2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529904 بازدید | 68299 پست
خودت اینجایی که دخی😁

🤦🏻‍♀️😁😘فک کردم ی تاپیک جدا دارید اونجا باید اعلام کنم 

از فردا همینجا میذارم گل

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
There is GOD💚💚💚 ..
🤦🏻‍♀️😁😘فک کردم ی تاپیک جدا دارید اونجا باید اعلام کنم  از فردا همینجا میذارم گل

نه فداتشم همه‌چی همینجاس🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون باید گزارش بدی دیگه با خودت تعارف نداشته باشی رودروایسی بچه ها قرار میگیری  نمیشینی تو دیگ& ...

چشم سرگروه جان از فردا تمام گزارش ها رو ميدم 💪🏻

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
سایزت چطوره ؟

تغییری نکرده کم خونی و تیرویید دارم ک براش'قرص میخورم باشگاهم میرم قدرتی و هوازی رو باهم کار میکنیم رژیم شوک یبار گرفتم هیییییچ تغییری نکردم دوباره رژیمشو بگیرم یا رژیم دیگای بهم میدی عزیزم؟

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ خانومای عزیز شما امروز برای ندادن وزن اخطار گرفتید @دختر_بیتجربه     ...

من وزنم ثابت مونده تغییری نمیکنه دارم ناامید میشم امروز باز رو همون عدد لعنتی گیر کردم براهمون نگفتم وزنمو خسته شدم 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
ببخشيد يك ليوان تخمه با پوست چقد كالري داره؟؟؟

درمانکن :ا لیوان بدون پوست ۸۱۳    ۱ لیوان با پوست ۲۶۷

۱ لیوان با پوست و بو داده ۲۷۶ کالری

شرف سگ از وطن فروش بالاتره 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا هرکس رو به مکر خودش گرفتار کن🤲

ببخشيد يك ليوان تخمه با پوست چقد كالري داره؟؟؟

۱/۴فنجان ۲۰۰کالری عزیزم

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
چشم سرگروه جان از فردا تمام گزارش ها رو ميدم 💪🏻

چشم خوشگلت بی بلا🧡🧡🧡

سلام گلم چشمت بی بلا😘عالی بودی فقط شام سبکترباشه بهتره😍💙💙

سلام عزیزم...

گزارش#  

کالری مصرفی=۱۲۷۴ آب=۷لیوان

ورزش قدرتی ۱۵ دقیقه =۳۰۰کالری

واسه گزارش وزنم شرمنده عزیزم صبحی اومدم تایپ کردم میخواستم بفرستم حواسم پرت شد کلا یادم رفت فک میکردم فرستادمش...

وزن هفته پیش=۷۳  وزن این هفته=۷۲

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
کاهش کاهشه خوشگل خانوم مهم اینه که رو به جلویی نه استپی نه برگشت هفته بعد دوتایی یه عدد خوشگل می ...

ارههههه حتما ماا میتونیم😎💪

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
سلام سرگروه جان، ببخشید من وزنمو دیر اعلام کررم. این وروجکم گوشیمو صبح انداخت تو اب، دیگه موندم ک هم ...

@sepiiiiiideh  

سلام مجدد. سپیده جان من بهتون اطلاع دادم و گفتم علتش رو. تو پیام بعدیش تگتون کردم

انشالا ازین ب بعد

گروه بنفش؛   وزن شروع ۸۷, هدف اول ۸۰، هدف دوم ۷۵, هدف سوم ۷۰ و هدف نهاااایی ۶۵... چالش پائیزی....استاد تغییر بااش نه قربانی تقدیر