2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529166 بازدید | 68299 پست
چی خوردی اخه؟؟ خرما بخور با چای دیدی نمیتونی شیر بخور با خرما حسابی نگهت میداره❤️

عزیزم 3قاشق ماست با10تاکشمش خیلی خوب سیر کننده اس کمتر از 50تا کالری داره

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
فقط بگم شكم خيلي رفيق پايبندي لامصب🤒

میخام بدونم چجوری سایز کم کنم☹☹☹یکیو دیدم هیکلش اندازه تانک بود ولی در عرض یکسال اینا نصف شده بود😭😭😭چیکار کنم تا عید سایزم کم بشه از ۴۴ ۴۶ برسم ۴۰ ۳۸

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@سمیه1396   سلام سمیه جون امروز ی شلوار سایز ۳۸ چشمو گرفت پوشیدم فق یذره تنگه☹☹☹چ پیشنهادی می ...

سلام‌گلم

برای شروع

پیاده روی

رقص

پروانه

عالیه👌👌👌

بعدش میتونی یه  چالش ۳۰ روزه ران هم‌دانلود کنی و انجام بدی💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

صبحانه =بادام 5تا،، گردو یک عدد،، انجیر خشک5گرم،، مویز وتوت خشک 15 گرم

ناهار=تخم مرغ آب پز یک عدد یکی هم سفیده تنها با سیب‌زمینی 100 گرم،، زيتون 5تا وسبزی خوردن 

میان وعده 2لیوان هندونه 

شام خیار وسیب 

کالری مجاز فست بودم 500 تا مصرفی هم 500تا 

ورزش نداشتم متاسفانه اما کار خونه بوده 

@مرباجونی  

@خانومه_مانكن  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
جاانم متوجه نشدم☺️

سلااام گل❤

پلنگم یه سوال 

من دوصفحه اول و خوندم 

اول واسه مولتی ویتامین اینکه من برای موهام همون اول کار رژیم رفتم امپول بیوتن و دکسپانتنول میزنم دیگه مولتی نمیخورم ایا ممکنه بدنم ویتامین نداشته باشه استپ کنم 

یه علت دیگه من شبا زود بخوابم ۲ و ۳ میباشد😁و صبح زود بیدار بشم ۱۱ میباشد 😐

و کالری مجازمو پر نمیکنم ۲۰۰ الی ۳۰۰ تا میمونه تا کالری مجاز 

حالا کدوشم باعث استپه منه😁

ببخشید زیااااااااد شد 

سلام @مرباجونی     @سمیه1396     @دیانا24     میشه بهم بگید ...

عزیزه دلم رژیم ما مبنی خاصی نداره حتی برنج و نون هم میشه خورد کره یا مربا یا حتی شیرینی ولی خودمون مدیریت میکنیم ک چقد و ب چ اندازه من خودم روزای فست پروتعین بیشتری میخورم مثلا صب ی تخم مرغ آب پز ناهارم نصف سینه ی مرغ شامم شیر یا سبزیجااات اندازه ی خاصی نداره فقط روزای فست احساس سیری بهتری داری

تو رژیم ما کالری شماری هست ن کربو شماری یا پروتعین شماری یا هر چی دیگه....افطار سعی کن سوپ سبزیجات بخوری سوپ مرغ یا هر چی ک دلت میکشه ولی برنج و نون نباشه ترجیحااااا💋💋💋💋

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام @مرباجونی     @سمیه1396     @دیانا24     میشه بهم بگید ...

سلام‌گلم🌸

ما که پروتیین شماری نمیکنیم که مقدار خاصی باشه...😉 از همه مواد غذایی میخوریم...چون ممکنهذهر روز غذامون فرق داشته باشه و سختت مهدی پروتیین شماری یا کربو شماری کنیم.. در حد کالری مجاز سالمخوریکه در طول روز بین مواد غذاییت حتما پروتیین باشه...همین..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@مرباجونی    ‍ @آسنات99   امروز فستم همش 100 کالری دیگه دارم چی بخورم شام به نظ ...

خرما و ی دونه گردو....چای دارچین با ی دونه خرما هم احساس سیری بهت میده...هویج یا خیاار....به خیلی عالی سیرت میکنه امتحان کردم...سیب....آب 😘😘😘 

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
خرما و ی دونه گردو....چای دارچین با ی دونه خرما هم احساس سیری بهت میده...هویج یا خیاار....به خیلی عا ...

سیب خوردم با خیار😅😅😂

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
@مرباجونی     نه عزیزم باید ۵ کیلو کم کنم مصمم هستم با وجود حالم هم رعایت کردم . خونه م ...

باسه عزیزم هر جور صلاح میدونی

مرسی عزیزدلم 😍😍😘 اره کاش پیدا شه 🤲 امروز ۳ ماهش تموم شد 😍 راستش برام کمی سخته رژیم ولی سعی خو ...

۳ ماه زوده مبینا😢 هم خودت و‌هم‌نی نی  اذیت  میشیدا..

فست نگیر اصلا.. در‌ حد کالری تثبیت  سالمخوری با فعالیت...تا موقع غذای کمکی صبر‌کن گلم...

سیب خوردم با خیار😅😅😂

نوش جان

ای جانم نوش جوونت باشه خوشگلم 🧡🧡🧡🧡🧡 از هفته ی آینده روزای فست نون و برنج تهطیله عسلم هااااا☺️☺ ...

چشم عشقم فقط 44 گرم خوردم اوکی پس فست بدون نون و برنجه اوکی مرسی از راهنماییت عزیزدلم😘😘😘😘❤

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز