👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
فاطمه اوکی شد امیدوارم شدم ب خوودم اونقدرا هم خنگ نبودم.....مرسی از توضیحاته قشنگت خانوم معلم💋💋💋
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
تو رو خدا کمکم کنید من وزنم خیلی بالاست بالا بود ولی چهار سال خیلی زجر کشیدم وقتی عصبانی هستم باید بخورم تا اروم بشم وزنم رسیده به صدو سی و دارم خفه میشم قدم هم صد و هفتاده کمکم کنید وزن کم کنم چاقی من بیشترش شکمیه یعنی یه کم گنده دارم و سینه هام درشته بقیه بدنم چاق انچنانی نیست قدم صد و هفتاد