2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529166 بازدید | 68299 پست
گلم میتونی کالری نون را ۲/۳  حساب کن... اون دسر را هم اگه کالری شمارت نداره، ببی ...

ممنون عزيزم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌گلم پلو و مرغت را جدا جدا وارد کن ‌وحساب کن

وای عزیزم آخه خیلی میشه تقریبا 510کالری 🙄🙄🙄اگه اینجوریه چرا نوشتن زرشک پلو با مرغ خو مینوشتن زرشک پلو بدون مرغ😅😅😅

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐

سلام به همگی😁😁😁 @شب_بیدارم نازی جووونم تنبیهم کن😕😕 پلو دو وعده خوردم😑😑 البته در حد 40 گرم 

صبونه↔️ تخم مرغ ابپز، نان، هندونه

ناهار↔️ استانبولی پلو، ماست

شام↔️ پلو سفید، قیمه، سالاد فصل

میانوعده↔️ خرما، انجیر خشک، خرما خشک، گردو، دمنوش رازیانه و دارچین

ورزش💪💪💪💪

هوازی 10 دقیقه پیاده روی و پروانه و طناب و پروانه از جلو

قدرتی 20 دقیقه جلوبازو، زیر بغل، چرخش مسکری، پلانک چرخشی، سر شانه، 

حرکات شکم 10 دقیقه 4 حرکت لمس شانه، بحران شکم، دوچرخه تناوبی روی زمین 

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

گزارش#  

صبحونه:عسل كره لواش

ناهار:قرمه سبزي تهديگ پلو كته+سبزي خوردن

عصرونه:كدو حلوايي+چاي+پفك يكم

شام:قرمه سبزي+لواش

مصرفي:١١٨٠

مجاز:١٢٣٠

ورزش نكردم پري شدم امروز

@مرباجونی  

@madartanha  

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش#   صبحونه:عسل كره لواش ناهار:قرمه سبزي تهديگ پلو كته+سبزي خوردن عصرونه:كدو حلوايي+چاي ...

ی سوال 

میگم ته دیگ پلو کته کالریش با خود کته یکیه؟🤔

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
سلام سمیه جون خوبی عزیزم من امضاموهرکاری کردم درست نشدبه نی نی یارهم گفتم گفت توتماس بامابگوگفتم درس ...

سلام گلم.. لازم نیست که تک کنی... 

من خودم هر چند بار اعلام میکنم.. دیگه خودشون میبینن.. داخل همه امضای سرگروه ها و منم هستش..

پیگیر باشن، خودشون پیدا میکنند.. 

با نی نی یار هم در تماس باش که زودتر  امضات درست بشه..😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وای عزیزم آخه خیلی میشه تقریبا 510کالری 🙄🙄🙄اگه اینجوریه چرا نوشتن زرشک پلو با مرغ خو مینوشتن زرشک ...

خوب دیگه  جدا حساب کنی، دقیق تر هست..

اون زرشک پلو‌با مرغ  از کجا تشخیص بده که چقدر مرغ خوردی؟!!!😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

📣📣📣📣📣📣📣📣📣

🟠🟡🟢🔵🟣🔴🟡🟢🔵🟣🔴

شروع  اولین چالش غذایی از فردا برای همه گروه ها 💪💪💪💪💪

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

داخل امضام توضیح دادم...

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

سلام ببخشید میشه منم عضو بشم؟ شرایطش چه جوریه؟

سلام‌

امضای استار را بخون🌸

خب خب خب...خانومای خوشگل و باربی...دولیوان شیر رو بذارین بجوشه...یک قاشق مرباخوری سرخالی ثعلب و دوقاشق غذا خوری پودر کاکائو و دوقاشق عسل رو به شیر جوشیده اضافه کنین....انقدر هم بزنین که گلوله نداشته باشه...روی حرارت کم بذارین تا غلیظ بشه نزدیگ نیم ساعت چهل دقیقه زمان میبره...غلظتش باید مثل فرنی بشه...وقتی به غلظت مورد نظر رسید میذاریم کنار تا خنک بشع...سرد که شد میذاریم فریزر...پنج ساعت تو فریزر باید بمونه ...هر یک ساعت از فریزر دربیارین با همزن هم بزنین بعد دوباره بذارین فریزر..این کارو پنج بار تکرار کنین...بستنی شکلاتی رژیمی و خوشمزتون آمادست عشقا😍🤭🤭😋😋😋

سلاااام عشقا چطورین...اومدم دستور بستنی شکلاتی و سیب زمینی سرخ کرده رژیمی براتون بذارممممممممم

عالیه

داخل هشتک‌بزار‌که بره تو‌غذای رژیمی‌تاپیک

#‍غذای _رژیمی

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز