2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529166 بازدید | 68299 پست
فقط بگم شكم خيلي رفيق پايبندي لامصب🤒

🤧🤧🤧 وای نگو

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

خونتون بزرگه؟؟ من سرم گیج میره تو خونه 😬

نه خیلی..فقط خوبیش اینه که بین اشپزخونه و  سالن در نیست😆😆😆

از کنار شیر اب اشپزخونه میدوم تا ته دیوار سالن 😅😅😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عالیه عزیزدلم نوش جونت بشه جیگرم🧡🧡🧡 اون آدامس ننه مرده کالریش ۲تاس بخدا😂😂😂 پر کن کالریتو که ا ...

سلام عزیزدلمممم شبت بخیر😍😘😘

صبحانه  ۱۷۲ کالری  

خرما ۲ عدد   شیر ۲ لیوان

ناهار  ۲۵۷

برنج ۷ قاشق   قورمه سبزی مونده دیروز😃😂 ۳.۵ قاشق

ماست ۵ قاشق 

میان وعده  ۲۰۶

سیب زمینی آبپز  ۱ عدد  اینم مونده دیروز بود🙁  نان لواش  ۳ کف دست

شام 

نون تافتون ۵ کف دست   / ماست ۵ قاشق /بادمجان سرخ شده ۵ ورق اینو کالریشو نمیدونم هر بادمجون چن کالری داره گل

بدون حساب اون ۵ ورق بادمجون شد ۹۰۰

ایشالله ک اون ۵ ورق زیاد نبوده کالریش😂

ورزشم ۱۱۱ کالری

ممنون از توجهت عزیزمم😘😘

There is GOD💚💚💚 ..

گزارش#

@mami_sadra

@sepiiiiiideh

سلام سرگروه جون 💜

سلام رقیب جون💜

کالری مصرفی امروز

نهار=10تاقاشق عدسی با یک کف دست نان سنگک

شام=400گرم کاهو+گوجه1عدد+1عددخیارویک پیاله ماست 

کالری مصرفی 412 تا روزفست امروز😀

700 تا هم کالری سوزندم با آپ ورزشی😀💪🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️💃💃💃💃

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
سلام عزیزدلمممم شبت بخیر😍😘😘 صبحانه  ۱۷۲ کالری   خرما ۲ عدد   شیر ۲ لیوان ناهار ...

امروزروزفست مگه نیست😑

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
سلام عزیزدلمممم شبت بخیر😍😘😘 صبحانه  ۱۷۲ کالری   خرما ۲ عدد   شیر ۲ لیوان ناهار ...

هر چی میکشیم از دست این غذاهای مونده از شب و  ‌‌روز قبله😂😂😂😂🤕🤕🤕

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گلم همینکه سالمخوری کنی و  در طول روز از همه ماده های غذایی بخوری. درسته.. چون اونجوری ع ...

مرسی با توضیحاتت خیالمو راحت کردی

چون من ریزش مو یه مدته گرفتم فک کردم برای شاید کمبود پروتئین باشه. ب جز سبوس برنج و زینک پلاس چیز دیگه برای ریزش مناسبه؟ من فقط پنج کیلو لاغر خیلی زود ریزش گرفتم

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
هر چی میکشیم از دست این غذاهای مونده از شب و  ‌‌روز قبله😂😂😂😂🤕🤕🤕

سمیه فکر کنم کالری شمار بشقاب از همه بیشتر نشون میده؟ 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

@شب_بیدارم  

سلام عزیزم...شب خوش🌸🦋

کالری مجاز 1340.  کالری مصرفی 1292

ولی عکس لود نمیشه🤦🏻‍♀️میشه امشب ریز گزارش ندم؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
گلم همینکه سالمخوری کنی و  در طول روز از همه ماده های غذایی بخوری. درسته.. چون اونجوری ع ...

سلام مدیر جون من امروز خوب نبودم ورزشم نکردم😭😭😭😭😭خیلی افتضاحم نبودماااااا ولی خراب کردم

شب بیدارم تگ کنید لطفا

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد