2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530525 بازدید | 68299 پست
قرار بود وزن شروع رو شما تو لیستت درست کنی.من اول مهر به روال هر یکشنبه که وزن میگفتیم اومدم گفتم وز ...

اوکی متوجه شدم.....ی لیوان آب بخور ننه گلوت خشک شد...💋💋💋

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
تعجب کردم الان بیدار شدی پیام دادی!!

ب همسر محترم صبحونه دادم راهیش کردم.خونه ک نیستم حداقل چهار روز خونه ام صبحونه بدم بهش😂

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من که بهتون گفتم مریض شدم دیگه وزن اینا نکردم بجای دلداری وامید ازگروه حذفم کردی   😔

من یادم نمونده بود گلم اوکی پاک میکنم اخطاراتوووووو....😘😘😘😘😘😘

ایشالا بهتر شی خوشگلم...

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
کنترل روخوب امدی😅😅😅ببینم چه میکنی کاهش توپ ازت میخواممممم💪💪💪

سلام عزییییزم
دیروز قشنگ طبق کالریم و حتی ی مقدار کمتر خوردم،،،، وای موقع شام وسوسه داشتم میشدم بعد یاد اون بلوز خوشگلم که تو کشو مونده افتادم و کنترل کردم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست‌‌‌....
ب همسر محترم صبحونه دادم راهیش کردم.خونه ک نیستم حداقل چهار روز خونه ام صبحونه بدم بهش😂

سلام

من دیروز @sepiiiiiideh‍ تگ کردم منو ببره تو گروه ولی خبری نشد. شما میدونید چیکار باید انجام بدم؟ تازه عضو شدم و توضیحات اول تاپیک بامداد خمار خوندم.

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
من خیلی ناامید شدم.هیچی کم نکردم.😭😭😭

من خیلی وقتا وزن کم کردم ولی ناامید نشدم و پرقدرتتر از همیشه ادامه دادم نتیجه اشم گرفتم......دلیل نمیشه واسه بی انگیزه ایی😕😕😕

نده که یاد بگیره خودش بخوره😂😂

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
خونه مامانمم ترازو هم نداشتم  مگه با ۲تا اخطار حذفیم؟

بله عزیزم مراجعه شود ب صفحه ی 2 تاپیک.....

ی خبر میدادی......

😁😁🤣🤣🤣هیچ والا .چطور؟؟؟درسمو تموم کردم کار میکنم ولی تمام شیفتامو رفتم تا آخر ماه خونه ام 😁😁😁

سلام
چقد خوبه که میتونید اینجوری چندروز فشرده برید و بعدش چند روز نرید
من هر روز باید بیام اداره و همش میگم کاش کارم شیفتی بود.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست‌‌‌....
من خیلی وقتا وزن کم کردم ولی ناامید نشدم و پرقدرتتر از همیشه ادامه دادم نتیجه اشم گرفتم......دلیل نم ...

کم نکردن منطورم بود😁😁😁

سلام تقریبا هزینه هات چقد شد من یه 5تومن جورکردم واسه دندونام یعنی چند تاشو میشه عصب کشی وروکش کرد؟ ...

با 5 تومن فقط 1دونه رو میتونی عصب کشی و روکش کنی

روکش خیلیییییی گرونه

چند ماه پیش هر یک دونه روکش 1تومن هزینه اش بود

من فقط 1تومن پول عصب کشی یه دونه دندون دادم

نه بابا ناصر فرنگه  من از بس خميازه كشيدم گوشه هاي اين وا شد جررر خورد  شب بخير گوگولي😂 ...

😂😂😂 صبح بخیر

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام  صبح بخیر چجوری میشه عضو شد من جزو گروه بنفش هستم  مطالب خوندم ولی نفهمیدم.چجوری عضو ...

سلام

امضای استاتر را بخون ‌شروع کن💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸