2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530427 بازدید | 68299 پست
٢٨ كيلو كم كردم بدنم اذيت ميشه عجله اي ندارم به ٦٧ رسيدنم مخصوصا تو اين كرونا به خودم فشار نميارم بد ...

بعدم نخاستم ناراحتت کنم با هر روشی ک دوس داری رژیم بگیر ....هر چیم دلت خاست بخوور راحت باش کلا💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام ممکنه من رو هم راهنمایی کنین

من ۶۱کیلو هستم حدود دو سه کیلو اضافه وزن دارم ولی سایزه بالاتنه ۴۴هست پایین تنه ۴۰ ورزش هم میکنم فقط پاهام بیشتر لاغر میشه بالاتنه به سختی سایز کم میکنه 

چه جوری رژیم بگیرم که این مشکلم حل بشه و متناسب تر بشم الان اصلا خوب نیست هیکلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ان شالله ازهفته دیگه حالم بهتربشه وزن اعلام میکنم

ایشالا قشنگم الوعده وفااااااا💋💋💗💗

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

گزارش#

صبحانه =یک نارنگی یک سیب،، دوقاشق سرکه سیب،، بادام 3تا،، خرما عسلی 2 تا

ناهار =برنج 5قاشق ،قرمه سبزی 5قاشق، کاهو 100 گرم، ته دیگ 40گرم  

میان وعده خرما 3 تا با چای سبز ودمنوش زیره 

شام =خرمالو یکی،، موز یکی 

کالری مجاز 1200 تا مصرفی 1000تا

ورزش=40دقیقه قدرتی،،،25 دقیقه حلقه،، 

@زیتونپرورده

@خانومه_مانكن  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
منظورمو نگرفتی ..........گفتم شاید خودت اینجور اذیت باشی خاستم ی تلنگری باشم واست .....ن عزیزم این چ ...

نه عشقم اذيت نميشم من اتفاقا خودمو كامل منع كردني يه هفته ميتونم تحمل كنم بعدش انقدر ميخورم قشنگ جاش پر ميشه

در مورد 28 کیلو هم من اضافه وزن اونجوری ندارم 5 کیلو دیگه تا هدفم نمونده جانم.....😉😉😄😄😄😄

خب كلا ميشه ١٥/١٦ كيلو ديگه عزيزم من ٢١ كيلو اصلا نفهميدم كي كم شد عين اب خوردن بود برام الان دليل كميه كاهشم اينه من چربي نداره ديگه بدنم اصلا حتي مربيم ميگه بسه رژيم فقط ثابت نگه دار وزنم اصلا بهم نميخوره خيلي كمتر ميخوره

خدانکنه عزیزدلمم😘آره فاطمه جونم همین یدونه رودارم البته امیر۳سالش بودیه سقط هم داشتم 🙁 قربونت ان‌ ...

الهی سلامت باشه و خدا برات حفظشکنه❤❤❤

و بزودی جفتشو بیاری🐥🐥❤❤

من قربونت برم که😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿