2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
@شب_بیدارم       مجاز ۱۴۰۰  مصرفی ۱۳۰۰  حلقه زدم ۲۵ دیقه  کم ...

نوش جونت عزیزم👌🏻👌🏻👌🏻🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@آسنات99 سلام عزیزم لطفا به گزارش غذایی من بکنید که سالم خوردم یا نه

امروز به شدت احساس ضعف و سر داد داشتم. 

کالری مجازم 1200

کالری مصرفی 1196

ورزش 12دقیقه پیاده روی، 310کالری سوزانده با چالش شکم و چربی سوزی، 2ست 15تایی چالش چوب، 2ست 12تایی چالش شنای دیوار 

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@آسنات99   سلام عزیزم لطفا به گزارش غذایی من بکنید که سالم خوردم یا نه امروز به شدت احساس ضع ...

@اتنا72 سلام گلم شما هم یه نظری بده

شما چه کردی خانمی

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐

@سمیه1396      و @دیانا24  

سلام عزیزان.

یه سوال،من بیشترین کالری مصرفم برا شبا هست،چون همسرم نمیدونه رژیمم.دوس نداره رژیم داشته باشم.

تا الانم از مهر از ۷۴ به ۷۰،۶۰۰ رسیدم.

این شب خوری 

ممکنه باعث استپ وزنم بشه؟ 

روزها ورزش چند تا بسوزونم تا دچار استپ نشم.

سلام رقیب جون 

سلام سرگروه جونی

کالری مصرفی امروزمن 1347   از1450تا😁

45دقیقه ورزش798کالری سوزانده شده😎💪

گزارش#  

ورزش#  

@mami_sadra  

@sepiiiiiideh 💜

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
اگه كالري كمتر از مجازت مصرف كني باعث استپ ميشي دلبندم  ورزش جلوگيري از استپ نميكنه فقط تو كاه ...

یعنی چقدرکمترازکالری مجازمنظورته کمترمصرف کنیم استپ می کنیم😥اخه من بعضی وقت ها 800 تا کالری میشه یا900 تا کالری از1450 تا😥یعنی استپ وزنی میکنم؟ 

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
سوهان و گز و چيپس چي ميگن اون وسط😅

😁😁😁😁😅میدانم که اشتباه کردم ولی دیروز که روزه بودم وفست بستم یعنی آنچنان ضعف کردم که نتنها حوصله شوهر و بچه وحتی خودم رو نداشتم یعنی بدجور خراب شدم😂😂من متأسفانه گرسنه ام بشه کلا اخلاق و همه چیزم تغییر میکنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دیگه هی خودمو نگه داشتم 12ونیم شب نشستم به خوردن 239تا از کالری مجازم رو 12ونیم شب خوردم😅😅😅تا خوابم برد

چیپس هم خانگیه خودم درست کردم کامل روغنش گرفته شده در حد 10تا دونه ریز. 

گز هم چون پسته داشت خوردم مغزیجات نداشتم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️یعنی حسابی توجیه کردم خودمو😂😂😂😂😂