نکن گناه داره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نه برار بیاد خیلی کمه بدن خالی میکنه افت فشار واای نه تو اصلا اینکار رو‌نکن تا ۵۰۰حتمااااا ببند حالا ...

نع بابا بدن من لوس بازی در نیماره😂😂باشع اگ ان شد خبرم کن تا اونموقع چیزی نمیخورم

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

من دلم همش میوه میخواد ...بعد میوه میخورم کالریم پر میشه به غذای اصلی نمیرسم

من بیشتر دلم شیرینی جات میخواد ولی چاره ای نیست باید تحمل کرد بعد اینکه کم کردم ایشالا از خجالتش درمیام

گر نگهدار من آنست که من میدانم ... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

@شب_بیدارم  سلام سرگروه یکی یدونه خودم 🧡

گزارش#  ‍ ۹۹/۰۸/۰۶:

کالری مجاز: ۵۰۰

کالری دریافتی: ۵۴۲

۷ لیوان آب

ورزش نکردم 😅

مولتی هم خوردم. 

@madartanha سلام رقیب جان گزارش امروزم👆🏻👆🏻👆🏻 شما چه کردی دختر؟

Null

سپیده جونِ مهربونم دوستِ دوست داشتنی من

@sepiiiiiideh    

تولد گل پسرتو تبریک میگم ۲سالگیش مبارک❤❤

ان شاالله همیییششههههه تنش سالم و درکنار پدر مادرمهربونش با عشق 

زندگی کنه🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🍭🍬🍫🧁🥧🥳

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام آسنات جون. من یه مشکلی پیدا کردم که خیلی خیلی نا امید شدم از کاهش وزن. من کرونا گرفتم و اشتهامو ...

سلام گلم😍ای وبیدادازدسته این کرونا🤒عزیزم اضافه وزنت کاذبه ورزش نکردی شایداضاف کردی جای نگرانی نداره  استراحت کن انشاءالله کامل که خوب شدی ورزش میکنی کامل رعایت میکنی کم میشه الانم موادغذایی مفیدسوپ شیردارچین عسل پروتئین حبوبات  نان سبوس داربخورکالریتم سعی کن پرکنی🌼🌼