2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526743 بازدید | 68299 پست
سلاااام سلااام صبح بخیر مانکنهای عزززیززز 😉😊😍 سلام مخصوص خدمت سرگروه یکی یدونه خودم @شب_بی ...

سلام به روی ماهت عسلم

به به کیف کردم عالییی بودی عزیزم رژیمی_نمونه😍#  خودمی👌🏻👌🏻👌🏻🧡🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سرگروه جون  روز فست فقط مهم اینه با ۵۰۰ ببندی ینی میشه نان و برنج اینا خورد؟! @شب_بیدا ...

سلام عزیز دلم 

من خودم نمیخورم و  نباید خورد میخوایم بدنتو یک روز از کربو هیدرات پاکسازی کنیم 

صبحانه دوعدد تخم مرغ آبپز همراه چای و خرما

ناهار نصف سینه مرغ پخته شده و نصف کاسه ماست

شبم به همین صورت 

میان وعده سیب و نارنگی میل کن تعداد محدود البته🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
ممنووووووووونم گلممممممممم چ انرژیه توپی میدی باربی خانوم طلایی😆😍😚👼🙌🙏🙋💗💖💘 اگه حالشو داشتی ...

این راه رو خودم اومدم.میدونم که میشه.راهی که خیلیییییییی شیرینه.مخصوصا وقتی نتیجه رو میبینی.

حسش خیلی خوبه.هر لباسی که بخوام اندازم میشه.

باورت میشه از وقتی سبکتر شدم خستگیم کمتر و انرژیم چند برابر شده قشنگ.

فقط موقع رژیم و ایشالله بعدش برای تثبیت حواست باشه که کالری مورد نیاز رو به بدنت با مواد غذایی سالم برسونی.ویتامین رسانی تو برنامه ات باشه حتما.

مطمئن باش به زودی زود نتیجه دلخواهت رو میگیری.

من یه وقت ها تو برنامه ام خوراکی های دلخواهم رو میذاشتم به عنوان جایزه.مثلا من عاشق پفک هستم.نمیخوردم.میگفتم هر وقت مثلا دو کیلو از وزنم کم شد به عنوان جایزه (ولی تو همون محدوده کالری مجازم) برای خودم پفک میخرم.از هیچ چیزی خودم رو محروم نکردم که بخوام خسته بشم یا جا بزنم.

همینجوری قوی و محکم پیش برو به سوی هدددددددددددفت خانم با اراده و قووووووووووی

گروه طلایی❤❤❤تثبیت❤❤❤وزن 4۸کیلو   
😅😅😅😅العیونشو فهمیدم

یعنی چی میبینی😂😂😂😂

سلاام سلاام😁😁♥️♥️

این راه رو خودم اومدم.میدونم که میشه.راهی که خیلیییییییی شیرینه.مخصوصا وقتی نتیجه رو میبینی. حسش خی ...

وای چ رویایی😍😍😍دلم خوااااااستتتت😍😍😍😍😍💟👚👗من واقعا محتاج لاغریم دوست عزیزم ممنونم وقت گذاشتی تجربه شیرین لاغریتو گفتی اونم انقدخواستنیییی 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘همیشه تو تمام زندگی موفق و سربلند باشی گلم💕😘

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

@شب_بیدارم  

سلام سرگروه جون.

البته من تو لیستتون نیستم ولی گفتین اشکال نداره سوالام رو بپرسم😁

من دیروز ۲۰۰ تا کالری بیشتر خوردم. چیکار کنم واسه جبرانش؟

امروز ۲۰۰ تا کمتر بخورم حله؟

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
Ok👌👌 سلام نازی جووون چطوری؟؟

والا خواهر خونریزیم خیلی زیاده این ماه خونه تکونی پاییزه داشتم احتمالا برا اونه به غیر از اون عالییییییی عالیییییی عالیتراز همیشه💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🧡♥️♥️ تو خوبی خوشگلم

@شب_بیدارم     سلام سرگروه جون. البته من تو لیستتون نیستم ولی گفتین اشکال نداره سوا ...

سلام عزیزدلم 

بهترین کار رو میکنی حتی میتونی تو امضات بزنی عضو خاموش 

و سوالت

خوشگلم امروز فست داریم همش ۵۰۰تا هس ۲۰۰تاشم کم کنی یه چایی خرما بخوری تموم شده😂😂

امروز کم نکن برای چهارشنبه کمش کن از کالری مجازت🧡♥️🧡♥️🧡♥️🧡