2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529904 بازدید | 68299 پست
۳ ماه زوده مبینا😢 هم خودت و‌هم‌نی نی  اذیت  میشیدا.. فست نگیر اصلا.. در‌ حد کالری ...

آره دیروز کالریمو اندازه وزن ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰ مصرف کردم ولی خیلی سخت بود 🤕

همون کالری تثبیت و سالمخوری میکنم و پیاده روی رو انجام میدم از فردا ان شاءالله 

ممنون از راهنماییت سمیه جون 😘

راستی کالری تثبیت چجوری بود یادم رفته 🤦‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من خیلی چاق شدم‌بعد زایمامم تو بارداری امقور چاق نشدم ک الان شدمپسرم ۶ ماهشه هم شیر خودمو میدم‌ ...

چی بخورم چی نخورم‌ برنامه ورزشی هم‌تو گوشیم دارم میرممممم ولی تاثیری نداره

✌✌✌✌

سلام سرگروه جونی امروز حالم خوب نبود

سردرد شدید داشتم

پدر و مادرم هر دو تب کردند

کلی گریه کردم 

برا همین نتوستم کالریمو دقیق حساب کنم ولی فکر نکم از ۷۰۰ یا ۸۰۰ تا بیشتر شده باشه

چون معدم جمع شده الانم دارم ورزش می‌کنم

@شب_بیدارم  

عضو گروه آبی وزن اولیه ۶۸ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ وزن الان 6۳.۷

@عروسترکم  

سلام گلم

دیدم بعضی از دوستان متاسفانه حذف شدن

امیدوارم که دلسرد نشن و راهشونو محکم و پیوسته ادامه بدن

با نبودن اون دسته از دوستان، جا برای کسانی که از اول پاییز شروع کرده بودن باز میشه؟ 

من تو لیست نیستم و از این بابت مشکلی ندارم و دوستان و رقیبان خوبی دارم فقط کنجکاوم بدونم میشه وارد لیست شد؟؟؟ سیستمش چطوریه؟ هرکی همون اول نوشت تمومه ؟ یا عضو علی البدل هم شانس وارد شدن به لیستو داره؟؟؟

از فوضولی موووردم 🤣🤣🤣🤣

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

وای من روزای فست خیلی سردرد میگیرم 😭😭قبلا اصا سردرد نمیگرفتمااا

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
سلام سرگروه جونی امروز حالم خوب نبود سردرد شدید داشتم پدر و مادرم هر دو تب کردند کلی گریه کردم&nb ...

عزیزم 😔😔😔😔

چیزی نیست

به امیدخدا زود خوب میشن

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام سرگروه جونی امروز حالم خوب نبود سردرد شدید داشتم پدر و مادرم هر دو تب کردند کلی گریه کردم&nb ...

تا مبتونی بهشون سوپ و دمنوش بده

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
 گزارش#   صبحانه =بادام 5تا،، گردو یک عدد،، انجیر خشک5گرم،، مویز وتوت خشک 15 گرم ناه ...

نوشه جونت عشقم

گزارش#  

صبحانه:سنگك پنير چاي

ناهار:قيمه خشك با كته+ماست

شام:اش گوجه+بلال ابپز

مصرفي:١١٥٠

مجاز:١٢٣٠

@مرباجونی الهه يادته يبار يه كاربر خيلي تو مخ بود من اول معذب ج دادم برگشت با بي ادبي گفت يه كلمه ام از مادره عروس بعد هممونو نفرين كرد بي احترامي كرد رفت؟😅😅😅😅😅

مرسی عزیزم از من دورند تو شهری دیگه هستند

ای وا 😥انشاالله ک زودی خوب میشن نگران نباش

@mary2772  

@mahdiye_bano  

@yalda818  

@dozhtarebabaei  

@بهاربانووو2  

سلام علیکم بروبچز

کوجااااییین؟

فست امروزو چه کردین؟

بیاین بگین چه خبر مبرا؟