2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
سلام گل قشنگم خیلیییی هم عالییی👏👏👏👏💃💃💃💃💃کاهشت مبارککککک وپایداررر😘😍😍. کارت حرف نداره# ...

عشق منی تو خوش اخلاق ترین سرگروه😘😘😘😘

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
چشم عزیزم همه رو انجام میدم حتما.راستی نیاز هست رژیم شوک رو بگیرم یا نه به همین روند کالری شماری خود ...

فدات

ن گلم تا هفته بعد هم صبر میکنیم اینا رو ک گفتم دقیق رعایت کن...ببینیم هفته بعد چطورمیشه

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن اولیه:۵۸/۸۰۰

وزن هفته قبل:۵۶/۴۰۰

وزن الان: ۵۷/۱۰۰

وزن هدف:۵۴

@زیتونپرورده  

عزیزم چرا من اینقد وزنم زیاد شده😭

البته یه هفته از موعدم گذشته هنوز پری نشدم میتونه از اون باشه؟

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
آب کم میخوری؟ منم چشمم قرمز میشه وقتی آب میخورم بر طرف میشه

نه خوب ميخورم

نميدونم 

گاهي حس ميكنم از نخوردن غذاس

مثلا من ديروز تا ساعت ٥ عصر فقط ٣ تا بسكويت مادر خورده بودم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
سلام سبزی های عزیزم کاربری مرباجونی هستم سرگروه سبز فردا واسه ی اعلام وزن کاربری @زیتونپرورده &nbs ...

سلام خوبی 

وزن اول   وزن ۲هفته پیش  وزن الان    وزن هدف

۶۰                ۵۰۷۰۰            ۵۳۹۰۰          ۵۰

[QUOTE=160165120] فدات ن گلم تا هفته بعد هم صبر میکنیم اینا رو ک گفتم دقیق رعایت کن...ببینیم هفته بعد چطورمیشه [/QUOTE

مرسی گلم که هستی.😘💖ان شا الله که بشه. تلاشمو دوباره میکنم راستی من واسه خگخ سالاد کاهو میخوردم یعنی دیگه نخورم؟ به جاش چی پیشنهاد میدی؟ کلم برگ خوبه؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
نه خوب ميخورم نميدونم  گاهي حس ميكنم از نخوردن غذاس مثلا من ديروز تا ساعت ٥ عصر فقط ٣ تا بسك ...

آخه بیسکوییت مادر هم شد غذا☹️☹️☹️☹️

میوه گوشت آجیل بخور...آب هویج بگیر بخور دلبندم

هر وقت احساس ضعف کردی اجیل خرما عسل کشمش انجیر توت بخور گلم

به حکمتش دل بسپار 🌿
فدات ن گلم تا هفته بعد هم صبر میکنیم اینا رو ک گفتم دقیق رعایت کن...ببینیم هفته بعد چطورمیشه

مرسی گلم که هستی.😘💖ان شا الله که بشه. تلاشمو دوباره میکنم راستی من واسه خگخ سالاد کاهو میخوردم یعنی دیگه نخورم؟ به جاش چی پیشنهاد میدی؟ کلم برگ خوبه؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
سلام.شبتون بخیر. من تا حالا سبوس برنج استفاده نکردم.کم کاری تیروئید دارم و برای تپش قلبم و وسواس دا ...

سلام

روزی حدااکثر ۲ قاشق میتونی استفاده کنی... داخل شیر، یا ماست، یا سالاد... بعد از غذا

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چه قشششنگ  من ندیده بودم به عمرم 🥺🥺😂😂 یک عدد تباه هستم💃🏻💃🏻💃🏻😂😂

نه بابا. دور از جونت..حتما طرفای شما نبوده😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@شب_بیدارم  سلام سرگره جان وزن اولیه ۷۲ وزن هفته پیش ۷۰ وزن این هفته ۶۸.۸۰۰😎

مشاور کنکورم 👩‍⚕️گروه ابی💙وزن اولیه ۷۲💙وزن الان ۶۲/2۰۰💙وزن هدف اول ۶۸✔💙وزن هدف دوم ۶۴✔💙وزن هدف سوم۶۰💙زن هدف نهایی ۵۶ 💙 من می تونم 💪
@شب_بیدارم  سلام سرگره جان وزن اولیه ۷۲ وزن هفته پیش ۷۰ وزن این هفته ۶۸.۸۰۰😎

ای خداااا تگ دون من خرابه بچه ها یکی شب بیدار رو برام تگ می کنه؟

مشاور کنکورم 👩‍⚕️گروه ابی💙وزن اولیه ۷۲💙وزن الان ۶۲/2۰۰💙وزن هدف اول ۶۸✔💙وزن هدف دوم ۶۴✔💙وزن هدف سوم۶۰💙زن هدف نهایی ۵۶ 💙 من می تونم 💪