2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525847 بازدید | 68299 پست
الهههههههههههههههههی زودی آب شی بیفتی تو گروه زردا بهت جایزه اینا میدم🐥🐥🐥🐥🐥 منم سریع آبت کنم ب ...

قوووول پیشاهنگی میدم زود زود بیام پیییشت

بابت تگ سمیه هم ممنون بالاخره تونستم.همش عدد فارسی میزدم نمیومد😅😅😅😅

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام  آره خوشگلم من قبل زایمانم اضاف وزن داشتم ۶۸بودم بعداززایمان۷۶😌استعدادچاقی دارم بدجور😥صو ...

وزن هفته قبل       این هفته       هدف

۶۴٫۵.                               ۵۵

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@فندق_فسقلی   سلام عزیزم این هفته کاهشم کم بود نمیدونم چرا  وزن شروع   ۸۰   و ...

سلام ب روی ماهت قشنگم😍🐥🐥

اول کاهشت مبارک✨✨💪🏻💪🏻

دیروز غذای شور یا سنگین نخوردی؟

صبح شرایط وزن کشی رعایت شد؟

یبوست نداری؟

این هفته مصرف کربوت چطوری بوده؟

خواب کافی داشتی؟

ورزش داشتی؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
@آسنات99          وزن شروع        وزن قبل   ...

آفرین گلم من متاسفانه دیشب پری شدم   

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
تنبلی از من بود خلاصه نوشتم ضعف روز فست بود حال نوشتنم نمیومد🤣🤣🤣

فدات بشم که دلگرمی میدی 😂😂😂😂😂

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
ممنون از محبتت گلم تو خیلی ماهی و خوش قلب 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 انشااله همیشه شاد و سلامت باشی و ب ...

وااااای شرمندم کردی دختررررر🙈🙈🙈🙈🙈🙈

تو ماهی و مهربون ک من رو اینطور میبینی😘😘😘😘😘

ممنووووووووونم از دعاهای ناب و قشنگت❤❤✨✨...ایشالا هزار برابرش برای خودت باشه🐥🐥

لطف داری گلم😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
دقیقا منم همینیم که تو گفتی  هیجوقت لاغر نبودم و معنی خوش اندامی رو نمیدونم😪 همیشه هم در حال ...

کجاااایی دختر؟

چند روزه خبری ازت نیست

شکستی که شکستی فدای سرت

بدو بیا دوباره شروع کن

دیگه اینجارو ول نکنیااااا

زودی بیا

ایشالا هر چ زودتر حالت خوب شه...نگران نباش عزیزم...

سلام سرگروه خوبی

وزن این هفته ۵۷.۰۴

ون هدف ۵۵

قد ۱۶۳

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞

@آسنات99  

سلام عزیزم وزن اولیه 65وزن هفته قبل 61وزن فعلی60وزن هدف55 

من ترازوم عقربه ای هست یکم بیشتر 60بود نمیدونم 60بزنم یا 60/500

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
لایک به امضات 😍👌👏🏼👍🏼❤️

قربووونت 😘😘😘🤩🤩🤩🤩