2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
قربونت عزیزم منم بخدا دلتنگ بودم. حالا اینم چی شد که وصل شد😂😂😂😂😂😂 شوهرم تست کروناش مثبت شد&n ...

واااای😂😂😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😂😂😂هنوز چند دقیقه هم نگذشته از کاهشم...تقصیر معلممه سر کلاس بهش گفتیم ۰ی میخوری گفتم پفک😭😭😭

*گفت

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اسم سرگروهت عوض شده با @زیتونپرورده   تگ کن

وایی مرسی عزیزم

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
سلام عزیزدلم❤🐥 نه استپ نیستی بهت گفتم ممکنه هفته دیگه کاهش نداشته باشی...اما در عوض این هفته کاهشت ...

فدات شم گلم مررررسیییییییی😘😘😘😘😘😘😘💞💞💞💞💞💞💞

ی اتفاق قشنگ دیگه ای ک مدیون شما مجموعه ی عزیز بامداد خمار هستم،حلقه ازدواجم اندازم شده😅😇😇😇😇😇🙏🙏🙏🙏👫💍💝🙏🙏🙏🙏🙌

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

@عروسترکم

سلام سرگروووووه😭

وزن اولیه 92

وزن هفته پیش 90

وزن امروز 90

چرا کم نکردم آخه؟ منکه رعایت کردم 

رفتم وزن کردم ب دکتره گفتم گفت مال یبوستت هس، هم آب کافی میخورم هم سبزی میخورم چرا من یبوستم برطرف نمیشه اخه؟ 

خیلی ناراحتم ک کم نکردم 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

@آسنات99  

سلام سرگروه جوني بيا دعوام كن كاهش نداشتم هيچ افزايشم داشتم 🥺🥺تقصير خودم بوده اين چند روز 

وزن اول.     هفته قبلتر.   هفته قبل.       الان.       هدف

٦٨.                ٥٨.             🎈.       .٥٨.٩٠٠.          ٥٠

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
@شب_بیدارم      @سمیه1396       سلام دوستان من امروز رو ...

سلام‌گلم🌸

همیشه با کاهش وزن ‌‌.. کاهش سایز صورت نمیگیره..

باریکلا کاهش👏👏👏👏👏👏وزنای بالا، کاهششون هم بیشتره..

ترازو‌ باید  روی زمین لخت بدون فرش قرار گرفته بشه... قبلش با یه چیز سنگین اول برو‌ روش.. سری بعد خودت... اینجوری وزن درست  گرفته میشه..

راستی کالریت را همیشه که پر‌ میکنی؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم افرین خوش به حالت دورقمی شدی 😍😍😍😍

ممنون عزیزم آره خودمم ذوق کردم از اول رژیم تا الان تونستم ۱۰ کیلو لاغر کنم ذوق اونم دارم 😍

خودت رو وزن کردی خبرم کن😘

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
جداااا...راس میگی ... جیییییغ و هورااااا...👏👏👏👏 شولو لو لولو..... شله شله دست دست ... بابا تو ...

قربووونت

آره فک نمکردم کم کنم

چون دو روز و رعایت نکردم

ولی شکر خدا خوب بود

این هفته ورزشم انجام میدم

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                

@عروسترکم  

سلام عزیزم وزن اولیه 112       وزن هفته پیش 109.900      وزن این هفته 109.800 😦    

من هفته گذشته رعایت نکردم درست و حسابی  😣😣😣دیروزم فست بودم تا 4 بعدش مهمون امد از دستم در رفت  فکر کنم تا 900 شد کالریم 😳 

@mary2772  

@mahdiye_bano  

@yalda818  

@بهاربانووو2  

سلام مهربوناسرگروه جونم من این هفته🎈روزسوم هستم نمی دونم وزن درسته الان یانه؟

امابازوزن کردم75ونیم بودم 😁💪راضیم ازخودم. 

وزن هفته اولیه.     وزن هفته قبل.        وزن این هفته

81/200                    76.              🎈75/500

@sepiiiiiideh   💜

@mami_sadra   💜

وزن#  

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️