2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526080 بازدید | 68299 پست
چ سلامی ننه😕😕😕😕😕 نترکیدی😰😰😰😰

أنا پشیمونة😪😪 ولی لامصبا خیلی خوشمزه بودن😂میخوای دستورشو بدم شمام بخوری😂😂

ناهار کلم پلو بود خودمو کنترل کردم ولی شام از دستم در رفت لعنتی😑

💜بنفشی ام💜🦄       ..وزن اولیه:۸۳  ...قد:۱۷۰  ...وزن هدف:۶۰..
أنا پشیمونة😪😪 ولی لامصبا خیلی خوشمزه بودن😂میخوای دستورشو بدم شمام بخوری😂😂 ناهار کلم پلو بود خو ...

نه نمیخوام خیلی ممنون😂😂😂😂

یکشنبه از رک گردن ب شما نزدیکتر است👹👹👹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیخوام خیلی ممنون😂😂😂😂 یکشنبه از رک گردن ب شما نزدیکتر است👹👹👹

بخدا اگه تعارف کنی ناراحت میشم😂😂😂😂😂😂😂

و همانا من از بیچارگانم😪😂

💜بنفشی ام💜🦄       ..وزن اولیه:۸۳  ...قد:۱۷۰  ...وزن هدف:۶۰..
@آسنات99   سلام عزیزم امروز خدا رو شکر تونستم بدون هیچ تقلبی خگخ بگیرم  البته تخمه خور ...

سلام عزیزم باریکلاا خیلی هم عالیییی👏👏👏نه گلم اشکال نداره خیلی هم عالی میشه💪💪موفق باشی💖💖

سلام عزیزم بچه ها متاسفانه من کرونا گرفتم از یکشنبه درگیرم یه مدت نیستم ایشالا برمی‌گردم محکم تر ...

سلام گلم🌼 ای دادبیدادخیلی مراقب باش استراحت کن😱😱😱

انشاءالله زودی خوب میشی برمیگردی منتظرتیم🌼🌼🌼

سلاممم چطورینننن مانکنا خوش اندامای ورزشکار با ارده ممه نسوخته🙊❤❤❤❤

حسابی دلم واستون تنگولیده

وای الهه کجاستتتتتت🥳🥳🥳

سپیدههههه وسمیههههههه❤❤

مینا ومنیره وزیتون پروده 🧡🧡

فندق فسقلیا وسهیلا 

اقا بیاین خودتونا معرفی کنین 🥺🥺🥺نصفیتونا نمیشناسمممم

چرا پروفایلاتونا همچین کردین😐🤘

کلی جستجو کردم تا پیدا تون کردممممم🤕🤕🤕😱

اقا من از غار میام از بازمانده های اصحاب کهفم

کجاییین منو دیگه راه نمیدین😭

راستی امروزم که جمعِسا نشسین تنگِ شووراتون🙃.

@sepiiiiiideh    

@سمیه1396    

@بامدادخمار    

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@اتنا72     سلام خوبی خواهری چه خبر کجایی نیستی؟

سلااااام ودرود به تو دوست مهربونم ..والا درگیر رژیمو کارای خونه بچه داریم میام پستا رو میخونم ..راستشو بخوای یه بار رفتم رو وزنه دیدم 2کیلو کم کردم ازخوشحاللی سفت وسخت رژیمو چسبیدم دعا کن یکشنبه بیشتر کم کرده باشم😘😍

سلااااام ودرود به تو دوست مهربونم ..والا درگیر رژیمو کارای خونه بچه داریم میام پستا رو میخونم ..راست ...

ایشالله عزیز دلم 😘 😘 حتما کم میکنی اونم تپل😍

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
آره ولی خب درست خگخ شکست خورد ولی تونستم کالریم رو حفظ کنم ول خب من همیشه مقابل شیطون شیرینی خامه ای ...

خگخ اختیاری اونم روز پنجشنبه شکست نخوردنش عجیب تر از شکست خوردنشه. من که از همون اول کار چون خبر پنجشنبه هامو دارم روز خگخ رو عوض کردم

کالریت مجاز بود دیگه

پس چقد ناامید گفتی نپرس

ترسیدم خراب کرده باشی

اسم اون دو تا شیطون رو جلو من نبر که دلم از دستشون خونه 🤬🤬🤬

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
ایموجیش واسه درد بود خو 😵😝😝😝 ولی خداروشکر منظمم  خدارو خیلی شاکرم واسه این یکی 😍😍😍  ...

پیر شدم مادر

ایموجیتو بد دیدم

به موهای سپیدم ببخش 👵👵👵

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
وای من غش واسه اون روز 😃😎 عزیزم فاطمه هستم ☺

قربون اسم قشنگت فاطمه جونم

بالاخره ما هم بهش میرسیم

سلام عزیزم بچه ها متاسفانه من کرونا گرفتم از یکشنبه درگیرم یه مدت نیستم ایشالا برمی‌گردم محکم تر ...

عزیزم

امیدوارم بهت سبک بگذره و اطرافیانت هم خوب باشن و زود زود برگردی...زینک پلاس و مولتی ویتامین بخور که بنیه ات نره

سلاممم چطورینننن مانکنا خوش اندامای ورزشکار با ارده ممه نسوخته🙊❤❤❤❤ حسابی دلم واستون تنگولیده وای ...

سلام‌گلم🌸خوبی؟؟؟؟💝

خانووم دیر اومدییی نخاه که زود بری😆🧕

ملومه خودت کجایی؟؟؟ هااا؟؟؟ پروژه پوشک گرفتن به پایان رسید😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸