2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529166 بازدید | 68299 پست

@فندق_فسقلی‍ ‍ #گزارش‍  سلام سرگروه جووووونی    گزارش روز فست من  صبحانه---> سالاد ۲۱۵ کالری (سیب،کاهو،بادام،توت خشک،مویز،خیار،دارچین )   ناهار---> یک ملاقه عدس پخته   شام--->  ماست کم چرب +سبوس جو دوسر   مجموع ۵۰۴ کالری       

فدات بشم که😍😘❤😍 مبارک خودتون باشه نفس🤗❤❤❤❤❤ فدا پسرم بشم بگو ارادتمندم😂😂😘😘

فندق جون چکارکنم نهار غذای سنگین خوردم خیلی احساس سنگینی میکنم چیزی نیست بخورم بشوره ببره پایین😂😂😂😂

میترسم رو وزن فردام تاثیر بذاره

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام جدی میگی😱😱چرااااااا الان چطوری مراقب باش اصلأ نترس انشاءالله زودی خوب میشی عزیزم🙏🙏🙏

سلام عزیز دلم 

اره گرفتم 

کلا حس بویایی و چشایی ندارم 

فکر کن شورترین ویا شیرین ترین ویاحتی تلخ ترین غذا رو بخورم مزه آب میده برام

یکم بی حالم همش میخابم پامیشم انگار یه چی گم کردم سردرگمم باز میخابم 

گروه نارنجی💛وزن شروع۶۹💛وزن هدف ۵۷💛تاعید میترکونمو به وزن هدفم میرسم 
سلام هستی جونم چه طوری عزیزم خوبی؟ چه خبرا

فداات مرسی من که کرونا گرفتم در قرنطینه به سر میبرم 

تو خوبی عشقم چه خبرا کم پیدایی

گروه نارنجی💛وزن شروع۶۹💛وزن هدف ۵۷💛تاعید میترکونمو به وزن هدفم میرسم 

گزارش#  

صبحانه:سنگك+پنير ليقوان+چاي

ميان وعده:سيب

ناهار:سنگك+كتلت+ليته

شام:پيتزا+سس قرمز+نصف ليوان نوشابه

بعده شام:ميوه+چاي

مصرفي و مجاز:١٢٣٠

@زيتونپرورده

@madartanha    

@زیتونپرورده‍ 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

من مرباجونی ام زین پس زیتونپرورده تگ کن عشقولم.....گزارشتم خوب بید.....👏👏👏👏

سلام عشقم خوبي تگ نميشي نميدونم چرا

گزارشم صفحه ١٥١٢ ببين

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش#   صبحانه:سنگك+پنير ليقوان+چاي ميان وعده:سيب ناهار:سنگك+كتلت+ليته شام:پيتزا+سس قرمز+ ...

نوش جونت گلم 😘 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
نوش جونت گلم 😘 

فدات مهربون

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز