2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529165 بازدید | 68299 پست
میام فاطمه جان  خواهرم حالش بهم خورده بردمش بیمارستان توروخدا ببخشید امروز نبودم  دعا کن ...

ایشالله که چیزیش نیست گلم

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سلام فاطمه جون بیا ک برات جوجه آوردم😂😂🐤🐤 بچه ها زرد شدنتون مباررررک موفق باشید❤❤❤❤ @پانیذ75 ...

سلام ب روی ماهت عششششقم😘😘😘😘

وووووی نگا جوجوهاششششش 😍😍😍 خوش اومدن خوش اومدن ❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میام فاطمه جان  خواهرم حالش بهم خورده بردمش بیمارستان توروخدا ببخشید امروز نبودم  دعا کن ...

عزیزم انشاالله هر چه زودتر خوب بشه مراقب خودتون باشین🙋😘😘😘😘

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

انشاالله که چیزی نیست،نگران نباشید.دعا میکنیم برای بهبودی و سلامتیشون.

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

آخی عزیزم😥😥😥😥 ایشالا ک چیز مهمی نیست گلم،براش دعا میکنم❤❤❤❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
من دقيقا اينجوري ام اوايلش نخوردم اصلا خوبم كم كردم اما الان كه دو سه كيلوم مونده هرچي دلم ميخواد ه ...

منم می خورم مثلا شیرینی دانمارکی قبلا دویاسه تا می خوردم الان با چاقو ریز میکنم با آب جوش سرد  نصفش می خورم نصفش مثلا عصر کیک  خانه ای مغز دار زیاد درست میکنم بچه ها دوست دارن یه ذره نازک قاچ میکنم با اب جوش می خورم  دو سه روز کیک در یخچاله هر دفعه یه ذره می خورم اندازه دوبند انگشت مثلا ولی قبلا یه قاچ بزرگ کیک می خوردم یه ساعت بعد دوباره می خورم رژم که میگرفتم خیلی خودم اذیت میکردم همه ناموفق

📌متولد ۷۷ نیستم 
سلام دوستم،منو به رقیبی قبول می‌کنی عایا؟؟🌹🧡

با کمال میل😍😍😍😍😍😍😍😍

آمار بده

وزن تون چقدره؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
منم می خورم مثلا شیرینی دانمارکی قبلا دویاسه تا می خوردم الان با چاقو ریز میکنم با آب جوش سرد   ...

اينجوري خيلي خوبه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام ببخشید چجوری میتونم عضو چالشتون بشم 

سلام گلم

امضای استارتر و دو صفحه اول تاپیک رو بخون و شروع کن..🌻

چون زمان عضوگیری تمام شده اسمتون تو لیست نمیره ک هیچ اهمیتی هم نداره.....ما اینجا بچه های زیادی داریم ک دارن همراهی میکنن...✨

میتونی بر اساس اضافه وزنت پروفایل و امضاتم بذاری و ببینی عضو کدوم گروهی البته ب صورت خاموش...

از بین امضاهای بچه ها یه رقیب هم وزن پیدا کن و بهم گزارش بدید.....

به حکمتش دل بسپار 🌿
شامتو اگ ب روت نیارم گلم ولی ب عنوان جایزه حساب کنی عااالی😍😍😍😍😍

گزارش#  

صبحونه:لواش+پنير+چاي

ناهار:سوپ جو+يكم لواش+يكم سنگك

عصرونه:پسته+ميوه

شام:سيب زميني سرخ شده نگيني+مرغ سرخ شده(جدا جدا حساب كردم)+لواش+ترشي ليته

بعده شام:الو خشك+ميوه+چاي+گردو+خرما

شام زود خوردم كالريم شد تا شام ٨٥٠ تت مجبور شدم بعده شام گردو ام بخورم پر شه

اب:١٠ ليوان

ورزش:تي ار ايكس+پياده روي=٨٥٠ تا سوزوندم

مصرفي:١١٤٥

مجاز:١٢٣٠

@madartanha    

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

2790
2778
2791
2779
2792