2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525775 بازدید | 68299 پست

[QUOTE=161202846]@شب_بیدارم     سلااااام سرگروه جونی یکی یدونه خودم 🧡🧡🧡 وزن شروع     وزن هف آفرین موفق باشی

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دوستان عزیزم 😚😘

وزن هفته پیش ۶۸/۱۰۰

وزن این هفته ۶۸/۵۰۰

@sanaz718

@سمیه1396

وزن#  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
وااااای شرمندم کردی دختررررر🙈🙈🙈🙈🙈🙈 تو ماهی و مهربون ک من رو اینطور میبینی😘😘😘😘😘 ممنووووو ...

تو.بینظیری#  

تو.عشقی#  

مهربانترینی# ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام گلم ۳روزقبل پری و۳روزاول پری وزن نکن🌼🌼🌼

آسنات جون راستی یه سوال...اینجا شنیدم بعصیا میگن دم نوش زیره رو بعد از ورزش میخورن.خب مگه نمیگن یکساعت بعد ورزش فقط اب بخورید .هیچی نخورید .دمنوش بخوریم چربی سوزی بیشتر میکنه یعنی؟

من خودم اکثرا نیم ساعت قبل ورزش میخورم ولی برام سوال بود بعد ورزش چجوریه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
سلام روز بخیر وزن شروع ۶۹ وزن هفته پیش ۶۴.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸ خوش و خرم باشی🌹🌈😘

سلام خوشگلم روزشماهم بخیروشادی😘آفرین احسنت عالیههه کاهشت مبارک وپایداررررررچیزی تاسبزشدنت نمونده😍🎇🎆🎊👏👏👏💃💃💃💃💃. کارت عالیه#  

فدات😘🤗😍اگر۵کیلوتاهدفت مونده حتماً بایدبری گروه سبزعشقم💖

پنج کیلو ونیم مونده،،،این هفته هم توگروه شما میمونم اگه اشکال نداره

جاتون خالی عضو چالش مادام العمر کاهش وزن با مدیریت بامدادخمار هستم،،، عضو گروه سبز،،، قد168،،، وزن شروع 63،،، وزن این هفته 61.5،،،هدف 59   اینم بگم که تو چالش پاییزی ده کیلو کم کردم   چربیه سنگ که نیست آب میشه  
خخخ نه خیالت راحت 😉😉😉 همش وزن زیر 100 میاد تو ذهنم 😃 کلی ذوق میکنم واسش 😅😅😅 دیروز فست گرفتم ه ...

واااای

قدتم که بلنده وقتی دو رقمی بشی چی بشششششه

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉