2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529163 بازدید | 68299 پست
خیلی مراقبت کن عزیزم دمنوش رو اصلا ول نکن تا خدای نکرده ریه ات درگیر نشه من الان خیلی سرفه دارم و ری ...

چه دمنوشی بخورم؟؟

وای دیگه حوصله سرفه ندارم به  خدا

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم     سرگروه جون من اصلا نمیتونم پنج شنبه هارو خام گیاه خواری کنم چون خونه مادر ...

عشقم خگخ اجباری نیس 

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@عروسترکم     سلام عزیزم بهتری ایشالا؟ اگه اومدی فقط یه لایک بزن که بدونم اومدی جواب ...

خیلی مهربونی🥰🥰🥰مرسی ک ب فکرمی عشقم ممنونم واقعا

فعلن همونجوری ام

ب خدا حاضرم حالم بد باشع فقط حسم برگرده

نه گلم خوب میشی،، چرا خودش خود به خود خوب میشه اما اگه میخای زودتر خوب شه گفتم 

وای یعنی اثر داره انجام بدم؟

سلام مینا جونی خوبی؟ چخبرا؟؟❤❤

سلام عزیزم تو خوبی

سپیده حالم خیلی بده..ن بو ن‌مزه هیچی احساس نمیکنم 

گزارش#

یک خگخ عالی😍

صبحانه =سیب،، نارنگی،، بادام،، خرمالو

ناهار =موز،، خرما عسلی،، بادام 

میان وعده=هندونه،، انجیر خشک 

شام =گوجه 😢 همه چلو کباب خوردن من گوجه خام 😩

کالری مجاز 1200 تا مصرفی 700تا

ورزش =نیم ساعت پیاده روی 

@زیتونپرورده

@خانومه_مانكن  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
وای یعنی اثر داره انجام بدم؟

اره واسه من که خوب بود اما دوهفته طول کشید تا خوب خوب شدم 🙂میدونم خیلی بده 😭 اصلا زندگی معنی نداره

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

سلام سرگروه جونم 💛🐥🐤🐣

سلام رقیب جونم درچ حالی دوست داشتی گزارش بده😘💛

من امروزخام گیاه خواری نگرفتم🥴

کالری مصرفی امروز 1332 تا🐥از1450

صبحانه دوکف دست نون لواش با20گرم پنیر

نهارسیب زمینی تخم مرغ سرخ کرده با 4تاکف دست نون لواش🐥میان وعده یک عددخرمالو

شام میرزاقاسمی 4تاقاشق با10تاکف دست نون تافتون😑

امروزنون خوردم 😑نمی خواستم برنج بخورم مصرف برنجمویک روزدرمیان کردم اگه بدخوردم بهم بگوسرگروه جونم😘 @فندق_فسقلی   🐥

@یگانه_مادر    

حدود50دقیقه ورزش کردم715تاکالری سوزندم

10دقیقه رقص ایرانی

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
سلام عزیزم تو خوبی سپیده حالم خیلی بده..ن بو ن‌مزه هیچی احساس نمیکنم 

گلم اصلا نگران نباش خوب میشی فقط طول می کشه منم مبتلا شدم 

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
فداتم من😘 من خیلی حیفم میاد اخه میدونم چقدر زحمت کشیدی تا اینجا حیفه بخای خراب کنی با قدرت ادامه بد ...

عزیزممم خیلی حس خوبی دادی بهم با پیام قشنگت ممنونمممم☺☺☺☺💪💜

گروه قرمز❤ قد ۱۶۰ وزن شروع ۹۰😦 وزن هفته ی قبل۸۶.۵۰وزن فعلی ۸۴.۵۰۰هدف اول ۸۵ من به هدف اولم رسیدمممم💪💝هدف دوم ۸۰هدف نهایی ۵۸😍فک نمیکردم بشه،شد خدا وشکر «خداروشکر💖»  حرف اخر اینکه«خواستن توانستن است»
سلام عزیزم تو خوبی سپیده حالم خیلی بده..ن بو ن‌مزه هیچی احساس نمیکنم 

سلام عزیزم ایشالله زودتر خوب بشی 

ناراحت شدم 

گروه قرمز❤ قد ۱۶۰ وزن شروع ۹۰😦 وزن هفته ی قبل۸۶.۵۰وزن فعلی ۸۴.۵۰۰هدف اول ۸۵ من به هدف اولم رسیدمممم💪💝هدف دوم ۸۰هدف نهایی ۵۸😍فک نمیکردم بشه،شد خدا وشکر «خداروشکر💖»  حرف اخر اینکه«خواستن توانستن است»
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز