2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529163 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزدلم مگه میشه یادم رفته باشه❤❤ کم سعادتی از من بوده گلم

😘😘😘😘😘😘💗💗💗💗💗💗💗

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام آسنات جون آیا باید هر شب گزارش روزانه بدیم؟ چون من تو این یک ماه که تو گروه نارنجی بودم ندادم و ...

سلام عزیزم گزارش دادن کاملاً اختیاریه اگه دوستداشتی میتونی بزاری🌼🌼🌼

@آسنات99   سلام عزیزم شبتون خوش  گلم من تو خونه ترازو ندارم و همیشه بهداشت محله امون و ...

سلام گلم شب شماهم بخیروخوشی🌼اعلام کردی مطمئن باش اخطارنمیگیری فقط دوشنبه وزن نده بزاریکشنبه هفته آینده انشاءالله 💖💖💖

آره واقعا خسته شدم از بس دوباره شروع کردم از وقتی چشم باز کردم همیشه رژیم بودم و هیچ وقت تا تهش نرف ...

دقیقا منم همینیم که تو گفتی 

هیجوقت لاغر نبودم و معنی خوش اندامی رو نمیدونم😪

همیشه هم در حال گرفتن رژیمای نصفه نیمم 

خسته شدم دیگه 

از خودم 

از کمردردام

از همه ی تیکه هایی که بارم میکنن

ازینگه نمیتونم مثل بقیه لباسایی که دوس دارم رو بپوشم چون همیشه با این جمله روبرو میشم خانم سایز شما نداریم😭

من بی اراده حتی این رژیمم رو هم شکستم😪😭

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
گزارش#   کالری مجاز👈🏻 ۱۸۰۰ کالری مصرفی👈🏻 ۱۶۳۰ + ۳۰ دقیقه ورزش هوازی دراز نشست ۲ ...

گزارش#  

از صبح تا شب فقط کار کردم😊

ناهار ۱۲ ق کته کم چرب 

شام ۵ ق سبزی سرخ شده با دو کف دست نان تافتون و ۷ ق کته کم چرب

میانوعده هم نصف سیب درختی

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
@mary2772     @mahdiye_bano     @yalda818     @dozhtarebabaei ...

انشاالله همیشه مماخشو به خاک بمالونی

منم خگخ نکردم پنجشنبه رو 

ولی رعایت کردم

سلام الهه جون مهربون ممنونم عزیزم خیلی لطف داری بهار خانم وبرسام جونی خوبن؟

قربونت عزیزم خوبن 😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز