2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527109 بازدید | 68299 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بابا  گفت بالاتر هم ميره ما دوباره رفتيم ك ببينيم همين مبلي رو ك خريديم  ديديم رو ا ...

واای خدایااا😬😬😬😬  چقدر بد همه جی داره گرون میشه... اونم میلیونی☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
پس خودت جزو شبیخون بزنا بودی😩😩😂😂

فقط یه مدل صندلشو‌ میپوشیدم بوخودا.. چون پاشنه دار بود😆😆😆

به بقیه چیزاش کار نداشتم.... 

پاشنه.دوست#  😁😁😁😁 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
با اون قدت پاشنه بلند دوست داري نردبون دزدا😂😂😂😂😂 حسودم خودتي

ببخشید یه سوال توی تاپیک پاییزی چالشی هم گذاشته شده اینقدر صفحه ها زود زود جلو می ره آدم گیج میشه اگه چالشی گذاشته شده ممنون میشم اطلاع بدید

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
فقط یه مدل صندلشو‌ میپوشیدم بوخودا.. چون پاشنه دار بود😆😆😆 به بقیه چیزاش کار نداشتم....  ...

واااااای منم عاااشقه پاشنم‌

شوهر جان جذاب کوتاه قامت هستن مجبوررررم زیر زمین راه برم من اقا. نشم اون خانم😩😩😩😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
عزیزی گلم. شمام میرسی ب همچین روزی .دور نیست. 

توی چند وقت اینهمه وزن کم کردی؟

ورزشات بخصوص بود؟

با همین کالری شماری وزن کم کردی؟

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر

گزارش_راهنما#  

🌸🌸🌸🌸🌸

کالری محاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۷۰۰

——————————-

@sepiiiiiideh  سلام‌گلم🌸خوبی؟

😂😂😂😂😂

من عاشق پاشنه بلندم  وَلوو ا که یه نردبون بشم.. بازم از خاستم دست نمیکشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣💪💪💪💪

کفشام همشون از دم پاشنه  دارن😆😆😆😆

کمترین ۳ سانت هست  که کتونیه😂😂😂😂😂😂

آره همینه ما بالاخره کم میکنیم 😃😃😃💪💪💪 آخ خدا عید ۶۰ چ حالی میده شیما😋🤗😍🤗😋😍🤗

واقعا😂😂😂😂😊😊😊ایشالله

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
هوووووووم 🤒الان با همين قيمتي ك ما خريديم ديگه بهمون مگه نيم ست بدن🤧

خب پسش ندید😬😬😬😬

عههه قدش بلنده سمیه 😂😂😂‌خوش بحالش من هم خودم هم شوهرم زیر زمینیم😂😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
واااااای منم عاااشقه پاشنم‌ شوهر جان جذاب کوتاه قامت هستن مجبوررررم زیر زمین راه برم من اقا. ن ...

فاصله قدیتون جقدر مگه؟؟

خودت  و جذابِ کوتاه قامتت  چنده ؟!!

شوهر‌خودمم همچین قدی نداره هااا... من از بس چشم سفیدم😆